- نوشتهها
- 1,710
- لایکها
- 332
پس بيخيال!!!به نقل از tehrancyber :هنوز گیر ماکه قول داده بود چیزی نیومده چه برسه
من زیاد اون 50 سنت برام مهم نیست فقط می خواستم ببینم که ...
پس بيخيال!!!به نقل از tehrancyber :هنوز گیر ماکه قول داده بود چیزی نیومده چه برسه
من زیاد اون 50 سنت برام مهم نیست فقط می خواستم ببینم که ...
منظور من هم دقيقا همين يك تيكه بود!!!به نقل از tehrancyber :خوب این چه ربطی به حرف قبلی داشت که گفتید این قبلا کلاه برداری کرده؟؟؟ چون این دامین 2-3 ماه بیشتر نیست ثبت شده و خود من یکماه توشم پس کی اومده کلاه بردارب و کی دوباره راه افتاده که ...
من خودم همین یک ساعت پیش 48$ ازش دریافت کردم و بکنفر دیگه هم 560$ دریافتی داشته همین امروز !!!
نکته بعد اینکه کدوم سایتی میشناسی که یکروز کلاه برداری نکنه اصل کار این سایتا همینه اصلا مهم اینکه که تو توی دوره سود دهی واردش بشی
چه تفاهمی....به نقل از Dj--Aligator :منظور من هم دقيقا همين يك تيكه بود!!!
نه بابا بهش میدم...خدایی اینترنتم قاتی کرده نمی ره تو ایگولد.... می خوای شماره حسابتو بده بریزم بانک برات ؟؟:lol: :lol: ببین اگه ریختم 100% بهت می گم... ایگولدم باز نمی شه...آی اس ÷یم نفتیه...به نقل از Dj--Aligator :پس بيخيال!!!
20 سنت از شما گرفتم که 10 تاشو می دم بهتون...خوبه ؟؟؟فقط دعا کن آی اس پیم درست شه.... ایگولدو باز نمی کنه...اااااااااااهههههههههههبه نقل از Dj--Aligator :راستي چيزي گير ما نمياد؟!!! 5 تا قبلا ريخته بودم!!! الان هم 3 تا ديگه ريختم!!!
10 سنت پولی نیست ولی من فقط می خوام یه جوری ازتون تشکر کنم که رفرال من شدید....به نقل از mdibmehr2 :20 سنت از شما گرفتم که 10 تاشو می دم بهتون...خوبه ؟؟؟فقط دعا کن آی اس پیم درست شه.... ایگولدو باز نمی کنه...اااااااااااههههههههههه
نمی دونم چرا ایگولدم قاطی کرده؟؟؟؟به نقل از Dj--Aligator :برا من هم ده سنت پولي نيست!! ولي ديدم گفت شما ندادي گفتم پس بيخيال شم!!
مرسیبه نقل از mdibmehr2 :برو بچسی که می خواستن پول بگیرن...آقایی که 50 سنت می خواست ریختم به ایگولدش...
شمارتونو بدید آقای دی جی؟؟؟؟
ممنون میشم شماره ایگولدتونو بدید تا بریزم...
آخه 50 سنت هم با مرامی نشون.میده...شما خودتون با مرامید همرو با مرام میبینید...:lol:به نقل از tehrancyber :مرسی
دستت درد نکنه نه معلئلی با مرامی واقعا
نمنه ؟؟؟؟ :lol: :lol: :lol:به نقل از metal1929 :آقا رقم های بالا هم کار می کنید؟
به نقل از Dj--Aligator :من كه پولمو كامل بيرون كشيدم!!