• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amin_pwa

Registered User
لایک‌ها
3
خواستار ارسال 33$ بودم که اقای 6600 این کار را به نحو احسن و در کمتر از 3 ساعت انجام دادن . بسییار متشکر

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام يك پرداخت ١٠ دلارى دارم كه فقط بايد با حساب پيپل usa پرداخت بشه دوستانى كه مى تونن پيغام بدن

پیغام خصوصیتون را چک کنید

پرداخت های پی پال انجام میشود با سورس مطمئن
هرکس خواست در خدمتم

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
به دلیل نیاز مالی 1000 دلار به قیمت هر دلار 1360 از سایت فری لنسر و فقط به کسانی که پایپال دارند فروخته میشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یک توضیح کوتاه برای آگاهی شما و سایر دوستان عرض کنم.
مثلاً دوست و همکار عزیزم جناب StarSoheil که با سابقه و معتبر نیز می باشند ، اگر امروز قیمت دلارشان 1420 تومان است ، دلیلی بر گران فروشی ایشان نیست و ایشان یا بنده منبع پرداخت های پی پالمان سورس حساب بانکی و کارت اعتباری است.

اگر دوستانی ادعا دارند نرخ فروش دلار آنها فلان قیمت است (زیر قیمت ما) و هزینه پرداختی از حساب بانکی و کارت آنها کسر شده است ، این موضوع در رسید پی پال پرداختی آنها کاملاً مشخص و مستند است و همه هزینه ها در آن قید می گردد.

ولی موضوع اینجاست که برخی دوستان از موجودی حساب پی پال خود که از طریق خرید دلار اینترنتی شارژ شده است و قیمت آن هم توافقی بوده و بستگی به شرایط خریدار و فروشند و نیز منبع کسب دلار دارد ، پرداخت پی پال را انجام می دهند و ادعای پرداخت با سورس بانکی را توسط ایشان بنده رد می کنم و بسادگی قابل اثبات است.
آیا این دوستان می توانند پرداخت دلار را با همان نرخی که اعلام کردند برای خرید با ویزا یا مستر کارت از حساب بانکی و کارت اعتباری خود نیز پرداخت کنند؟
فکر نمی کنم!

در ضمن رد این موضوع ، رد فروشنده یا دوست و همکاری خاصی نیست و فقط جهت اطلاع و پرسش های صورت گرفته این توضیحات را ارائه دادم.
باز هم تاکید می کنم هدف این تاپیک معرفی فروشنده های معتبر و در نهایت رضایت کاربران محترم انجمن می باشد.
و برای همگی آرزوی موفقیت دارم

دوست عزیز لطفا بی خودی نظر ندید . بنده خودم فروشنده ای هستم که فقط با سورس بانکی کار می کنم و بر خلاف همه فروشنده ها دقیقا به نرخ روز بازار کار می کنم . اتفاقا حساب بانکی هم امارات - ارمنستان و گرجستان دارم . یه حرفی میزنم برداشت بد نشه نه از این حرفم منظور دارم و نه والا قصد ..............................
قابل توجه اینکه بدونید حتی حساب امارات من قابلیت دریافت پول رو نداره چون خودم بسته ام این قابلیت رو . اون هم به صورت کتبی از پی پال . چون رک و راست به هیچ سورسی اطمینان ندارم و از هیچ کسی حتی 1 دلار هم نمی خرم . دلیل اینکه 90% فروشنده ها نمی تونن دقیقا به نرخ روز فعالیت کنن بدلیل این هست که دارای تجارت با سرمایه خرد هستن . یعنی یه مقدار دلاری البته اونایی که بانکی کار می کنن به صورت حواله به حساب خودشون حالا در هر کشوری حواله می کنن و برای مثال دلار به صورت خالص برای اونها 1390 در اومده و برای مثال 1420 می فروشن . البته انصاف هر کسی به خودش ربط داره . حالا اگه دلار رفت بالا که به نفع فروشنده هست و می بره بالا ولی اگه بیاد پائید از اوجائی که چون گرون خریده به هیچ عنوان پائین نمی یاره و رو همون قیمت می مونه .
در جواب دوم شما هم باید بگم تمامی کسانی که به من کار می کنن می دونن سورس پول من توی همه جا کارت اعتباری هست و نه قیمت پی پال و نه قیمت کارت با هم هیچ فرقی نمی کنه . پس حرف شما دلیل نمیشه .

هیچ موقع به کسی حمله نکنید و از روی افکار و احتمالات خودتون به هیچ عنوان هیچ مسئله ای رو تحلیل نکنید . چون باعث گمراه شدن بعضی از کاربران میشه و این به هیچ عنوان درست نیست . نمونه بارز این مثالی هم که زدید و تحلیل کردید و با عرض شرمندگی استدلال شما از بیخ و بن غلط بود . پس میبینید که فروشنده ای هایی هم هستن که حرف و عملشون یکی هست .
این تاپیک قبل از عضویت شما بوده و خیلی های توی این تاپیک فعالیت کردن و این تاپیک به هیچ عنوان محلی برای معرفی کسی نبوده و ملاک رضایت خریدار هست و برخورد فروشنده
یا حق!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار موجود هست هر دلار 1405تومن . سورس پول بانکی هست

از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1405 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیرم

پرداخت های زیر 50$ مشمول 1500 تومان کارمزد میشوند

اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونم مستقیم براتون از دبی انجام بدن

ای دی یاهو : loardshin یکسره آنلاین از 12:30 صبح تا 2 شب

یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم . این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با من هماهنگ کنن من رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زام کنار . هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست :)

همه پیمنت های IWEB و Resellerclub.com به صورت اتوماتیک وری فای میشن و بدون هزینه
کلیه پرداختهای شما در سایتهای دیگه هم اگه نیاز به مدارک و وری فای داشته باشه باشه بدون هزینه انجام میشه
:happy:

Last edited:

liberty_reserve

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

500 دلار موجود است قیمت 1390

(دوستانی که تعداد بالا نیاز دارند کمی تخفیف دارد)

برای خرید یا فروش دلار پیغام خصوصی دهید یا با ایدی یاهو تماس بگیرید

id yahoo: liberty_reserv

---------------------------------------------------------------------------------

( دوستانی که هویت مشخص وشماره تماس ثابت ودایم ندارند کلآ پی ام ندهند )

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبلغ $11,000 دلار جهت ارسال از طریق مس پیمنت موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 13,000$

قیمت هر دلار : 1410 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
از دوستان کسی هست که بتواند پرداخت PAYPAL با یورو انجام دهد؟
در صورت موجود بودن قیمت بدهید.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار در سایت freelancer.com به قیمت هر دلار فقط و فقط 1360 تومان - به کسانی که پایپال دارن تقدیم می شه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یه پرداخت 400 دلاری داشتم که ساعت 10 شب فروشنده گفت اگه تا یکی دو ساعت دیگه پرداخت کنی، 370 دلار باهات حساب میکنم!

منم که گذاشته بودم فردا مزاحم جناب آقای زمانی (Dr.Web) بشم، فوری بهشون ایمیل زدم... بخت باهام یار بود که ایشون با سلفونشون بهم ایمیل دادن که شرایط برای پرداخت مهیاست.

با عجله رفتم از طریق سبا پول رو بریزم به حسابشون، ارور داد... اومدم از طریق موبایل بانک انتقال بدم، پیغام داد مبلغ بیشتر از 500 هزار تومن در روز نمیشه انتقال داد... همین موقع برق رفت... تا اومدم روی لپتاپ و دوباره وارد سایت بانک ملی شدم، کلی زمان گذشت... حالا سرعت اینترنت هم شده منفی 2 کیلوبایت در ثانیه! خلاصه به هر بدبختی بود از طریق کارت به کارت عمومی ملی هزینه رو انتقال دادم و ایشون در عرض چند دقیقه پرداخت رو انجام دادن. البته گویا این اتفاقات ناگوار دامنگیر پرداخت هم شده بود و masspay به دلار کانادا ارسال نمیشد که با هوشمندی ایشون به روشی دیگه با مبلغی کمتر ارسال شد.

وقتی به فروشنده مشخصات پرداخت و آدرسم رو دادم گفت 10 دقیقه دیگه مرسولات امروز برای پست میرفت و اگه به این مرسولات نمیرسیدی باید همون 400 دلار میدادی... که این 30 دلار تخفیف رو مدیون جناب آقای زمانی هستم. گفتم اینجا بگم که هم ازشون تشکر کنم، هم کمی از محبتشون رو جبران کرده باشم، هر چند ایشون در بین بچه های اینجا زبانزد هستند و نیازی به فیدبک این حقیر نیست...

ازشون مجددا" تشکر میکنم. :rolleyes:

ادیت: یادم رفت بگم علاوه بر سرعت بالا و پیگیری، قیمت بسیار مناسب و عدم دریافت کارمزد برای پرداخت هم دیگه نور علی نور بود. (مثل همیشه) :cool:

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
800 دلار - دلاری 1375 تومان موجوده - pm me امکان mass pay دارم

فروخته شد.

Last edited:

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
سلام

دوست جناب drdexter پرداخت بنده را انجام دادند.
300$ خریداری کردم و در کمترین زمان به درخواستم رسیدگی شد

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
موجودی پی پل: 1000 دلار

قیمت هر دلار: 1405 تومان

انتقال بصورت mass-pay امکانپذیر است.

Ar@sh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دوستان کسی هست خرید های زیر 50 دلار رو بدون کارمزد انجام بده؟
من در ماه حداقل 10-15 تا خرید زیر 50 دلاری دارم.

قبلا هم با جناب drdexter کار میکردم که متاسفانه ایشون هم جدیدا کارمزد میگیرن. :(

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
یه پرداخت داشتم که جناب 6600 لطف کردن و سریع انجام دادن

Masoud 206-16v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
وقت بخیر
من ی خرید ۱۵دلاری می خوام انجام بدم،ممنون میشم دوستان منو راهنمای کنن.(خرید باید از طریق پی پال انجام بشه)
با تشکر

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار در سایت freelancer.com به قیمت هر دلار فقط و فقط 1350 تومان - به کسانی که پایپال دارن تقدیم می شه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا