یک توضیح کوتاه برای آگاهی شما و سایر دوستان عرض کنم.
مثلاً دوست و همکار عزیزم جناب
StarSoheil که با سابقه و معتبر نیز می باشند ، اگر امروز قیمت دلارشان 1420 تومان است ، دلیلی بر گران فروشی ایشان نیست و ایشان یا بنده منبع پرداخت های پی پالمان سورس حساب بانکی و کارت اعتباری است.
اگر دوستانی ادعا دارند نرخ فروش دلار آنها فلان قیمت است (زیر قیمت ما) و هزینه پرداختی از حساب بانکی و کارت آنها کسر شده است ، این موضوع در رسید پی پال پرداختی آنها کاملاً مشخص و مستند است و همه هزینه ها در آن قید می گردد.
ولی موضوع اینجاست که برخی دوستان از موجودی حساب پی پال خود که از طریق خرید دلار اینترنتی شارژ شده است و قیمت آن هم توافقی بوده و بستگی به شرایط خریدار و فروشند و نیز منبع کسب دلار دارد ، پرداخت پی پال را انجام می دهند و ادعای پرداخت با سورس بانکی را توسط ایشان بنده رد می کنم و بسادگی قابل اثبات است.
آیا این دوستان می توانند پرداخت دلار را با همان نرخی که اعلام کردند برای خرید با ویزا یا مستر کارت از حساب بانکی و کارت اعتباری خود نیز پرداخت کنند؟
فکر نمی کنم!
در ضمن رد این موضوع ، رد فروشنده یا دوست و همکاری خاصی نیست و فقط جهت اطلاع و پرسش های صورت گرفته این توضیحات را ارائه دادم.
باز هم تاکید می کنم هدف این تاپیک معرفی فروشنده های معتبر و در نهایت رضایت کاربران محترم انجمن می باشد.
و برای همگی آرزوی موفقیت دارم