خوب چرا دلیلش رو نمی گید.؟؟؟به نقل از babak azad :به نظر منم اسکم هست
منو امین خیلی هم عقیده ایم ها نه :happy:
مشکل از آی اس پیتونه. این سایت درسته . حالا هم یه امتحان بکنید...:lol:به نقل از cowboy_sun :من می خواستم عضو شم. اما سایتش امروز همش خطای my sql می داد... منصرف شدم...
ممنون . حالا چقدر پول ریختید؟؟؟به نقل از Dj--Aligator :منم عضو شدم!!!
همینشه که من و جذب کرده دیگه . خوب سود میده .من ازش کاملا راضیم... حالا اسم این 2 تاسهامتون چی هست ؟؟به نقل از Dj--Aligator :دو تا سهم بيشتر نخريدم!! ولي خداييش پرداختش توپه!! 3-4 ساعت بعد از درخواست پول رو به حسابت ميريزه!!
GMXR و QDEL :blush:به نقل از mdibmehr2 :همینشه که من و جذب کرده دیگه . خوب سود میده .من ازش کاملا راضیم... حالا اسم این 2 تاسهامتون چی هست ؟؟
منم همین سهام ها رو خریدم. البته از هر کدوم 2 تا.. و از مپ اینفو هم دارم... رو هم سودهای خوبی میده...به نقل از Dj--Aligator :
آره از نظر درصد این سهام ها رشد خوبی داشتند...به نقل از Dj--Aligator :
این کار کاملا درسته... اصلا سیاست خرید سهام همینه...به نقل از navdl :من میگردم اوناییو که ارزونه و سود منفی داده رو میخرم هر کدوم روز بعدش حداقل 5% سود میده میتونین امتحان کنین
با سلام خدمت شمابه نقل از mdibmehr2 :این کار کاملا درسته... اصلا سیاست خرید سهام همینه...
شما کار درستی کردید که می خواید تو این سایت کار کنید.شما سهام های شرکت QDEL (گرونه ) و شرکت مپ اینفو رو بخرید... سود میده.شما برای چی ضرر کردید.؟ سایت مشابه اآ« فعلا نیست یا من ندیدم.ولی این سایت کاملا خوبه...به نقل از ft_2005 :با سلام خدمت شما
من تایپیک ها را دنبال کردم و به این سایت علا قمند شدم ببخشید این سایت مطمئن هست اخه تا حالا کلی ضرر دادم دیگه نمیخواهم تو این سایت ضرر بدهم راستی چقدر بذارم برای سوددهی مناسب است؟ و سایتهای دیگری مثل این سایت هم هستند؟
ممنون و تشکر