خریداری شد!
پ.ن: بعضی ها فکر میکنن یه حساب پی پل دارن و 2 زار پول توشه ، شاخ قول شکستند ، زورشون میاد 2 تا سوال جواب بدن !
خدا نکنه آدم گیر نا اهل بیفته !
Anyway مثل همیشه دوست عزیز
Fotocopy مارو شرمنده کردند و پیمنت رو انجام دادند.. انشالله بتونم جبران کنم.
گرفتن یک PayPal با مدارک واقعی، شاخ قول چه عرض کنم، هفت خان رستم هست!
ما دو دسته دارنده PayPal داریم یک عده که با نام و نشان غیر واقعی اکانت می سازند و با مدارک غیر واقعی، مثل ویزا کارت مجازی یا یک حساب بانکی که صاحب آن کس دیگری هست اکانت می سازند و مثلا verify می کنند!
خوب این دسته از دوستان معمولا خیلی برایشان مهم نیست به چه کسی پول پرداخت می کنند، هدف خرج کردن پول الکترونیکی داخل پیپال هست...
دسته دیگر (مانند بنده) به شکل کاملا قانونی و با مدارک واقعی (آدرس، پاسپورت، ویزا کارت رسمی و ...) verify شده ایم.
فردا اگر برای حساب فرد مقابل که پول ارسال کرده ایم مشکل پیش آید، ما بازخواست خواهیم شد که چرا شما به چنین فردی که نمی شناسید پول به شکل هدیه (!) ارسال کردید. !؟
حالا جدا از اینکه اگر تاخیری در پرداخت ها و یا اکانت صورت گیرد، مشتری های دائمی ما شاکی می شوند...
شما خودتان که تو این کار هستید، می دانید که تو ایران نمی توان بدون دریافت شماره تماس ثابت یا شناخت افراد از کسی پول دریافت کرد، چه برسد وقتی که مدارک ما دست سازمان های بین الملی و بانک ها باشد و بعد بخواهیم بدون شناخت از کسی، به او پول ارسال کنیم.
فکر می کنم حالا کمی بیشتر درک کنید که چنان محتاط عمل می کنیم....