• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سفارش به دست مشتری نرسیده باشه پیپال از فروشنده حمایت میکنه؟؟ فکر کنم باید برعکس باشه باید از خریدار (کسی که پیپال داده) حمایت کنه

کالا مجازی باشه چی؟
وقتی کسی پیپیال سند میکنه ایمیل واسش میاد و باید جزئیات رو ریپلای کنه؟ مثلا بابت چی بوده و به کی

ممنون

منظورم مشتری ادعا می کنه پول دادم فروشنده اما سفارش تو زمان مقرر نرسیده
اینجا دعوا مطرح می شه اما چون شما همه مدارک قبلا بصورت پیشفرض فرستادی پی پل طرف شما رو می گیره ممکنه در مواردی اکه خریدار ثابت کنه بازی عوض بشه اما چون کالا فیزیکیه شما دستت بازه تو ارایه مدارک

مجازی بستگی به قیمت کالا داره برای هر ارزی فرق می کنه زیر 10 دلار فکر کنم بود پی پل طرف یکی از طرفین دعوا رو می گرفت کار دیگه به طرح ادعا و مدر ک فرستادن نمیرسید بالای اون میره تو ادعا و مدرک فرستادن و داستان اون دوستمون هم خوب گفت اینویس بزنی بره راحتی دیگه همه تو اکانت ثبت میشه

برای ادعا فرم داره باید پر بشه اگه اکانت اتکت باشه می تونی زنگ بزنی ایمرجنسی رسیدگی کنن یا پسورد هک شده واز این دس موارد
بعدش با پی پله چی بخواد گفته شما باید اماده پاسخگویی به پی پل باشی در هر زمانی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
منظورم مشتری ادعا می کنه پول دادم فروشنده اما سفارش تو زمان مقرر نرسیده
اینجا دعوا مطرح می شه اما چون شما همه مدارک قبلا بصورت پیشفرض فرستادی پی پل طرف شما رو می گیره ممکنه در مواردی اکه خریدار ثابت کنه بازی عوض بشه اما چون کالا فیزیکیه شما دستت بازه تو ارایه مدارک

مجازی بستگی به قیمت کالا داره برای هر ارزی فرق می کنه زیر 10 دلار فکر کنم بود پی پل طرف یکی از طرفین دعوا رو می گرفت کار دیگه به طرح ادعا و مدر ک فرستادن نمیرسید بالای اون میره تو ادعا و مدرک فرستادن و داستان اون دوستمون هم خوب گفت اینویس بزنی بره راحتی دیگه همه تو اکانت ثبت میشه

برای ادعا فرم داره باید پر بشه اگه اکانت اتکت باشه می تونی زنگ بزنی ایمرجنسی رسیدگی کنن یا پسورد هک شده واز این دس موارد
بعدش با پی پله چی بخواد گفته شما باید اماده پاسخگویی به پی پل باشی در هر زمانی

ممنون بابات راهنمایی ها. هر چی میگذره پیپال برام پیچیده تر میشه. باید دوباره پستهای مربوط به پیپال رو بخونم
پاسخگویی به پیپال هم با تلفن باشه بدبخت میشیم :دی

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
باسلام

جايي هست كه قيمت پاي بال رو بروز بزنه؟
اين درسته قيمت پاي بال الان 1450 هستش؟ اخه من جايي ميخواتستم خريد اينترنتي انجام بدم طرف ميگفت هر پاي بال دلاري 1450

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
من میتونم براتون اینگونه اکانت که این سایت میگه را اماده کنم و برا احتیاط هم اکانت را با هر ای پی که خودت داشته باشی برات میشازم
ولی بهت پیشنهاد میکنم بگردی دنبال یه پی پال که مدارک داشته باشه
البته یه سری هستند واقعا انصاف ندارن انگار........هست که قیمت های فضایی هم میدن
ولی اگه اکانت مدارک داشته باشه بهتره حداقل احتمال برداشتن لیمیت ( در صورتی که لیمیت بشه ) وجود داره

و این که گفتند اگه لیمیت بشه باید قید موجودی توش را بزنی دقیقا اینجوری نیس اگه که به دلیل نداشتن مدارک کافی لیمیت شد و نتونستی از لیمیت در بیاری به مدت 3 تا 6 ماه پولی که توشه بولوکه میشه ولی بعدش
میتونی پول را بریزی به کردیت کارتی که بهش وصله یا یه کردیت کارت بهش وصل کنی و بریزی به اون کردیت کارت که بهش وصل کردی
در کل فقط میتونی پولش را بریزی به حساب بانکی متصل بهش یا کردیت کارت متصل بهش

شاید بتونم بیشتر هم کمکتون کنم
خواستید در خدمتم
سپاس

سلام. مدارک چیا میخواد؟ میشه شرایط و قیمت رو برام پ.خ کنید؟ خیلی ممنون :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
دوستان میخوام 15 دلار تو یه سایت خرید کنم ! ( پی پال یا ویزا )
لطف کنید قیمت نهایی رو پ.خ کنید ...
اولویت با اونهایی که پرداخت آنلاین دارند.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
باسلام

جايي هست كه قيمت پاي بال رو بروز بزنه؟
اين درسته قيمت پاي بال الان 1450 هستش؟ اخه من جايي ميخواتستم خريد اينترنتي انجام بدم طرف ميگفت هر پاي بال دلاري 1450

جناب dr.web در سایتشون قیمت به روز رو دارن:

zgtelecom.com

liberty_reserve

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

200 دلار موجود است

برای خرید یا فروش دلار پیغام خصوصی دهید یا با ایدی یاهو تماس بگیرید

id yahoo: liberty_reserv

---------------------------------------------------------------------------------

( دوستانی که هویت مشخص وشماره تماس ثابت ودایم ندارند برای خرید از ما پی ام ندهند )

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
یه پرداخت ۱۱.۶۵ دلاری + یه پرداخت حدودا ۵۰ دلاری دارم .
اولی برا شارژ هست و دومی خرید هاست که البته هنوز انتخاب نکردم از کجا .
لطفا قیمت رو برام پی ام کنید . مرسی .

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبلغ $8,000 دلار جهت ارسال از طریق مس پیمنت موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 11,000$

قیمت هر دلار : 1440 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار موجوده هر دلار 1390 فقط به صورت یکجا به یک نفر که پایپال داره می دم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار موجود هست هر دلار 1430تومن . سورس پول بانکی هست

از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1430 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیرم

پرداخت های زیر 50$ مشمول 1500 تومان کارمزد میشوند

اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونم مستقیم براتون از دبی انجام بدن

ای دی یاهو : loardshin یکسره آنلاین از 12:30 صبح تا 2 شب

یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم . این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با من هماهنگ کنن من رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زام کنار . هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست :)

همه پیمنت های IWEB و Resellerclub.com به صورت اتوماتیک وری فای میشن و بدون هزینه
کلیه پرداختهای شما در سایتهای دیگه هم اگه نیاز به مدارک و وری فای داشته باشه باشه بدون هزینه انجام میشه
:happy:

IranVisacart

Registered User
لایک‌ها
15
مقدار 400 دلار پيپال موجوده.
هر دلار 1420 تومان

Last edited:

Pirkade

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من اگر Paypal بخوام باید چیکار کنم؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
مقدار 400 دلار پيپال موجوده.
هر دلار 1400 تومان

چجوری پرداخت میکنی ؟
کارمزد را با خودت حساب میکنی یا با ما ؟
پی پال شما کودوم کشوره میخوام ببینم چقدر بهم کارمزد میخوره
مس پی داری ؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار موجوده هر دلار 1390 فقط به صورت یکجا به یک نفر که پایپال داره می دم

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
نحوه تماس با دفتر پی پال
خیلی از دوستان در این مورد سوال داشتن برای همین تصمیم گرفتم اینجا برای دوستانی که اکانتشون به مشکل برخورده یک توضیحی در رابطه با نحوه چگونگی تماس تلفنی با دفتر پی پال بدم. شما در صورتی که به زبان ( Speaking ) تسلط نسبی دارید میتونید جهت تسریع در رفع مشکلتون با پی پال تماس بگیرید. توجه داشته باشید که تماس تلفنی به نسبت ارتباط از طریق ایمیل از انعطاف بسیار بیشتری جهت حل مشکل شما برخورداره. برای این کار ابتدا در اکانت خودتون لاگین می کنید و به قسمت تماس با ما رفته و گزینه تماس تلفنی را انتخاب می کنید. در صفحه ای که باز میشه پی پال به شما یک کد میده که این کد رو یادداشت کنید. همچنین شماره تلفنی که میتونید باهاش تماس بگیرید در اون صفحه قید شده. توجه کنید که بسته به اینکه اکانت از چه کشوری باشه این شماره تلفن میتونه فرق کنه. دوستانی که از ما اکانت امارات تهیه کرده اند توجه داشته باشند جهت تماس تلفنی باید با دفتر امریکا تماس بگیرند و کسانی که اکانت مالزی دریافت کرده اند باید با دفتر پی پال در مالزی تماس بگیرند. یکی از حسن های اکانت امارات همین مورد هست که پی پال جهت تماس تلفنی شما را به دفتر امریکا ارجاع میدهد. از این جهت که مثلا کمتر میتوانند شما را برای یک سری مسائل سوال پیچ کنند چون کسی که در امریکا هست قاعدتا ذهنیتی نسبت به یک سری موارد در امارات ندارد بر خلاف مالزی که پی پال یک دفتر در مالزی دارد. ولی دفتر پی پال در مالزی ممکن است جهت مدارکی که باید ارائه کنید بیشتر فوکوس کند.

پس قبل از تماس دو مورد را یادداشت می کنید. یکی پین کدی که بصورت تصادفی برای اکانت شما تولید شده و دیگری شماره تلفنی که در اکانت خود وارد کرده اید. توجه داشته باشید که مهم نیست حتما از همان شماره تلفنی که وارد کرده اید تماس بگیرید بلکه میتوانید از طریق اسکایپ تماس گرفته و در صورتی که کارمند پی پال از شما سوال کرد چرا با آن شماره تلفن تماس نگرفته اید بگویید که در حال حاضر در سفر هستید و با اسکایپ تماس گرفته اید. فقط آنها جهت تاییدیه شماره تلفن شما و اون پین کد رو خواهند پرسید. بعد از تماس اپراتور از شما میخواهد اون پین کدی که بهتون داده شده رو وارد کرده یا بگویید ، در این مرحله اگر پین کد را با موفقیت وارد کردید که هیچ اگر نه شما را به یکی از کارمندان وصل می کند و او این پین کد را تلفنی از شما می پرسد. همچنین اپراتور از شما میخواهد که هدف خود از تماس با دفتر پی پال رو بطور خلاصه ذکر کنید. مثلا اگر اکانت شما لیمیت شده بعد از درخواست اپراتور با تلفظ درست بگویید An account limitation . بعد از این مرحله شما به شخص دیگری وصل می شوید. ابتدا باید اکانت پی پال خود را که همان ایمیل شماست به آن شخص بدهید و باید حتما آن را هجی کنید. مثلا برای ایمیل StarSoheil[at]yahoo[.]com باید به شکل زیر بگویید:
S like same - T like tell - A like Apple & ...

و در آخر بعد از آخرین کلمه یکبار بصورت کامل آن را بیان کنید آنگاه کارمند پی پال دوباره آن کلمات را یکی یکی هجی کرده و شما باید تایید کنید که اشتباهی رخ نداده. بعد از تمامی این مراحل تازه شما میتوانید مشکل خود را بیان کنید و توضیحات لازم را بصورت شمرده و کاملا مودبانه به آنها بگویید.

نکته: از تاریخ 22 دسامبر یک سری تغییرات گسترده در قوانین پی پال در حال روی دادن هست که مهم ترین آن مربوط به کارمزد ارسال دلار از روش مس پیمنت هستش که از اون تاریخ به بعد پی پال جهت ارسال مس پی به یک شخص 40 دلار و به گروهی از اشخاص 8 دلار کارمزد می گیرد که این کارمزد قبلا 1 دلار بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا