shahroodnet
کاربر قدیمی پرشین تولز
100 تا نیاز دارم!!!
ممنون میشم که اطلاع بدید!!!
شماره حساب و قیمت!!!
درووود!!!
سلام
انجام شد
ممنون
100 تا نیاز دارم!!!
ممنون میشم که اطلاع بدید!!!
شماره حساب و قیمت!!!
درووود!!!
200 دلار دلاری 1000 موجودی دارم عضوهای قدیمی در اولویت. PM ME
خریداری شد!
پ.ن: بعضی ها فکر میکنن یه حساب پی پل دارن و 2 زار پول توشه ، شاخ قول شکستند ، زورشون میاد 2 تا سوال جواب بدن !
خدا نکنه آدم گیر نا اهل بیفته !
Anyway مثل همیشه دوست عزیز Fotocopy مارو شرمنده کردند و پیمنت رو انجام دادند.. انشالله بتونم جبران کنم.![]()
30$ شارژ اکانت در name.com
کسی هست؟ قیمت؟
متشکر
گرفتن یک PayPal با مدارک واقعی، شاخ قول چه عرض کنم، هفت خان رستم هست!
ما دو دسته دارنده PayPal داریم یک عده که با نام و نشان غیر واقعی اکانت می سازند و با مدارک غیر واقعی، مثل ویزا کارت مجازی یا یک حساب بانکی که صاحب آن کس دیگری هست اکانت می سازند و مثلا verify می کنند!
خوب این دسته از دوستان معمولا خیلی برایشان مهم نیست به چه کسی پول پرداخت می کنند، هدف خرج کردن پول الکترونیکی داخل پیپال هست...
دسته دیگر (مانند بنده) به شکل کاملا قانونی و با مدارک واقعی (آدرس، پاسپورت، ویزا کارت رسمی و ...) verify شده ایم.
فردا اگر برای حساب فرد مقابل که پول ارسال کرده ایم مشکل پیش آید، ما بازخواست خواهیم شد که چرا شما به چنین فردی که نمی شناسید پول به شکل هدیه (!) ارسال کردید. !؟
حالا جدا از اینکه اگر تاخیری در پرداخت ها و یا اکانت صورت گیرد، مشتری های دائمی ما شاکی می شوند...
شما خودتان که تو این کار هستید، می دانید که تو ایران نمی توان بدون دریافت شماره تماس ثابت یا شناخت افراد از کسی پول دریافت کرد، چه برسد وقتی که مدارک ما دست سازمان های بین الملی و بانک ها باشد و بعد بخواهیم بدون شناخت از کسی، به او پول ارسال کنیم.
فکر می کنم حالا کمی بیشتر درک کنید که چنان محتاط عمل می کنیم....
اگر کسی جواب ایشون رو درست نداده طبیعی هست که ناراحت باشن، چون به هرحال معامله هست، بر اساس توافق طرفین پولی پرداخت میشه و باید خدماتی ارایه بشه بنابراین نه صدقه هست و نه منت داره، البته بعضی ها هم خیلی چونه میزنن یا در نظر نمیگیرن که فروشنده حق داره خودش قیمت چیزی رو که میفروشه تعیین کنه و این باعث میشه فروشنده ناراحت بشه. (البته نمیدونم ایشون چونه زدن یا نه!)
در مورد شاخ غول رو شکستن هم، اگر کسی اونطرف باشه که مشکلی نیست، اگر هم ایران باشه و اونجا فامیل یا دوست داشته باشه باز کردن حساب معتبر و قانونی کار سختی نیست (البته ممکنه هزینه های مادی و معنوی داشته باشه) ولی همون طور که گفتید کار کردن با یه حساب معتبر از کشوری مثل آمریکا هم هزینه های جانبی داره که خیلی ها اون رو در نظر نمیگیرن هم ریسک. پول میریزی به حساب یکی یا یه چیزی میخری فردا معلوم میشه طرف تروریست بوده! و قطعه الکترونیکی برای بمب خریدهفردا صبحش هم پلیس فدرال آمریکا میاد سراغ آدم!
لارم نیست اینطوری بگید. از هم که بچه ها اینجا طلبی ندارن. پیپل فروش ها هم مشخصا 4 تا پیج هم اینجا باز کنی میبینی کی داره کی نداره. هر کی میخواد مستقیما میره میپرسه که طرف موجود داره یا نه.
اینطور که شما گفتی منظورت با همه بوده و حالت طلبکارانه. یخورده خونسرد تر باش و به کسی هم به این شدت اعتراض نکن.
جناب Jason سلام ! شما سالی 2 بار میای پست میزنی که پی پل میخوای ! حالا اومدی پست من رو واسه بقیه معنا میکنی؟
من گفتم شاخ قول نشکستید که انقدر خودتون رو میگیرید و گفتمم که تهیه کردم ، خب حتما باید اینجا اسمش رو بیارم ، که بعد بگن اسم فلانی رو آوردی خب ازت شاکی شده؟ منظورمم همه نبوده!
در ضمن من باز هم میگم : من هیچوقت نگفتم کی داره کی نداره ، و چرا دارید و به من نمیدید!!رجوع شود دوباره به پست قبلی که من زدم!
موفق باشید
پست شما همون معنی رو میده که نوشتید کسی هم تعبیر و معنا نکرد. کلا با حالت طلبکارانه به همه کسانی که پیپل دارن و میفروشن از جمله خود من بوده.حتی تو پست بعدیتون به جای عذر خواهی باز هم با حالت طلبکارانه با بقیه صحبت میکنید. اگر شما اسم خاصی رو گفتید حق با شما بود. شما اگر با کسی مشکلی دارید بهش پیغام خصوصی بزنید و گلایتون رو ازش بکنید.
در ثانی گیرم که بنده سالی 2 مرتبه اینجا جا بیام که اینطور هم نیست. آیا شما به خودتون حق میدید چون بیشتر اینجا میاید به منی که دو بار میام هر چی ذلتون خواست بگید یا تو دهن من بزنید چون شما سالی 300 بار میاید؟
یک وقت عصبانی هستید از چیزی .یک چیزی هم نوشتید. بعدش هم میتونید عذر خواهی کنید. نتنها چیزی از ارزش شما کم نمیکنه بلکه باعث تحسین هم هست که شما شجاعت عذر خواهی کردن رو دارید.
قصد نصیحت ندارم ولی همه کشانی که اینجا مطلبی مینویسن از سر دوستی میان اینجا . منم تا حالا دیدم بچه ها هرکی هر کمکی که تونسته به افراد دیگه کرده. همیشه هم بدون توقع بوده. خوشبختانه هم هیچکس برای هیشکی هم قیافه نگرفته. شما هم بیش از این عصبانی نباش. موفق باشی