• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
از چند خارجی قراره 20-30 دلار پیپال بگیرم. خودم حساب پپیال ندارم. میتونم حساب یکی از یوزرهای اینجا که تو کار خرید و فروش پیپال هستن رو بدم و در ازاش ریال دریافت کنم

حسابها به گفته خودشون وریفای و دلارها از بالانس هست. واسه اینکه مطمئن شم که دلارها مشکلی ندارن چه کاری انجام بدم؟ بگم با ایمیل پیپال یه اسکرین شات از حسابتون واسم ایمیل کنید کافیه؟

6600

Registered User
لایک‌ها
4

سلام

دلار موجوده...دوستانی که مایل هستند PM بفرستند :cap:

ممنون

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
نحوه تماس با دفتر پی پال
خیلی از دوستان در این مورد سوال داشتن برای همین تصمیم گرفتم اینجا برای دوستانی که اکانتشون به مشکل برخورده یک توضیحی در رابطه با نحوه چگونگی تماس تلفنی با دفتر پی پال بدم. شما در صورتی که به زبان ( Speaking ) تسلط نسبی دارید میتونید جهت تسریع در رفع مشکلتون با پی پال تماس بگیرید. توجه داشته باشید که تماس تلفنی به نسبت ارتباط از طریق ایمیل از انعطاف بسیار بیشتری جهت حل مشکل شما برخورداره. برای این کار ابتدا در اکانت خودتون لاگین می کنید و به قسمت تماس با ما رفته و گزینه تماس تلفنی را انتخاب می کنید. در صفحه ای که باز میشه پی پال به شما یک کد میده که این کد رو یادداشت کنید. همچنین شماره تلفنی که میتونید باهاش تماس بگیرید در اون صفحه قید شده. توجه کنید که بسته به اینکه اکانت از چه کشوری باشه این شماره تلفن میتونه فرق کنه. دوستانی که از ما اکانت امارات تهیه کرده اند توجه داشته باشند جهت تماس تلفنی باید با دفتر امریکا تماس بگیرند و کسانی که اکانت مالزی دریافت کرده اند باید با دفتر پی پال در مالزی تماس بگیرند. یکی از حسن های اکانت امارات همین مورد هست که پی پال جهت تماس تلفنی شما را به دفتر امریکا ارجاع میدهد. از این جهت که مثلا کمتر میتوانند شما را برای یک سری مسائل سوال پیچ کنند چون کسی که در امریکا هست قاعدتا ذهنیتی نسبت به یک سری موارد در امارات ندارد بر خلاف مالزی که پی پال یک دفتر در مالزی دارد. ولی دفتر پی پال در مالزی ممکن است جهت مدارکی که باید ارائه کنید بیشتر فوکوس کند.

پس قبل از تماس دو مورد را یادداشت می کنید. یکی پین کدی که بصورت تصادفی برای اکانت شما تولید شده و دیگری شماره تلفنی که در اکانت خود وارد کرده اید. توجه داشته باشید که مهم نیست حتما از همان شماره تلفنی که وارد کرده اید تماس بگیرید بلکه میتوانید از طریق اسکایپ تماس گرفته و در صورتی که کارمند پی پال از شما سوال کرد چرا با آن شماره تلفن تماس نگرفته اید بگویید که در حال حاضر در سفر هستید و با اسکایپ تماس گرفته اید. فقط آنها جهت تاییدیه شماره تلفن شما و اون پین کد رو خواهند پرسید. بعد از تماس اپراتور از شما میخواهد اون پین کدی که بهتون داده شده رو وارد کرده یا بگویید ، در این مرحله اگر پین کد را با موفقیت وارد کردید که هیچ اگر نه شما را به یکی از کارمندان وصل می کند و او این پین کد را تلفنی از شما می پرسد. همچنین اپراتور از شما میخواهد که هدف خود از تماس با دفتر پی پال رو بطور خلاصه ذکر کنید. مثلا اگر اکانت شما لیمیت شده بعد از درخواست اپراتور با تلفظ درست بگویید An account limitation . بعد از این مرحله شما به شخص دیگری وصل می شوید. ابتدا باید اکانت پی پال خود را که همان ایمیل شماست به آن شخص بدهید و باید حتما آن را هجی کنید. مثلا برای ایمیل StarSoheil[at]yahoo[.]com باید به شکل زیر بگویید:
S like same - T like tell - A like Apple & ...

و در آخر بعد از آخرین کلمه یکبار بصورت کامل آن را بیان کنید آنگاه کارمند پی پال دوباره آن کلمات را یکی یکی هجی کرده و شما باید تایید کنید که اشتباهی رخ نداده. بعد از تمامی این مراحل تازه شما میتوانید مشکل خود را بیان کنید و توضیحات لازم را بصورت شمرده و کاملا مودبانه به آنها بگویید.

نکته: از تاریخ 22 دسامبر یک سری تغییرات گسترده در قوانین پی پال در حال روی دادن هست که مهم ترین آن مربوط به کارمزد ارسال دلار از روش مس پیمنت هستش که از اون تاریخ به بعد پی پال جهت ارسال مس پی به یک شخص 40 دلار و به گروهی از اشخاص 8 دلار کارمزد می گیرد که این کارمزد قبلا 1 دلار بود.

اول تشکر بابت توضیحات برای دوستان

چند نکته تکمیلی با اجازه من اضافه میکنم. گاهی در تماس از طریق اسکایپ حساسیت نشون میدن و نمی پذیرند (برای چند تن از دوستان پیش اومده). نکته دیگه اینکه در تماسهایی که با دفتر آمریکا میگیرید این امکان وجود داره که از شماره ایران استفاده کنید. این سوالی بود که برخی از دوستان داشتند و ریسکش هم برای تست بالا بود. تا الان تماس از تلفن ایران برای حل لیمیت پیپال ایجاد مشکل نکرده. اما اگر از تلفنی که توی اکانت وارد کردید استفاده کنید مقدار زیادی از مراحل را پیش رفتید و اکثر اوقات خیلی سریع مشکل حل خواهد شد.

تاکید روی صحبت دوستمون، سعی کنید مسائل را تلفنی حل کنید نه از طریق ایمیل.

موفق باشید

Last edited:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
والا من شاید بیش از 15 بار با اونها تماس داشتم و تمامی دفعات با اسکایپ بوده و فقط یکبار به بنده گفتن آیا شما با اسکایپ تماس گرفته اید که گفتم بله اونم بدلیل اینکه صدا قطع و وصل میشد و کیفیت خوب نبود. در رابطه با تماس با شماره ایران من توصیه میکنم این کار در مرحله آخر که هیچ راهی نمونده باشه صورت بگیره چون واقعا اونها روی ایران خیلی حساسیت به خرج میدن ، ضمن اینکه هم شماره و هم مکالمه شما ضبط خواهد شد.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبلغ $5,500 دلار جهت ارسال از طریق مس پیمنت موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 7,000$

قیمت هر دلار : 1480 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید

liberty_reserve

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

250 دلار موجود است . (1460)

برای خرید یا فروش دلار پیغام خصوصی دهید یا با ایدی یاهو تماس بگیرید

id yahoo: liberty_reserv

---------------------------------------------------------------------------------

( دوستانی که هویت مشخص وشماره تماس ثابت ودایم ندارند برای خرید از ما پی ام ندهند )

IranVisacart

Registered User
لایک‌ها
15
مقدار 400 دلار پيپال موجوده.
هر دلار 1440 تومان

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
دلار بانک مرکزی: 1100
دلار آزاد: 1500
من که دلار دارم، مگه اینجوریم که شما این وسط 400 تومن سود ببری؟ :blink:
تایید میشه.
پس چرا مبنای فروش رو نرخ فروش بانک مرکزی قرار نداده ؟؟ :rolleyes:

نرخ فروش دلار PayPal : نرخ بانک مرکزی بعلاوه 50 تا 300 تومان بسته به سورس موجود ( بالانس پی پال یا سورس بانکی )

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
تایید میشه.
پس چرا مبنای فروش رو نرخ فروش بانک مرکزی قرار نداده ؟؟ :rolleyes:

سلام،

این قیمتی که ایشون میدن که خوبه دوست عزیز، داره میگه اگه سورس دلاری که میفروشه موجودی پی پلش باشه به نرخ بانک مرکزی یعنی همون نرخی که خریده(از افراد با درآمد اینترنتی) 50 تومن اضافه میکنه و اگر هم که از موجودی بانکش بفروشه به دلیل کارمزد هایی که پرداخت میکنه تا سقف 300 اضافه میکنه که در هر حال قیمتش از قیمت بازار هم پایین تره و این در حالیه که فروشندگان دیگری هم اینجا هستند که به نرخ بانک مرکزی موجودی افراد با درآمد اینترنتی رو میخرن و با عنوان ارسال از طریق MassPay به نرخ دلار های دیگرشون که از بانک خریداری کردن میفروشن.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
$252 موجوده.
هر دلار 1460 تومن.
امکان MassPay هم هست.

فروخته شد.

Last edited:

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
والا من شاید بیش از 15 بار با اونها تماس داشتم و تمامی دفعات با اسکایپ بوده و فقط یکبار به بنده گفتن آیا شما با اسکایپ تماس گرفته اید که گفتم بله اونم بدلیل اینکه صدا قطع و وصل میشد و کیفیت خوب نبود. در رابطه با تماس با شماره ایران من توصیه میکنم این کار در مرحله آخر که هیچ راهی نمونده باشه صورت بگیره چون واقعا اونها روی ایران خیلی حساسیت به خرج میدن ، ضمن اینکه هم شماره و هم مکالمه شما ضبط خواهد شد.

بله تماس با تلفن ایران راه حل آخره ولی چون این سوال زیاد پرسیده شده بود و بدون پاسخ مونده بود جهت ثبت در تاریخ خواستم دوستان در جریان باشند که از ایران هم تماس گرفته شده بارها و مشکلی پیش نیومده (شخصا حتی 1 بار هم برای حسابهای خودم این کار را نکردم :D ولی برای حساب دوستان دیگه با توافق خودشون چرا)

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
300 دلار - دلاری 1460 موجوده PM ME - mass pay

فروخته شد.

Last edited:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار از سایت freelancer به قیمت هر دلار 1480 فقط به یک نفر که پایپال داره می تونم بدم

Last edited:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبلغ $5,500 دلار جهت ارسال از طریق مس پیمنت موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 7,000$

قیمت هر دلار : 1545 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

پ.ن: ثبت رکورد ملی دلار را به محضر مقام معظم ***** و آحاد ملت تبریک و تسلیت عرض میکنم :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا