• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Eienkei

Registered User
لایک‌ها
1
14 دلار پرداخت اینویس نیاز دارم، با پی پال یا کردیت کارد، قیمت خوب و پایین، بهم پیغام بدین لطفا! (وی پی ان هست)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
برو بکس 50 دلار نیاز دارم تا 1010 هم میتونم بدم ! به یه حساب معتبر هم هست ! کسی نیست؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
برو بکس 50 دلار نیاز دارم تا 1010 هم میتونم بدم ! به یه حساب معتبر هم هست ! کسی نیست؟

خریداری شد!

پ.ن: بعضی ها فکر میکنن یه حساب پی پل دارن و 2 زار پول توشه ، شاخ قول شکستند ، زورشون میاد 2 تا سوال جواب بدن !

خدا نکنه آدم گیر نا اهل بیفته !

Anyway مثل همیشه دوست عزیز Fotocopy مارو شرمنده کردند و پیمنت رو انجام دادند.. انشالله بتونم جبران کنم. :rolleyes:

Nima3D

Registered User
لایک‌ها
0
خریداری شد!

پ.ن: بعضی ها فکر میکنن یه حساب پی پل دارن و 2 زار پول توشه ، شاخ قول شکستند ، زورشون میاد 2 تا سوال جواب بدن !

خدا نکنه آدم گیر نا اهل بیفته !

Anyway مثل همیشه دوست عزیز Fotocopy مارو شرمنده کردند و پیمنت رو انجام دادند.. انشالله بتونم جبران کنم. :rolleyes:

گرفتن یک PayPal با مدارک واقعی، شاخ قول چه عرض کنم، هفت خان رستم هست!

ما دو دسته دارنده PayPal داریم یک عده که با نام و نشان غیر واقعی اکانت می سازند و با مدارک غیر واقعی، مثل ویزا کارت مجازی یا یک حساب بانکی که صاحب آن کس دیگری هست اکانت می سازند و مثلا verify می کنند!
خوب این دسته از دوستان معمولا خیلی برایشان مهم نیست به چه کسی پول پرداخت می کنند، هدف خرج کردن پول الکترونیکی داخل پیپال هست...

دسته دیگر (مانند بنده) به شکل کاملا قانونی و با مدارک واقعی (آدرس، پاسپورت، ویزا کارت رسمی و ...) verify شده ایم.
فردا اگر برای حساب فرد مقابل که پول ارسال کرده ایم مشکل پیش آید، ما بازخواست خواهیم شد که چرا شما به چنین فردی که نمی شناسید پول به شکل هدیه (!) ارسال کردید. !؟
حالا جدا از اینکه اگر تاخیری در پرداخت ها و یا اکانت صورت گیرد، مشتری های دائمی ما شاکی می شوند...

شما خودتان که تو این کار هستید، می دانید که تو ایران نمی توان بدون دریافت شماره تماس ثابت یا شناخت افراد از کسی پول دریافت کرد، چه برسد وقتی که مدارک ما دست سازمان های بین الملی و بانک ها باشد و بعد بخواهیم بدون شناخت از کسی، به او پول ارسال کنیم.

فکر می کنم حالا کمی بیشتر درک کنید که چنان محتاط عمل می کنیم....

Last edited:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اگر کسی جواب ایشون رو درست نداده طبیعی هست که ناراحت باشن، چون به هرحال معامله هست، بر اساس توافق طرفین پولی پرداخت میشه و باید خدماتی ارایه بشه بنابراین نه صدقه هست و نه منت داره، البته بعضی ها هم خیلی چونه میزنن یا در نظر نمیگیرن که فروشنده حق داره خودش قیمت چیزی رو که میفروشه تعیین کنه و این باعث میشه فروشنده ناراحت بشه. (البته نمیدونم ایشون چونه زدن یا نه!)

در مورد شاخ غول رو شکستن هم، اگر کسی اونطرف باشه که مشکلی نیست، اگر هم ایران باشه و اونجا فامیل یا دوست داشته باشه باز کردن حساب معتبر و قانونی کار سختی نیست (البته ممکنه هزینه های مادی و معنوی داشته باشه) ولی همون طور که گفتید کار کردن با یه حساب معتبر از کشوری مثل آمریکا هم هزینه های جانبی داره که خیلی ها اون رو در نظر نمیگیرن هم ریسک. پول میریزی به حساب یکی یا یه چیزی میخری فردا معلوم میشه طرف تروریست بوده! و قطعه الکترونیکی برای بمب خریده :eek: فردا صبحش هم پلیس فدرال آمریکا میاد سراغ آدم!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
£116.40 معادل حدود 187 دلار (دقیق نمیدونم) برای پرداخت (هاست) احتیاج دارم.
-باید به پوند پرداخت کنید. send money به پی پال شرکت هست.
دوستان پیشنهادشون رو پی ام کنن، یکم عجله دارم..
قیمتی بدید مشتری بشم برای پرداختهای بعدی همین هاست ;)
Last edited:

belogir

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
60 دلار پیپال نیازه
برای اینویس هاست می خوام
ممنون:rolleyes:

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
۴۵۰ دلار پی پل نیاز دارم.
قیمت لطفا پایینترین مبلغ.
کم آوردم برای مشتریه و باید برام بصرفه.
ترجیحا به صورت MASS PAY
لطفا پی ام ارسال بفرمایید.

radep@

Registered User
لایک‌ها
6
100 تا نیاز دارم!!!

ممنون میشم که اطلاع بدید!!!

شماره حساب و قیمت!!!

درووود!!!

belogir

Registered User
لایک‌ها
26
شاهرود نت عزیز براتون ÷یغام زدم
لطفا پاسخ بدید
مرسی

bloodymusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام،
$12 پی پال پرداخت صورتحساب یا سند مانی نیاز دارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا