• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خیلی جالبه ها !
دلار میره بالا، اینجا دوبله میره بالا، میاد پایین باز هم اینجا دوبله میره بالا، مسخرس به خدا !!
دست بر دارید از این کاراتون

پ.ن: البته به کسانی هستم که دارن همش قیمت پرت میدن!!

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
خیلی جالبه ها !
دلار میره بالا، اینجا دوبله میره بالا، میاد پایین باز هم اینجا دوبله میره بالا، مسخرس به خدا !!
دست بر دارید از این کاراتون

پ.ن: البته به کسانی هستم که دارن همش قیمت پرت میدن!!

تایید میشه واقعا! بعضی ها خیلی نامنصفانه قیمت میدن! وقتی کنترل نباشه این وضع پیش میاد! قیمت الان اومده پایین 1500-1480

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
والا من نمیدونم اگر میگین تحلیل نکردین پس اسم این جملات زیر رو چه میشه گذاشت:
این دولت نیست که شب تا صبح پشت در بانکها رخت خواب پهن میکنه به طمع خرید دلار 1100 و فروش بالای 1500، بلکه دلالان سود جو هستند. با توجه به اینکه(همونطور که شما اشاره کردید) اوایل امسال نرخ دلار 1010 تومن بوده و الان 1100 تومن هست. بنابر این، این آشفتگی در نرخ بازار بیشتر به چشم میخوره تا در نرخ دولتی و این حاکی از طمع و بازی دلالان ارز هست نه دولت، وگرنه چرا باید دلالی که با نرخ 1100 دلار میخره در بازار بالای 1500 بده؟

ضمنا این تحریم بانک مرکزی توسط غرب رو نیز دولت 3 سال گذشته پیش بینی کرده بود و میدونست بعد از تحریم های جور واجور نوبت به این نوع تحریم میرسه.

اما در رابطه با خرید دلار. شما حتی اگر اون مبلغ بسیار ناچیز دلارتون هم خریداری شده بود نمی تونستین بیاین اینجا بگین :
چرا باید دلاری رو که از اشخاص با درآمد اینترنتی به نرخ بانک مرکزی(1100) خریداری میکنید به خریدار با نرخ 1545 بفروشید؟ (تمام دلارهایی که شما به اینصورت خرید میکنید به صورت مس پیمنت میفروشید که مسلما این بازی و به جیب زدن سود کلان توسط دولت نیست) و این در حالیه که هیچ کارمزدی بابت خرید این دلارها نمیدید
شما حق دارید از جانب خودتون صحبت کنید نه اینکه با استناد به اینکه حالا جواب pm شما داده شده دیگه فکر کنید ما منبع دلارمون خرید از بقیه هست. ما دو اکانت پی پال داریم که گردش مالی هر کدوم 60 و 20 هزار دلار در ماه هست و به خاطر این گردش مالی بالا اکانت اولی از جانب پی پال در رده اکانت های ویژه قرار گرفت ، چون جزو اکانت های سودده برای پی پال شناخته شد و شخصی رو فقط برای پشتیبانی به ما معرفی کردند از طرف کمپانی پی پال. حالا شما فکر کن اون مبلغ شما در این گردش مالی چه جایگاهی میتونه داشته باشه !!!

فکر کنم قبلا هم به شما گفتم که دلیل اینکه خرید دلار نداریم چیه! این متن پیغام بنده به شما:
سلام
والا از اونجایی که ما مشتریان زیادی داریم نمیتونیم از هرجایی دلار به اکانت بریزیم چون مسئول پرداخت های مشتریان هستیم و روی پاک بودن و قانونی بودن دلارها به شدت نظارت داریم. مورد شما اگر مبلغش در ماه زیاد باشه با شرایطی و پس از بررسی کامل بهتون میگیم که قابل انجام هست یا خیر. لطفا جزئیات بیشتر رو به ایمیل بنده یا از طریق سایت ارسال کنید.

موفق باشید.
و همون طور که دیدید قیمت خرید رو هم بانک مرکزی دادم که در اکثر مواقع طرف مقابل قبول نخواهد کرد و جالبه پاسخ شما رو هم ببینیم:
Az jaee ke ba daryafte $ az freelancer shoma hatta 1 cent ham pardakht nemikonid fekr mikardam hadde aghal $i 1150 bekharid.

In ye moamelast, lotfan ba tavajoh be bi darde sar boodan va kamelan bi hazine boodane va hatta bedoone risk boodane daryaft $ az in site va soodi ke baratoon dare kenare ham begzarid va behtarin gheymatetoon ro be man elam konid.

Agar kami herfei tar be in moamele negah konim har soodi hatta kam shayeste rad kardan nist.
و پاسخ بنده به شما:
Valla man inkar ro ke che arz konam hatta kare anjam payment ha ro aslan bekhatere sudesh anjam nemidam chun in ragham ha baraye man puli nist ke bekham rush fekr konam. kare bande chize digarist.

Pishnahad mikonam dar surati ke farde motabari ro peida kardid ke ghimat kharideh az bande balatare ba ishun kar konid.

Regards

دوست نداشتم در محیط عمومی این موارد رو بیان کنم ولی مثل اینکه شما از جای دیگری ناراحت بودید و الان .... در هر صورت بازم میگم بنده نه دلال هستم که دلار خرید و فروش کنم و نه از کار دلالی خوشم میاد.

و در آخر هم خدا این تابناک رو خیر بده که امروز دقیقا همین مورد رو مطرح کرد تا شاید بعضی ها بیشتر در جریان تحولات قرار بگیرن:
http://www.tabnak.ir/fa/news/212476/دلار-1500تومانی-و-سکوت-دولت-و-مجلس

چند تاشو بطور خلاصه میارم ، حداقل تحلیل بنده رو گفتین اشتباه و جانبدارانه هست شاید نظر باقی کارشناسان بتونه کمکی در افزایش اطلاعاتتون بکنه:
همه این اتفاقات در شرایطی اتفاق می‌افتد که رئیس جمهور و متعاقب آن وزیر اقتصاد، بارها مخالفت خود را با افزایش نرخ ارز اعلام کرده و حتی خواستار کاهش قیمت آن به زیر 1000 تومان شده بودند. در این شرایط باید از مسئولین دولت پرسید که چگونه است که در "حرف" از دلارهای 900 تومانی و پایین تر دم می‌زنید و موافقان افزایش نرخ دلار را به باد انتقاد می گیرید ولی در "عمل" به دلار 1500 تومانی هم قانع نیستید و شاید به قیمتهای بالاتر هم چشم دوختید و البته اندکی غیر قابل باور است دولتی که تا کنون هر کار سختی را به سهولت به پیش برده و سخت ترین قوانین کشور از جمله هدفمندی یارانه ها را با کمترین تنشی اجرا کرده است، نتواند بازار بلبشوی ارز را کنترل کند و به "حرف" خود جامه "عمل" بپوشاند.

برخی کارشناسان مدعی هستند دولت در زمینه دلار، سیاست دوگانه‌ای را در پیش گرفته چرا که از یک سو خواستار کاهش نرخ آن در بازار شده اما از سوی دیگر بنابه دلایلی در واقعیت تمایلی به این کاهش نداشته بلکه بالعکس، از افزایش آن نیز منتفع است.

بنا بر ادعای این کارشناسان که البته هنوز در جایی اثبات نشده، علت آنکه بانک مرکزی و دولت در برابر این افزایش نرخ‌ها مقاومت چندانی از خود نشان نمی‌دهند، جبران کسری بودجه دولت در سال جاری از محل اختلاف قیمت بازار با قیمت دلار در بودجه امسال است.

این اختلاف قیمت و مابه‌التفاوت آن که رقم چندان کمی هم در بودجه نیست، کمک بسیار شایانی را به دولت برای جبران کسری بودجه امسال از محل اختلاف قیمت دلار در بودجه با بازار آزاد خواهد کرد.

از همین روست که دولت شاید طی چند ماه پایانی سال کار خاصی به بازار دلار نداشته باشد تا پس از عبور از سد بودجه و بستن سقف آن با قیمت‌های بالای دلار، درآمد بیشتری را در جیب خود واریز نماید.

بنابر ادعای برخی کارشناسان، این نگاه دولت به دلار و متعاقب آن بودجه، سبب شده علی‌رغم هشدار تمام کارشناسان اقتصادی و غیراقتصادی در مورد تفاوت فاحش قیمت دلار بر بازار آزاد و دلار دولتی، ایجاد رانت باورنکردنی، به هم خوردن تعادل اقتصاد و بلاتکلیفی تولیدکننده، صادرکننده و واردکننده در مورد آینده بازار ارز، دولت باز هم دست به اقدام خاصی برای کاهش نرخ ارز تا پایان سال و بسته شدن بودجه نزند و تنها نظاره‌گر و منتفع از این آشفته بازار باشد.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
ای بابا!‌ بعد عمری اومدم یه خرید ۱۰۰ دلاری کنم الآن می‌بینم باید ۱۵۰ تومن پول بدم پشیمون شدم! سرورهام هم ترکیدن قشنگ رو هوام! تا حالا باید منتظر می‌موندیم یکی از خارج برگرده جنس برامون بیاره حالا منتظریم یکی بره خارج ارز دولتی بگیره ازش دلار بخریم!

@StarSoheil
آقا من زیاد از این کارها سر در نمی‌یارم. ولی به نظرم اگر شما یه حساب مشترک با یکی از نزدیکانتون در ایران در یکی از بانک‌ها مثل پارسیان باز کنید، این نوسانات قیمت رو کار شما تاثیر نذاره.. البته از کل ماجرا و این‌که شما حسابت رو چه‌طور شارژ می‌کنی چندان سر در نمی‌یارم. (;

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سلام،

دوست عزیز اگه صحبتی برای شما منطقی به نظر نمیاد یا راجع بهش اطلاعاتی ندارید بهتر اینه که با یه سوال کوچیک شبهه رو بر طرف کنید تا اینکه صدق صحبت کسی رو زیر سوال ببرید یا غیر مستقیم اتهامی رو بهش وارد کنید.

ایشون تو سایتشون هم گفتن که از اشخاصی که درآمد اینترنتی دارن دلار رو به نرخ بانک مرکزی که در اون روز 1100 بود میخرن و چون سورس پول بالانس پی پل هست و کارمزدی بابت خریدش نداده(یا در مقایسه با فی خرید از بازار یا بانک مرکزی بسیار کمتر هست) 50 تومن یا کمی بیشتر روی اون به عنوان سود خودش میکشه و به خریدار میفروشه یعنی به طور مثال 1100 که نرخ اون روز بانک مرکزی بوده به علاوه 50 تومن یعنی 1150 که قطعا 1590 تومنی که شما میگید نیست. و اگر نرخ سورس بانکیشون هم پایین هست احتمالا خرید قبلی دارن.(به هر حال شما میتونی از ایشون بخرید و ببینید که میتونه به اون نرخ که اعلام میکنه بفروشه یا نه و بعد اتهام ... به ایشون بزنید)
سلام
من قبل از پستم این سئوال به قول شما کوچیک رو پرسیدم و فکر کنم این شما هستید که نیاز به سئوال پرسیدن دارید.

الان نظرتون بعد از دیدن این اسکرین شات چیه ؟

Photo.png

لطفا شما این معادله ( قیمت بانک مرکزی + ۵۰ تا ۳۰۰ تومان بستگی به سورس ) رو برای من هم حل کنید تا من هم روشن بشوم.

bene

Registered User
لایک‌ها
481
به نظر من دلار paypal برای ما ایرانی ها در حال حاضر دلار پرریسکی هست و باید ارزانتر از قیمت دلار باشه
ولی اکثر اکسچنجرها حداقل سود 10 درصد را برای خودشون در نظر می گیرند که باعث این این قیمتها میشه

سلام
من قبل از پستم این سئوال به قول شما کوچیک رو پرسیدم و فکر کنم این شما هستید که نیاز به سئوال پرسیدن دارید.

مشاهده پیوست 92324

لطفا شما این معادله ( قیمت بانک مرکزی + ۵۰ تا ۳۰۰ تومان بستگی به سورس ) رو برای من هم حل کنید تا من هم روشن بشوم.

belogir

Registered User
لایک‌ها
26
37 دلار خرید از dhgate دارم
کسی زیر 54 تومن انجام میده ...؟؟
فقط فروشنده معتبر

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
والا من نمیدونم اگر میگین تحلیل نکردین پس اسم این جملات زیر رو چه میشه گذاشت:

اما در رابطه با خرید دلار. شما حتی اگر اون مبلغ بسیار ناچیز دلارتون هم خریداری شده بود نمی تونستین بیاین اینجا بگین :

شما حق دارید از جانب خودتون صحبت کنید نه اینکه با استناد به اینکه حالا جواب pm شما داده شده دیگه فکر کنید ما منبع دلارمون خرید از بقیه هست. ما دو اکانت پی پال داریم که گردش مالی هر کدوم 60 و 20 هزار دلار در ماه هست و به خاطر این گردش مالی بالا اکانت اولی از جانب پی پال در رده اکانت های ویژه قرار گرفت ، چون جزو اکانت های سودده برای پی پال شناخته شد و شخصی رو فقط برای پشتیبانی به ما معرفی کردند از طرف کمپانی پی پال. حالا شما فکر کن اون مبلغ شما در این گردش مالی چه جایگاهی میتونه داشته باشه !!!

فکر کنم قبلا هم به شما گفتم که دلیل اینکه خرید دلار نداریم چیه! این متن پیغام بنده به شما:

و همون طور که دیدید قیمت خرید رو هم بانک مرکزی دادم که در اکثر مواقع طرف مقابل قبول نخواهد کرد و جالبه پاسخ شما رو هم ببینیم:

و پاسخ بنده به شما:

دوست نداشتم در محیط عمومی این موارد رو بیان کنم ولی مثل اینکه شما از جای دیگری ناراحت بودید و الان .... در هر صورت بازم میگم بنده نه دلال هستم که دلار خرید و فروش کنم و نه از کار دلالی خوشم میاد.

و در آخر هم خدا این تابناک رو خیر بده که امروز دقیقا همین مورد رو مطرح کرد تا شاید بعضی ها بیشتر در جریان تحولات قرار بگیرن:
http://www.tabnak.ir/fa/news/212476/دلار-1500تومانی-و-سکوت-دولت-و-مجلس

چند تاشو بطور خلاصه میارم ، حداقل تحلیل بنده رو گفتین اشتباه و جانبدارانه هست شاید نظر باقی کارشناسان بتونه کمکی در افزایش اطلاعاتتون بکنه:

بله اون تحلیل من نبود و فقط بیان وضیعیت فعلی بازار ارز بود که نقدینگی و دلالان ایجاد کردن که در جواب پیام زیر از طرف شما دادم. و اتفاقا فکر میکنم که شما نظرتون رو بدون در نظر گرفتن وضعیت کشور و جهان و تنها به استناد اخبار منابع جانبدار بیان میکنید.(به نقل قول و کپی پیست خبر، تحلیل نمیگن. شما باید خودتون اطلاعات کافی و تخصصی از اقتصاد داشته باشید که با توجه به شرایط روز کشور و دنیا، اقتصاد و سیاستهای اقتصادی کشوری رو تجزیه و تحلیل کنید و نظرتون رو بگید یا اگر راهکار بهتری دارید ارائه بدید، نه نظر کارشناسان دیگر رو. مسلما کارشناسان مختلف در یک موضوع اتفاق نظر ندارن)

این تحلیل شما به گونه ای بود که فکر کردم شما یا در ایران زندگی نمی کنید یا اصلا در جریان تحولات بازار نیستین.

در هر صورت بازم میگم بنده نه دلال هستم که دلار خرید و فروش کنم و نه از کار دلالی خوشم میاد.

من تنها از جانب خودم صحبت کردم و قیمتی که به من دادید. بله من هم نمیخواستم اون پیام های شما و خودم رو اینجا بذارم و نگذاشتم چون به نظرم این صحبت شما مبنی بر اینکه من معاملات بالایی دارم و رقم های شما هیچی نیست، در پی پل و غیره چنین و چنان هستم و تمام این معاملات بالا رو فقط از روی علاقه انجام میدم جواب کلیشه ای و بی ربطی هست که شما تقریبا در خیلی از بحث هایی که میشه مطرح میکنید.

مثل اینکه شما از جای دیگری ناراحت بودید و الان ....

نه دوست عزیز من از جایی ناراحت نبودم و تنها همونطور که شما اجازه دارید نظرتون رو در موردی بیان کنید من هم نظرم رو در مورد صحبت های شما بیان کردم.

در هر صورت بازم میگم بنده نه دلال هستم که دلار خرید و فروش کنم و نه از کار دلالی خوشم میاد.

من کاری به نام و عنوان شغلی شما ندارم و راجع بهش صحبتی نمیکنم چون منظورم از این بحث چیز دیگری بود که به نظرم ادامه اون کار عبثی هست.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

مشاهده پیوست 92324

سلام،

منظور من از پرسیدن سوال تنها گرفتن قیمتش نبود بلکه پرسیدن اینکه چرا قیمت هایی که در سایت اعلام کردید به این شکل هست(دلیل رو اول از خودش جویا بشید).
موجودی ها با سورس های مختلف به سرعت فروش میرن و قیمت به سرعت در حال تغییره.
شاید شما از این موضوعی که عرض میکنم در این تاپیک اطلاعی نداشته باشید اما بعضی از فروشنده ها به دلایل کاملا منطقی و از راه های سالم دلار تهیه میکنن و بسیار ارزان تر از فروشنده های دیگه میفروشن این قضیه باعث شده بود که چندین خریدار بدون کسب اطلاع از اصل قضیه(از خود فروشنده و شنیدن دلایلشون) اتهام دروغ و کلاهبرداری بهشون بزنن(مستقیم و غیر مستقیم).

Android

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان،
احتیاج به پرداخت پی-پال دارم واسه 400 یورو.
چه کسی بهترین قیمت رو به من میده.

ممنون.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
فکر کنم بد نباشه اگر نگاهی به تاریخ پست بنده و تاریخ درج اون خبر در تابناک بندازید بعد بهتان کپی پیست بزنید. در هر صورت ادامه این بحث فکر نمی کنم سودی داشته باشه. کسانی که توی کار هستند به خوبی میدونند داره چه اتفاقی میفته و طی ماه های آینده خیلی چیزا مشخص خواهد شد. کسی هم که خارج از گوده و اصلا نمیدونه چی به چیه همون بهتر که در دایره فکری خودش سر کنه.

pc-pc

Registered User
لایک‌ها
6
200 یورو خرید دارم
فیمت هاتون رو لطفا بدید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار موجود هست هر دلار 1480تومن . سورس پول بانکی هست

از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1480 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیرم

پرداخت های زیر 50$ مشمول 1500 تومان کارمزد میشوند

اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونم مستقیم براتون از دبی انجام بدن

ای دی یاهو : loardshin یکسره آنلاین از 12:30 صبح تا 2 شب

یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم . این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با من هماهنگ کنن من رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زام کنار . هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست :)

همه پیمنت های IWEB و Resellerclub.com به صورت اتوماتیک وری فای میشن و بدون هزینه
کلیه پرداختهای شما در سایتهای دیگه هم اگه نیاز به مدارک و وری فای داشته باشه باشه بدون هزینه انجام میشه
:happy:

ramin11111

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز
300 $ پی پال نیاز دارم
برای واریز به اکانت پی پالم
کمترین قیمتتون را بدید؟

در ضمن قیمت ها مناسب ماهیانه 1000$ نیاز دارم

liberty_reserve

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

225 $ موجود است.

برای خرید یا فروش دلار پیغام خصوصی دهید یا با ایدی یاهو تماس بگیرید

id yahoo: liberty_reserv

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
سلام به دوستان.

برای خرید هاست از این سایت : vBulletin Hosting - Free vBulletin Installation, vB Tutorial

نیاز به پرداخت 10 دلار دارم. حالا عزیزانی که مسترکارد یا ویزاکارد دارند لطفا" قیمتاشونو اعلام کنند. فقط عجله دارم. سپاس

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بعضی از فروشگاه ها هستن که گفتن اسم خریدار و پرداخت کننده باید یکی باشه،
بعضی هم هستن واسه پرداخت با پیپال مدارک میخوان.
PayPal payments may be subjected to a one time request for additional documents if they do not meet our payment policy
واسه این سایتها چه میشه کرد؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
بعضی از فروشگاه ها هستن که گفتن اسم خریدار و پرداخت کننده باید یکی باشه،
بعضی هم هستن واسه پرداخت با پیپال مدارک میخوان.
PayPal payments may be subjected to a one time request for additional documents if they do not meet our payment policy
واسه این سایتها چه میشه کرد؟

اگه میتونی ادرس سایت را بزار
نوشته که معلوم نیس قبل و بعدش چیه!
حتما یه شرایطی داره خوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا