• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار موجود هست هر دلار 1385تومن . سورس پول بانکی هست

از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1385 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیرم

پرداخت های زیر 50$ مشمول 1500 تومان کارمزد میشوند

اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونم مستقیم براتون از دبی انجام بدن

ای دی یاهو : loardshin یکسره آنلاین از 12:30 صبح تا 2 شب

یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم . این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با من هماهنگ کنن من رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زام کنار . هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست :)

همه پیمنت های IWEB و Resellerclub.com به صورت اتوماتیک وری فای میشن و بدون هزینه
کلیه پرداختهای شما در سایتهای دیگه هم اگه نیاز به مدارک و وری فای داشته باشه باشه بدون هزینه انجام میشه
:happy:

pardakhtgar

Registered User
لایک‌ها
0
ماشالله دوستان آدم رو از دلار خریدن پشیمون میکنند چون خوب واسه خودشون قیمت گذاری میکنند این جا!!!!! دلار همین طور قیمتش داره میاد پایین ولی قیمت دلار دوستان همین طور داره میره بالا:blink:
متاسفانه وقتی مملکت قانون نداشته باشه همین میشه دیگه هرکی هر کاری دلش میخواد میکنه
لازم می دانم در جواب شما عرض کنم اگر دوستان و همکاران بنده نرخ فروش دلارشان کاهش نمی یابد یا ارزان نیست بخاطر این است که حساب پی پال آنها متصل به یک حساب بانکی است و نرخ تبدیل ارز و هزینه های این چنینی در قیمت فروش دلار آنها موثر است.
مثلاً درمورد حساب بانکی ما در امارات که به نرخ فروش درهم در بازار وابسته است ، در این هفته های اخیر قیمت درهم کاهش که نیافته ، بالاتر هم رفته و بنابراین اشخاصی می توانند دلار را به قیمت ارزان بفروشند که سورس غیربانکی دارند.
اینکه با چه افرادی کار کنید به انتخاب و میل شماست ولی فقط عرض کنم که ادعای برخی دوستان بر داشتن سورس پرداخت پی پال بانکی به عقیده من صحیح نیست و با دلیل و منطق قابل اثبات است.
در کل برای همه فروشندگان محترم و همکاران باسابقه آرزوی موفقیت دارم.
یک توضیح کوتاه : نرخ تبدیل دلار به درهم امارات بطور متوسط برای مبالغ زیر 100 دلار
USDAED = 3.78
قیمت درهم در بازار آزاد ایران : 378 تومان
بنابراین پرداخت هر دلار امریکا برای شارژ از حساب بانکی در امارات حدوداً 1430 تومان خواهد بود.
و کمتر از مبلغ بالا خارج از عرف بانکی می باشد.

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
لازم می دانم در جواب شما عرض کنم اگر دوستان و همکاران بنده نرخ فروش دلارشان کاهش نمی یابد یا ارزان نیست بخاطر این است که حساب پی پال آنها متصل به یک حساب بانکی است و نرخ تبدیل ارز و هزینه های این چنینی در قیمت فروش دلار آنها موثر است.
مثلاً درمورد حساب بانکی ما در امارات که به نرخ فروش درهم در بازار وابسته است ، در این هفته های اخیر قیمت درهم کاهش که نیافته ، بالاتر هم رفته و بنابراین اشخاصی می توانند دلار را به قیمت ارزان بفروشند که سورس غیربانکی دارند.
اینکه با چه افرادی کار کنید به انتخاب و میل شماست ولی فقط عرض کنم که ادعای برخی دوستان بر داشتن سورس پرداخت پی پال بانکی به عقیده من صحیح نیست و با دلیل و منطق قابل اثبات است.
یک توضیح کوتاه : نرخ تبدیل دلار به درهم امارات بطور متوسط برای مبالغ زیر 100 دلار
USDAED = 3.78
بنابراین پرداخت هر دلار امریکا برای شارژ از حساب بانکی در امارات حدوداً 1430 تومان خواهد بود.

دلیل شما چیست؟

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
USDAED = 3.78

بنده ادعا دارم که پیپال من به حساب بانکی متصل هست شما اثبات کن که نیست!!!

pardakhtgar

Registered User
لایک‌ها
0
دلیل شما چیست؟

بنده ادعا دارم که پیپال من به حساب بانکی متصل هست شما اثبات کن که نیست!!!

همه حساب های پی پال به کارت و یا حساب بانکی معتبری متصل است و در آن شکی نیست.
اینکه کسر پی پال پرداختی از موجودی خود حساب پی پال باشد یا از حساب بانکی یا کارت متصل به حساب ، تفاوت در اینجاست.
برخی دوستان محل تأمین موجودی دلار پی پالشان درآمدهای اینترنتی است و بنابراین با نرخ ارز در سورس های بانکی قابل مقایسه نیست و اینکه زمان پرداخت با پی پال کارمزد و هزینه های تبدیل ارزی برای آنها محاسبه نمی شود.
این مسأله جای شک و تردید نیست و برای اثبات می توانید رسید پی پال پرداختی را ملاحظه کنید.
اگر موجودی از حساب بانکی یا کارت کسر شود صحبت بنده صادق بوده و هزینه های تبدیل ارز و ... که توضیح دادم در آن مشخص است.
خواهشاً موضوع تاپیک را به سمت بحث های جانبی منحرف نفرمائید ، هر چند ارائه توضیحات و شفاف سازی را واجب می دانم.
در ضمن اختیار با خریدار است که از چه منبعی و با چه نرخی خرید خود را انجام دهد.
ما برای اطمینان مشتریان گرامی خود ، رسید پرداخت پی پال را نیز حتماً ارسال می کنیم.
با آرزوی موفقیت برای همه همکاران محترم

Last edited:

pardakhtgar

Registered User
لایک‌ها
0
دلیل شما چیست؟
یک توضیح کوتاه برای آگاهی شما و سایر دوستان عرض کنم.
مثلاً دوست و همکار عزیزم جناب StarSoheil که با سابقه و معتبر نیز می باشند ، اگر امروز قیمت دلارشان 1420 تومان است ، دلیلی بر گران فروشی ایشان نیست و ایشان یا بنده منبع پرداخت های پی پالمان سورس حساب بانکی و کارت اعتباری است.

اگر دوستانی ادعا دارند نرخ فروش دلار آنها فلان قیمت است (زیر قیمت ما) و هزینه پرداختی از حساب بانکی و کارت آنها کسر شده است ، این موضوع در رسید پی پال پرداختی آنها کاملاً مشخص و مستند است و همه هزینه ها در آن قید می گردد.

ولی موضوع اینجاست که برخی دوستان از موجودی حساب پی پال خود که از طریق خرید دلار اینترنتی شارژ شده است و قیمت آن هم توافقی بوده و بستگی به شرایط خریدار و فروشند و نیز منبع کسب دلار دارد ، پرداخت پی پال را انجام می دهند و ادعای پرداخت با سورس بانکی را توسط ایشان بنده رد می کنم و بسادگی قابل اثبات است.
آیا این دوستان می توانند پرداخت دلار را با همان نرخی که اعلام کردند برای خرید با ویزا یا مستر کارت از حساب بانکی و کارت اعتباری خود نیز پرداخت کنند؟
فکر نمی کنم!

در ضمن رد این موضوع ، رد فروشنده یا دوست و همکاری خاصی نیست و فقط جهت اطلاع و پرسش های صورت گرفته این توضیحات را ارائه دادم.
باز هم تاکید می کنم هدف این تاپیک معرفی فروشنده های معتبر و در نهایت رضایت کاربران محترم انجمن می باشد.
و برای همگی آرزوی موفقیت دارم

Last edited:

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
همه حساب های پی پال به کارت و یا حساب بانکی معتبری متصل است و در آن شکی نیست.
اینکه کسر پی پال پرداختی از موجودی خود حساب پی پال باشد یا از حساب بانکی یا کارت متصل به حساب ، تفاوت در اینجاست.
برخی دوستان محل تأمین موجودی دلار پی پالشان خرید دلارهای اینترنتی است و بنابراین هم ارزانتر خرید می کنند و هم زمان پرداخت کارمزد و هزینه های تبدیل ارزی برای آنها محاسبه نمی شود.
این مسأله جای شک و تردید نیست و برای اثبات می توانید رسید پی پال پرداختی را ملاحظه کنید.
اگر موجودی از حساب بانکی یا کارت کسر شود صحبت بنده صادق بوده و هزینه های تبدیل ارز و ... که توضیح دادم در آن مشخص است.
خواهشاً موضوع تاپیک را به سمت بحث های جانبی منحرف نفرمائید ، هر چند ارائه توضیحات و شفاف سازی را واجب می دانم.
در ضمن اختیار با خریدار است که از چه منبعی و با چه نرخی خرید خود را انجام دهد.
ما برای اطمینان مشتریان گرامی خود ، رسید پرداخت پی پال را نیز حتماً ارسال می کنیم.
با آرزوی موفقیت برای همه همکاران محترم

بنده نه در اینجا بلکه در هیچ تایپیک و وبسایتی در قصد ایجاد انحراف نداشته ندارم لطفا بی جهت اتهام نزده و مسئله را بزرگ نکنید.
در ضمن راههای دیگری برای به دست آوردن دلار قانونی بانکی غیر از روش هایی که میدانید نیز هست (قانونی از حاظ قوانین بین المللی و داخلی)، اینکه شخصی دلار با نرخ پایین در اختیار داشته و بخواهد آن را از طریق پی پال عرضه کند دلیلی بر ادعای شما نیست. دلار های فارکسی و سیستم های کلیکی و ... نیز به این مقدار نیستند که شخصی روزانه بخواهد حدود 3-4 هزار تا تراکنش داشته باشد.

pardakhtgar

Registered User
لایک‌ها
0
بنده نه در اینجا بلکه در هیچ تایپیک و وبسایتی در قصد ایجاد انحراف نداشته ندارم لطفا بی جهت اتهام نزده و مسئله را بزرگ نکنید.
در ضمن راههای دیگری برای به دست آوردن دلار قانونی بانکی غیر از روش هایی که میدانید نیز هست (قانونی از حاظ قوانین بین المللی و داخلی)، اینکه شخصی دلار با نرخ پایین در اختیار داشته و بخواهد آن را از طریق پی پال عرضه کند دلیلی بر ادعای شما نیست. دلار های فارکسی و سیستم های کلیکی و ... نیز به این مقدار نیستند که شخصی روزانه بخواهد حدود 3-4 هزار تا تراکنش داشته باشد.
مشکل اینجاست که ادامه موضوع از طرف شما یا بنده و هر شخص دیگری به نظر من بیهوده است.
منظور من شما نبودید دوست گرامی لطفاً کمی صبور باشید
هر ادعایی تنها با ارائه رسید پی پال پرداخت شده به سادگی قابل دفاع است
شما پاسخ خود را دادید : دلارهای فارکسی و درآمد از سیستم های کلیکی و ... منابع درآمد مالی مجازی هستند نه سورس بانکی.
کسانی که از این قبیل منابع درآمد دارند نمی توانند ادعا کنند پرداخت را از سورس بانکی انجام داده اند ، و البته منظور من رد و محکوم کردن این منابع مالی نیست.
هدف من دفاع از نرخ اعلامی خود و سایر همکاران محترمی است که قیمت آنها با دیگر دوستان حدوداً 50 تومانی تفاوت دارد.
هر کسی اختیار انتخاب و عمل دارد.
باز هم برای شما و همه دوستان آرزوی موفقیت دارم

Last edited:

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
]مشکل اینجاست که ادامه موضوع از طرف شما یا بنده و هر شخص دیگری به نظر من بیهوده است[/B].
شما پاسخ خود را دادید : دلارهای فارکسی و درآمد از سیستم های کلیکی مبنای پرداخت باسورس بانکی نیستند.
کسانی که از این قبیل منابع درآمد دارند نمی توانند ادعا کنند سورس بانکی دارند ، و البته منظور من رد و محکوم کردن این منابع مالی نیست.
کمی تأمل لازم است

بله بیهوده است اما اگر باور داشتید ادامه نمیدادید.

وقتی ریپلای میکنید یعنی در جواب بنده این رو عنوان میکنید، برای همین عرض کردم.

پس یکبار دیگه مطالعه بفرمایید، چون من عرض کردم این مقدار در حدی نیست که بتواند روزانه تراکنش بالایی داشت، بدیهی است که هر شخصی منبع بانکی و غیر بانکی رو میتونه تشخیص بده.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
مشکل اینجاست که ادامه موضوع از طرف شما یا بنده و هر شخص دیگری به نظر من بیهوده است.
شما پاسخ خود را دادید : دلارهای فارکسی و درآمد از سیستم های کلیکی و ... منابع درآمد مالی مجازی هستند نه سورس بانکی.
کسانی که از این قبیل منابع درآمد دارند نمی توانند ادعا کنند پرداخت را از سورس بانکی انجام داده اند ، و البته منظور من رد و محکوم کردن این منابع مالی نیست.
هدف من دفاع از نرخ اعلامی خود و سایر همکاران محترمی است که قیمت آنها با دیگر دوستان حدوداً 50 تومانی تفاوت دارد.
هر کسی اختیار انتخاب و عمل دارد.
باز هم برای شما و همه دوستان آرزوی موفقیت دارم
قربان درست نخوندید فکر کنم!
گفتند :
دلار های فارکسی و سیستم های کلیکی و ... نیز به این مقدار نیستند که شخصی روزانه بخواهد حدود 3-4 هزار تا تراکنش داشته باشد.

pardakhtgar

Registered User
لایک‌ها
0
قربان درست نخوندید فکر کنم!
گفتند :

به نظر شما راه های شارژ حساب بانکی آن هم با نرخ های رسمی آزاد ارز در بازار کشور چیست که بتوان دلار با نرخ پائین تری در اختیار داشت.
اگر راهی هست بفرمائید ، من هم خوشحال خواهم شد با نرخ کمتر حسابم را شارژ و منابع مالی آنرا تأمین کنم.
اگر راهی هست لطفاً راهنمایی کنید ، شاید برای من و سایر دوستان مفید واقع شود.

از ارائه نظر هر دوی شما دوستان نیز متشکرم

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
به نظر شما راه های شارژ حساب بانکی آن هم با نرخ های رسمی آزاد ارز در بازار کشور چیست که بتوان دلار با نرخ پائین تری در اختیار داشت.
اگر راهی هست بفرمائید ، من هم خوشحال خواهم شد با نرخ کمتر حسابم را شارژ و منابع مالی آنرا تأمین کنم.
اگر راهی هست لطفاً راهنمایی کنید ، شاید برای من و سایر دوستان مفید واقع شود.

از ارائه نظر هر دوی شما دوستان نیز متشکرم

بله هست، کاملا هم قانونی ( تاکید میکنم از لحاظ بین المللی و داخلی) بدون استفاده از ارز مسافرتی و فاینانس و ... . طبیعتا مایل به ارائه روش های مورد استفاده نه به صورت عمومی و خصوصی نیستم. اما فقط میتوانم این را عرض کنم روش تامین ارز فقط بانک مرکزی و حواله و ... نیست.

pardakhtgar

Registered User
لایک‌ها
0
بله هست، کاملا هم قانونی ( تاکید میکنم از لحاظ بین المللی و داخلی) بدون استفاده از ارز مسافرتی و فاینانس و ... . طبیعتا مایل به ارائه روش های مورد استفاده نه به صورت عمومی و خصوصی نیستم. اما فقط میتوانم این را عرض کنم روش تامین ارز فقط بانک مرکزی و حواله و ... نیست.
متشکرم که پاسخ دادید ولی این بحث ها جهت شفاف سازی و ارائه راهکارها و کمک به اعضای انجمن است و البته من خوشحال میشدم شما راهکارهایتان را در اختیار ما و سایر دوستان هم قرار می دادید.
موفق باشید دوست گرامی

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
به دلیل نیاز مالی 1000 دلار به قیمت هر دلار 1370 از سایت فری لنسر و فقط به کسانی که پایپال دارند فروخته میشه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یه سوالی که هست و من دارم اینه که ایا پی پل به عنوان یه حساب اینترنتی معتبر تلقی می شه یا نه اگر هست که مطمئنا هست دلیلش سیستم بسیار دقیق نظارتی که داره امکان نداره بشه ازدید تیز پی پل سورس غیر معتبر تراکنش بشه و اون متوجه نشه دلیلش هم همه دوستان با سابقه توضیح دادن شما هنگامی که اکانتت از طرف پی پل وریفای شد با اولین تراکنش سیستم شما رو انلیز می کنه اگه خطایی بود اخطار و انواع لیمیت پس طبیعی هستش اکانتی که حتی یک تراکنش داشته باشه به همون معتبری اکانت های دیگه هست بله اکانت های بیزنسی یا شرکت های بزرگ امتیازات و قابلیت های خاص در اکانتشون اعمال شده اما به معنی معتبر بودن از دیگر اکانت ها نیست
قوانین برای همه یکسان هست اکانت وریفای یعنی تایید شما از طرف حداقل 100 نهاد مالیاتی و پولی با توجه به سیستم ترکینگ پیشرفته ای که کلا در مراودات مالی استفاده می کنن چه شما مرچنت و کمپانی بین المللی باشی یا کاربر ساده باید قوانین رو رعایت کنی اگرنه حساب لیمیت می شه و اجازه فعالیت به شما نمیدن پس هر حساب فعالی به معتبری دیگر حساب هستش اینکه گفته می شه از سورس مطما خرید یا فروش بشه برای جلوگیری از لیمیت شدنه حساب هست و پی پل هرگز اجازه نمیده شما سورس نا مطمین رو خرید یا فروش کنی پس با قاطعیت می شه گفت تمامی منابع مالی که در حساب وریفای موجوده و حساب شما همچنان فعاله کاملا از نظر قوانین مالی پی پل و جهانی معتبره اگر غیر از این هست از دوستان باسابقه خواهش می کنم با ذکر منبع از خود پی پل و یا مراجع معتبر پولی به روشن تر شدن موضوع کمک کنند

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام يك پرداخت ١٠ دلارى دارم كه فقط بايد با حساب پيپل usa پرداخت بشه دوستانى كه مى تونن پيغام بدن

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یک پرداخت 42$ داشتم برای 1and1 در ازاش میتونم $ مانی بوکرز بدم ، کی میتونه انجام بده برام؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا