• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار از سایت freelancer به قیمت هر دلار 1480 فقط به یک نفر که پایپال داره می تونم بدم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اینجا moneypack هم خرید میشه؟
moneypack مطمئنه یا هک شده اونم هست؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
از چند روز پیش تا الان روزانه تعداد زیادی از دوستان ایمیل میزنن و در رابطه با آینده قیمت دلار سوال می کنن و مشورت در مورد اینکه آیا با این وضع بازار الان خرید آتی شون رو انجام بدن یا اینکه بهتره دست نگه دارن تا شاید قیمت پایین تر بیاد و بعد خرید کنند. بارها من ذکر کردم قیمت دلار بطور کلی در حال بالا رفتن هست و بهتره که اگر خرید سنگینی دارن انجام بدن با این حال من اینجا یک تحلیل کلی از وضعیت بازار ارائه میکنم و در نهایت تصمیم با شماست.

اگر خاطرتون باشه اوایل امسال که نرخ دلار روی 1010 تومن بود بسیاری از کارشناسان در بی بی سی ، صدای امریکا یا حتی اقتصاد دانان در کشور پیش بینی کردند که همزمان با آغاز هدفمند کردن یارانه ها قیمت ارز و طلا افزایش خواهد داشت و اون زمان گفته شد که نرخ واقعی دلار بیش از 2000 تومان هست . دلیل این امر بخاطر رشد نقدینگی در کشور ، تورم ، نرخ پایین سود بانکی بود. از همان زمان ابتدا مردم در تهران و سپس در شهرستان ها برای خرید ارز و تبدیل سرمایه خود به دلار یا سایر ارزها هجوم بردند. تا اینجا خبری از تحریم بانک مرکزی نبود و احتمال آن هم بسیار بعید بود. به همین خاطر کماکان دولت میتوانست با بازار ارز بازی کرده و از این آشفتگی سود کلانی نصیب خود کند. برای همین مشاهده میشد که مثلا یک روز دلار تا 1200 تومان میرفت روز بعد 100 تومان پایین می آمد. اما بعد از قضیه تحریم بانک مرکزی توسط انگلیس و امضای قطعنامه تحریم بانک مرکزی توسط اوباما تا چند روز دیگر ، دیگر دولت نمی تواند طبق معمول با بازار ارز بازی کرده چون خود نیاز به ذخیره ارز به دلیل تحریم دلار دارد. به همین خاطر هست که الان افسار دلار از دست دولت خارج گشته و این روال افزایشی حداقل تا عید امسال ادامه خواهد داشت تا دلار به نرخ واقعی خود برسد. شاید باز بصورت مقطعی نرخ کاهش یابد ولی روند کلی افزایشی خواهد بود.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار از سایت freelancer به قیمت هر دلار 1480 فقط به یک نفر که پایپال داره می تونم بدم

این قیمت تا اخر امشب بوده و اگر کسی نخواد بسته به بالا رفتن قیمت دلار من هم افزایش می دم

6600

Registered User
لایک‌ها
4

سلام

دلار موجوده...دوستانی که مایل هستند PM بفرستند :cap:

ممنون

webbi

Registered User
لایک‌ها
1
$105 دلار پی پال واریز به حساب پی پال نیازمندم.

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

در قالب گیفت می تونم خرید شما رو انجام و ارسال کنم.

با تشکر

آقای زمانی من براتون این همه پیام فرستادم جواب ندادین
یاهو دیگه جواب نمیدین ؟
اتفاقا برای این کار میخواستم اول از شما بپرسم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یاهو دیگه جواب نمیدین ؟

فکر کنم به آیدی دیگری پیام دادین یا ایشون دیگه با یاهو کار نمیکنن، وگرنه اگه بهشون ایمیل بزنید چون با موبایل هم ایمیلشون رو چک میکنن، خیلی سریع جواب میدن.

sales at zgtelecom dot com

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
یاهو دیگه جواب نمیدین ؟
بله اخیرا کمتر از طریق مسنجر آنلاین میشم ولی ایمیل شرکت رو مرتبا مانیتورینگ می کنم و از طریق ایمیل در خدمتتون هستم،
در مواقع ضروری هم می تونید با من در تماس باشین.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سلام،

این قیمتی که ایشون میدن که خوبه دوست عزیز، داره میگه اگه سورس دلاری که میفروشه موجودی پی پلش باشه به نرخ بانک مرکزی یعنی همون نرخی که خریده(از افراد با درآمد اینترنتی) 50 تومن اضافه میکنه و اگر هم که از موجودی بانکش بفروشه به دلیل کارمزد هایی که پرداخت میکنه تا سقف 300 اضافه میکنه که در هر حال قیمتش از قیمت بازار هم پایین تره و این در حالیه که فروشندگان دیگری هم اینجا هستند که به نرخ بانک مرکزی موجودی افراد با درآمد اینترنتی رو میخرن و با عنوان ارسال از طریق MassPay به نرخ دلار های دیگرشون که از بانک خریداری کردن میفروشن.
فروش دلاری ۱۵۹۰ تومان به نظرتون خیلی خوبه و از بازار پایین تره ؟؟ :blink:
با توجه به فرمول ( قیمت بانک مرکزی + ۵۰ تا ۳۰۰ تومان ) این قیمت چطور محاسبه شده که مبنا رو بانک مرکزی عنوان می کنن ؟
قیمت گذاری برای چیزی که نمی تونی به این قیمت بدی که کاری نداره من هم الان اعلام می کنم که فروش دلار پیپال به قیمت دلاری ۷ تومان ( قیمت سال ۱۳۵۷ ) بعلاوه ۱۰ تا ۱۶۰۰ تومان بستگی به سورس موجودی. :lol:
شما اگه کسی رو می شناسی که به قیمت بانک مرکزی دلار می فروشه به من هم معرفی کنید تا ما هم سرمون کلاه نره. :rolleyes:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
فروش دلاری ۱۵۹۰ تومان به نظرتون خیلی خوبه و از بازار پایین تره ؟؟ :blink:
با توجه به فرمول ( قیمت بانک مرکزی + ۵۰ تا ۳۰۰ تومان ) این قیمت چطور محاسبه شده که مبنا رو بانک مرکزی عنوان می کنن ؟
قیمت گذاری برای چیزی که نمی تونی به این قیمت بدی که کاری نداره من هم الان اعلام می کنم که فروش دلار پیپال به قیمت دلاری ۷ تومان ( قیمت سال ۱۳۵۷ ) بعلاوه ۱۰ تا ۱۶۰۰ تومان بستگی به سورس موجودی. :lol:
شما اگه کسی رو می شناسی که به قیمت بانک مرکزی دلار می فروشه به من هم معرفی کنید تا ما هم سرمون کلاه نره. :rolleyes:

سلام،

دوست عزیز اگه صحبتی برای شما منطقی به نظر نمیاد یا راجع بهش اطلاعاتی ندارید بهتر اینه که با یه سوال کوچیک شبهه رو بر طرف کنید تا اینکه صدق صحبت کسی رو زیر سوال ببرید یا غیر مستقیم اتهامی رو بهش وارد کنید.

ایشون تو سایتشون هم گفتن که از اشخاصی که درآمد اینترنتی دارن دلار رو به نرخ بانک مرکزی که در اون روز 1100 بود میخرن و چون سورس پول بالانس پی پل هست و کارمزدی بابت خریدش نداده(یا در مقایسه با فی خرید از بازار یا بانک مرکزی بسیار کمتر هست) 50 تومن یا کمی بیشتر روی اون به عنوان سود خودش میکشه و به خریدار میفروشه یعنی به طور مثال 1100 که نرخ اون روز بانک مرکزی بوده به علاوه 50 تومن یعنی 1150 که قطعا 1590 تومنی که شما میگید نیست. و اگر نرخ سورس بانکیشون هم پایین هست احتمالا خرید قبلی دارن.(به هر حال شما میتونی از ایشون بخرید و ببینید که میتونه به اون نرخ که اعلام میکنه بفروشه یا نه و بعد اتهام ... به ایشون بزنید)

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
از چند روز پیش تا الان روزانه تعداد زیادی از دوستان ایمیل میزنن و در رابطه با آینده قیمت دلار سوال می کنن و مشورت در مورد اینکه آیا با این وضع بازار الان خرید آتی شون رو انجام بدن یا اینکه بهتره دست نگه دارن تا شاید قیمت پایین تر بیاد و بعد خرید کنند. بارها من ذکر کردم قیمت دلار بطور کلی در حال بالا رفتن هست و بهتره که اگر خرید سنگینی دارن انجام بدن با این حال من اینجا یک تحلیل کلی از وضعیت بازار ارائه میکنم و در نهایت تصمیم با شماست.

اگر خاطرتون باشه اوایل امسال که نرخ دلار روی 1010 تومن بود بسیاری از کارشناسان در بی بی سی ، صدای امریکا یا حتی اقتصاد دانان در کشور پیش بینی کردند که همزمان با آغاز هدفمند کردن یارانه ها قیمت ارز و طلا افزایش خواهد داشت و اون زمان گفته شد که نرخ واقعی دلار بیش از 2000 تومان هست . دلیل این امر بخاطر رشد نقدینگی در کشور ، تورم ، نرخ پایین سود بانکی بود. از همان زمان ابتدا مردم در تهران و سپس در شهرستان ها برای خرید ارز و تبدیل سرمایه خود به دلار یا سایر ارزها هجوم بردند. تا اینجا خبری از تحریم بانک مرکزی نبود و احتمال آن هم بسیار بعید بود. به همین خاطر کماکان دولت میتوانست با بازار ارز بازی کرده و از این آشفتگی سود کلانی نصیب خود کند. برای همین مشاهده میشد که مثلا یک روز دلار تا 1200 تومان میرفت روز بعد 100 تومان پایین می آمد. اما بعد از قضیه تحریم بانک مرکزی توسط انگلیس و امضای قطعنامه تحریم بانک مرکزی توسط اوباما تا چند روز دیگر ، دیگر دولت نمی تواند طبق معمول با بازار ارز بازی کرده چون خود نیاز به ذخیره ارز به دلیل تحریم دلار دارد. به همین خاطر هست که الان افسار دلار از دست دولت خارج گشته و این روال افزایشی حداقل تا عید امسال ادامه خواهد داشت تا دلار به نرخ واقعی خود برسد. شاید باز بصورت مقطعی نرخ کاهش یابد ولی روند کلی افزایشی خواهد بود.

سلام،

به نظر من تحلیل شما جانبدارانه است.
(مطالبی رو که عرض میکنم ارتباطی به قیمت ارز(گران یا ارزان شدن) نداره و تنها در خصوص اتهام به دولت در بازی با ارز هست)

به خبر زیر توجه کنید:

"احمدي‌نژاد نظريه اقتصاددانان را مبني‌بر اينكه نرخ دلار بايد بر مبناي مابه‌التفاوت تورم داخلي و خارجي تعديل شود زير سوال برد و اعلام كرد كه آمار نشان مي‌دهد برخلاف اين نظريه، صادرات كشور در زمان تثبيت نرخ دلار بالا رفته است، نه افزايش آن. به دنبال اعلام‌نظر احمدي‌نژاد، سخنگوي اقتصادي دولت نيز از قصد دولت براي حذف فاصله بين نرخ رسمي و آزاد دلار خبر داد و به مردم توصيه كرد به جاي بازارهاي سكه، ارز و مسكن به بورس و بانك‌ها رجوع كنند."
منبع: balatarin[dot]com

این دولت نیست که شب تا صبح پشت در بانکها رخت خواب پهن میکنه به طمع خرید دلار 1100 و فروش بالای 1500، بلکه دلالان سود جو هستند. با توجه به اینکه(همونطور که شما اشاره کردید) اوایل امسال نرخ دلار 1010 تومن بوده و الان 1100 تومن هست. بنابر این، این آشفتگی در نرخ بازار بیشتر به چشم میخوره تا در نرخ دولتی و این حاکی از طمع و بازی دلالان ارز هست نه دولت، وگرنه چرا باید دلالی که با نرخ 1100 دلار میخره در بازار بالای 1500 بده؟ حتی میتونم اشاره به نرخ معاملات شما بکنم، چرا باید دلاری رو که از اشخاص با درآمد اینترنتی به نرخ بانک مرکزی(1100) خریداری میکنید به خریدار با نرخ 1545 بفروشید؟ (تمام دلارهایی که شما به اینصورت خرید میکنید به صورت مس پیمنت میفروشید که مسلما این بازی و به جیب زدن سود کلان توسط دولت نیست) و این در حالیه که هیچ کارمزدی بابت خرید این دلارها نمیدید.

در ادامه خبر بالا این رو هم بخونید:

"این موضع رسمی دولتمردان پس از آن بیان می‌شود که در پي افزایش قیمت طلا در بازار‌های داخلی، نرخ دلار در بازار آزاد نیز دستخوش تغییرات شد و روند رو به رشدی را در پیش گرفت. به گونه‌ای که از ابتدای اردیبهشت با کاهش تب طلا در بازار‌های داخلی و بانک‌ها، شاهد افزایش قیمت در نرخ دلار بودیم. به این ترتیب که نرخ دلار در تاریخ دهم اردیبهشت به 1150 تومان در بازار آزاد رسید که تقریبا اختلاف آن با قیمت رسمی دلار (مرجع) 100 تومان بود(یعنی هجوم دلالان و مردم از بازار طلا به بازار دلار و ایجاد حباب و اختلاف قیمت بین نرخ دولتی و نرخ آزاد). در همین حال، اوج این افزایش قیمت‌ها در روز 21 اردیبهشت‌ماه اتفاق افتاد. زمانی که با تخلیه حباب سکه و کاهش تب خرید طلا، نقدینگی‌ها متوجه بازار ارز شد و اواخر هفته گذشته نرخ دلار به 1200 تومان رسید که اختلاف آن با نرخ مرجع بانک مرکزی حدود 150 تومان شد."
منبع: balatarin[dot]com (به غیر از قسمت قرمز رنگ)

ضمنا این تحریم بانک مرکزی توسط غرب رو نیز دولت 3 سال گذشته پیش بینی کرده بود و میدونست بعد از تحریم های جور واجور نوبت به این نوع تحریم میرسه.
باید عناوین زیر رو در تیتر اخبار دیده باشید؟!:

تبدیل ذخایر ارزی کشور از دلار به ارزهای دیگر.
تهدید ایران به تبدیل ذخایر ارزی از دلار به یورو.
تبدیل ارز نفتی از دلار و یورو به یوان چین.

"براساس قانون بودجه، دولت نرخی را که برای ارز تعیین می‌کند، اگر در طول سال بیشتر از 1050 تومان بفروشد، طبق قانون مابه‌التفاوت آن را به دولت اجازه دخل تصرف نداده است و برای استفاده از آن باید اصلاحیه بودجه ارائه کند."(یعنی اگر دولت ارز رو از 1050 هم گرونتر بفروشه تو جیب خودش نمیره)

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون بابت تحلیلتون ولی متاسفانه باید بگم واقعا جا خوردم از این تحلیل شما. این تحلیل شما به گونه ای بود که فکر کردم شما یا در ایران زندگی نمی کنید یا اصلا در جریان تحولات بازار نیستین. من بیش از پیش اینجا تاکید میکنم که مهم ترین عامل بعد از قضیه تحریم خود دولت هست که داره از این کار سود میبره. شما فکر کردی این دلالان دلار مردم عادی هستن ؟! یا نکنه فکر کردید اون حجم پولی که توسط این دلالان روزانه خرید و فروش میشه با کل حجم پولی که مردم به قول شما میرن پشت در بانک میخوابن برابری میکنه؟! مطمئنم تابحال برای گرفتن ارز مسافرتی اقدام نکرده اید که اگر کرده بودید الان اطلاعات غلط رو منتشر نمی کردید.

دقیقا به همین دلیل که دست دولت در قانون بودجه بسته شده و نمیخواد اصلاحیه بودجه ارائه بده دلار رو از طریق همین دلالان توی بازار به فروش میرسونه و از این طریق کسری بودجه اش رو تامین میکنه. شما اصلا نیاز نیست به سایت بالاترین برید یا منبع رو اونجا ذکر کنید ، کافیه به همین سایت های دولتی سری بزنید تا ببینید که اونها هم بر این امر که دست دولت تو کاره واقف هستن.

حتی میتونم اشاره به نرخ معاملات شما بکنم، چرا باید دلاری رو که از اشخاص با درآمد اینترنتی به نرخ بانک مرکزی(1100) خریداری میکنید به خریدار با نرخ 1545 بفروشید؟ (تمام دلارهایی که شما به اینصورت خرید میکنید به صورت مس پیمنت میفروشید که مسلما این بازی و به جیب زدن سود کلان توسط دولت نیست) و این در حالیه که هیچ کارمزدی بابت خرید این دلارها نمیدید.
برای بنده جالبه دقیقا در پست قبلی به فاصله چند دقیقه به یکی از دوستان توصیه کردید که تا زمانی که از چیزی مطمئن نیستید در مورد کار کسی قضاوت نکنید. بعد خودتون بلافاصله بعدش عکس گفته تون رو انجام میدین! دوست عزیز ابتدا باید خدمت شما عرض کنم ما اصلا خرید دلار نداریم. تا الان شاید بیش از 40 نفر ایمیل زدن و تقاضای فروش دلارشان را داشتند ولی بنده توی این 4 سال فعالیتم حتی 1 بار هم سابقه نداشته که از کسی 1 دلار خریداری کنم و کاملا مستقل هستم کما اینکه عکس این قضیه بوده و به استثنای آقای لطف اللهی که از این فروم رفتند باقی فروشندگان دلار که در این زمینه فعال هستند حداقل یکبار از ما خرید دلار داشتند.

اما در رابطه با کارمزد! بنده همون طور که قبلا بارها عرض کردم نه کارم اینه و نه به درآمد این کار احتیاجی دارم و این کار رو صرفا جهت علایق شخصی و کسب تجارب بیشتر انجام میدم. اما برای وقتی که روی این کار میزارم ارزش قائلم و به ازای هر پرداخت مبلغ 3000 تومان کارمزد میگیرم. بارها هم گفتم هیچ اجباری نیست که کسی از ما خرید کنه همیشه منفعت خریدار رو در نظر گرفتم و خودم سایر همکاران رو بهشون پیشنهاد کردم که کارمزد نمیگیرن و نرخشونم پایین تر هست.

در هر صورت هم تحلیل شما و هم پیش داوری تان برام جالب بود ولی همیشه به یاد داشته باشید که خیلی خوبه ابتدا افراد از خودشون شروع کنند بعد در صدد امر به معروف و اصلاح دیگران بر بیان!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبلغ $4,500 دلار جهت ارسال از طریق مس پیمنت موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 6,000$

قیمت هر دلار : 1590 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

43865

Registered User
لایک‌ها
9
موجودی 1000 دلار.
قیمت هر دلار 1450 تومان.
امکان خرید از 1دلار تا 1000 دلار.

ایمیل : [email protected]
دوستان میتونن پی ام هم بدن.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
300 دلار - دلاری 1520 تومان موجوده pm me - mass pay

فروخته شد.

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ممنون بابت تحلیلتون ولی متاسفانه باید بگم واقعا جا خوردم از این تحلیل شما. این تحلیل شما به گونه ای بود که فکر کردم شما یا در ایران زندگی نمی کنید یا اصلا در جریان تحولات بازار نیستین. من بیش از پیش اینجا تاکید میکنم که مهم ترین عامل بعد از قضیه تحریم خود دولت هست که داره از این کار سود میبره. شما فکر کردی این دلالان دلار مردم عادی هستن ؟! یا نکنه فکر کردید اون حجم پولی که توسط این دلالان روزانه خرید و فروش میشه با کل حجم پولی که مردم به قول شما میرن پشت در بانک میخوابن برابری میکنه؟! مطمئنم تابحال برای گرفتن ارز مسافرتی اقدام نکرده اید که اگر کرده بودید الان اطلاعات غلط رو منتشر نمی کردید.

دقیقا به همین دلیل که دست دولت در قانون بودجه بسته شده و نمیخواد اصلاحیه بودجه ارائه بده دلار رو از طریق همین دلالان توی بازار به فروش میرسونه و از این طریق کسری بودجه اش رو تامین میکنه. شما اصلا نیاز نیست به سایت بالاترین برید یا منبع رو اونجا ذکر کنید ، کافیه به همین سایت های دولتی سری بزنید تا ببینید که اونها هم بر این امر که دست دولت تو کاره واقف هستن.

برای بنده جالبه دقیقا در پست قبلی به فاصله چند دقیقه به یکی از دوستان توصیه کردید که تا زمانی که از چیزی مطمئن نیستید در مورد کار کسی قضاوت نکنید. بعد خودتون بلافاصله بعدش عکس گفته تون رو انجام میدین! دوست عزیز ابتدا باید خدمت شما عرض کنم ما اصلا خرید دلار نداریم. تا الان شاید بیش از 40 نفر ایمیل زدن و تقاضای فروش دلارشان را داشتند ولی بنده توی این 4 سال فعالیتم حتی 1 بار هم سابقه نداشته که از کسی 1 دلار خریداری کنم و کاملا مستقل هستم کما اینکه عکس این قضیه بوده و به استثنای آقای لطف اللهی که از این فروم رفتند باقی فروشندگان دلار که در این زمینه فعال هستند حداقل یکبار از ما خرید دلار داشتند.

اما در رابطه با کارمزد! بنده همون طور که قبلا بارها عرض کردم نه کارم اینه و نه به درآمد این کار احتیاجی دارم و این کار رو صرفا جهت علایق شخصی و کسب تجارب بیشتر انجام میدم. اما برای وقتی که روی این کار میزارم ارزش قائلم و به ازای هر پرداخت مبلغ 3000 تومان کارمزد میگیرم. بارها هم گفتم هیچ اجباری نیست که کسی از ما خرید کنه همیشه منفعت خریدار رو در نظر گرفتم و خودم سایر همکاران رو بهشون پیشنهاد کردم که کارمزد نمیگیرن و نرخشونم پایین تر هست.

در هر صورت هم تحلیل شما و هم پیش داوری تان برام جالب بود ولی همیشه به یاد داشته باشید که خیلی خوبه ابتدا افراد از خودشون شروع کنند بعد در صدد امر به معروف و اصلاح دیگران بر بیان!

شما فکر کردی این دلالان دلار مردم عادی هستن ؟!

شما که مطلب خودتون رو نقض میکنید:

بسیاری از کارشناسان در بی بی سی ، صدای امریکا یا حتی اقتصاد دانان در کشور پیش بینی کردند که همزمان با آغاز هدفمند کردن یارانه ها قیمت ارز و طلا افزایش خواهد داشت.

دلیل این امر بخاطر رشد نقدینگی در کشور ، تورم ، نرخ پایین سود بانکی بود. از همان زمان ابتدا مردم در تهران و سپس در شهرستان ها برای خرید ارز و تبدیل سرمایه خود به دلار یا سایر ارزها هجوم بردند..

واقعا جا خوردم از این تحلیل شما

به نظر شما من تحلیل کردم؟ یا فقط از یه منبع خبری که شاید برای شما موثق باشه خبری رو اعلام کردم از صحبتهای دولت؟ و اگر شما صحت این خبر رو میخواید زیر سوال ببرید اون بحث دیگریست.
اگر منبع خبر رو ذکر کردم به دلیل رعایت حق نشر و آداب بیان خبره که بتونید متن اصلی خبر رو اگر مایل بودید از منبع جستجو کنید، اما شما بدون ارائه مدرک و با استدلال خودتون میگید که دولت دلار رو از طریق همین دلالان توی بازار به فروش میرسونه و از این طریق کسری بودجه اش رو تامین میکنه(آیا دولت دلالان رو استخدام میکنه بعد دلار رو از طریق بانک بهشون میفروشه بعد میگه با قیمت بالاتر تو بازار برام بفروشید؟ بنابراین دلالان بازار ارز کارمندان غیر رسمی دولت هستند؟ احتمالا تعداد بالایی از دلالان رو باید استخدام کنه که حجم بالایی از مبادلات رو به خودش اختصاص بده تا بتونه کسری بودجه رو جبران کنه.)

برای بنده جالبه دقیقا در پست قبلی به فاصله چند دقیقه به یکی از دوستان توصیه کردید که تا زمانی که از چیزی مطمئن نیستید در مورد کار کسی قضاوت نکنید. بعد خودتون بلافاصله بعدش عکس گفته تون رو انجام میدین!

دوست عزیز ابتدا باید خدمت شما عرض کنم ما اصلا خرید دلار نداریم. تا الان شاید بیش از 40 نفر ایمیل زدن و تقاضای فروش دلارشان را داشتند ولی بنده توی این 4 سال فعالیتم حتی 1 بار هم سابقه نداشته که از کسی 1 دلار خریداری کنم و کاملا مستقل هستم

حتما همین طوره که شما میگید و من هم در مورد شما پیش داوری نکردم، شما زود فراموش میکنید. در زیر متن ایمیل من وشماست که قرار بود دلارم رو بخرید.
(چندین ایمیل بود که من قسمتی از اون رو برای یادآوری شما در زیر میارم و )

بعد از کمی صحبت که میخواستید از منبع دلار مطمئن بشید و شدید پیام زیر رو دادید:

From:<star.soheil[AT}yahoo.com>
To:<ghazipoor[AT}yahoo.com>
Sent: Thu, April 21, 2011 3:53:35 AM
Subject: Re: Contact-us From Payment24.ir

Ok, bebinid man payment aval ro chun ebtedaye hamkari hast bad az gozasht 1 hafte az daryaft pulesh ro be hesabetun variz mikonam vali payment haye aati ro nahayatan ta 48 s@ pas az daryaft tasfie mishe. nerkh kharid ma ham bar asas nerkh ruz bank markazi hast ke mitunid dar link zir ghesmat nerkh arz moshahede konid:

بانک ملی ایران | Bank Melli Iran

Regards

البته سر قیمت با هم کنار نیومدیم چون خودم پی پل داشتم و فروشنده بودم اما چون فروش درآمدم زمان زیادی رو ازم میگرفت که میتونستم روی کارم بذارم این شد که از شما خواستم با قیمت خوب ازم خرید کنید.

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
موجودی پی پل: 500 دلار

قیمت هر دلار: 1500 تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا