• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار هر دلار 1450 . فقط به دوستانی که پایپال دارند - و فقط به صورت یکجا - تو سایت فری لنسر هستند

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اگه میتونی ادرس سایت را بزار
نوشته که معلوم نیس قبل و بعدش چیه!
حتما یه شرایطی داره خوب

اون که مدرک میخواد مهم نیست.
واسه خرید از وال مارت و بِِست بای لازمه پیپال آمریکا باشه؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
300 دلار از سورس فوق العاده مطمئن و معتبر بدون حتی یک سنت کارمزد ، با قیمت بسیار مناسب به صورت یکجا به فروش میرسه. ارسال مثل همیشه فقط به حساب های پی پال معتبر انجام میشه. در صورت تمایل به خرید ، پیغام خصوصی ارسال کنید.

***فروخته شد***

Last edited:

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
300 دلار از سورس بسیار مطمئن و معتبر بدون حتی یک سنت کارمزد به صورت یکجا به فروش میرسه. ارسال مثل همیشه فقط به حساب های پی پال معتبر انجام میشه. در صورت تمایل به خرید ، پیغام خصوصی ارسال کنید.
سلام

اقا چند میدی؟
لطفا با آیدی یاهو من تماس بگیرید.
مرسی

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
فوری

با سلام. دوستان من اقدام به خرید هاست و دومین از این سایت کردم با ویزا کارد (هم ویزا هم مسترکارد امکانش هست) اما در مرحله آخر به من زنگ زدند و گفتند آیدی کارت یا یه مدرکی که نشون بده که صاحب مستر کارتم بهشون ایمیل کنم و چون کارت برای من نبود نتونستم اینکارو بکنم و سفارش من کنسل شد. حالا از دوستان اینجا کسی مستر یا ویزا کارد داره که مدارک صاحب کارت (کسی که کارد به نامشه) رو داشته باشه؟ و برای من این خرید رو انجام بده. یه خرید 10 دلاریه ولی خیلی برام ضروریه و در کمتر از 5 روز میخوامش.

لطفا" اگه کسی چنین امکانی داره قیمتش رو بگه.

فقط خیلی عجله دارم.

اینم ایمیلی که بهم زدن و گفتن این مدرک رو میخوان :
A scanned copy of the Credit Card holder (Hans Gerhard Weder) personal identification document (ID card, OR Driver's license, OR any other applicable document). A photographed copy is also appropriate, especially if sent by email. Please, make sure that both the Card holder's names and signature on the ID copy are displayed clearly.

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دوست عزیز فکرنکنم دومین وهاستی که به نام کسی دیگر خریداری بشه به درد شما بخوره چون دیگه شما صاحب هاست نیستی
از این سایتها زیاده نمونه دیگرش 1&1 که دومین دات کام یک ساله را 1 دلار می ده ولی کلی از شما مدارک می خواد
از خرید هاست از شرکتهای این چنینی پرهیز کن

فوری

با سلام. دوستان من اقدام به خرید هاست و دومین از این سایت کردم با ویزا کارد (هم ویزا هم مسترکارد امکانش هست) اما در مرحله آخر به من زنگ زدند و گفتند آیدی کارت یا یه مدرکی که نشون بده که صاحب مستر کارتم بهشون ایمیل کنم و چون کارت برای من نبود نتونستم اینکارو بکنم و سفارش من کنسل شد. حالا از دوستان اینجا کسی مستر یا ویزا کارد داره که مدارک صاحب کارت (کسی که کارد به نامشه) رو داشته باشه؟ و برای من این خرید رو انجام بده. یه خرید 10 دلاریه ولی خیلی برام ضروریه و در کمتر از 5 روز میخوامش.

فقط خیلی عجله دارم.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
فوری

فقط خیلی عجله دارم.

ID card
که اینجا نوشته یه چیزی تو مایه کارت ملی ما هستش
اعدادش هم اینجوری
0000-00-000
اینم گقته هم از کارت عکس بدی هم از مدرک شناسایی
کارت هم یاشه فک نکنم کسی برات این کارا بکنه
پی پال داشت راحت تر بود فک کنم

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
ID card
که اینجا نوشته یه چیزی تو مایه کارت ملی ما هستش
اعدادش هم اینجوری
0000-00-000
اینم گقته هم از کارت عکس بدی هم از مدرک شناسایی
کارت هم یاشه فک نکنم کسی برات این کارا بکنه
پی پال داشت راحت تر بود فک کنم

من بهشون ایمیل زدم و گفتن فقط همون کپی ID CARD کافیه.

دوست عزیز فکرنکنم دومین وهاستی که به نام کسی دیگر خریداری بشه به درد شما بخوره چون دیگه شما صاحب هاست نیستی
از این سایتها زیاده نمونه دیگرش 1&1 که دومین دات کام یک ساله را 1 دلار می ده ولی کلی از شما مدارک می خواد
از خرید هاست از شرکتهای این چنینی پرهیز کن

نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی این تخفیف کریسمس هست و بعد از یک سال باید ماهی 10 دلار بدم.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
من بهشون ایمیل زدم و گفتن فقط همون کپی ID CARD کافیه.

نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی این تخفیف کریسمس هست و بعد از یک سال باید ماهی 10 دلار بدم.

خوب برا
ID Card
یه سرچ بزن این یه چیزیه که من و شما که تو ایرانیم نداریم مگه این که یه نفر را بتونی پیدا کنی که گوتهینامه بین الملی گرفته باشه
ازش عکس بگیره بهت بده
وگرنه هیچ راهی نیس
با جناب my2ir هم یه تماس داشته باش چون ظاهرا خودشون تو مالزی هستن
به احتمال 90 درصد بتونن کمکت کنن

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
خوب برا
ID Card
یه سرچ بزن این یه چیزیه که من و شما که تو ایرانیم نداریم مگه این که یه نفر را بتونی پیدا کنی که گوتهینامه بین الملی گرفته باشه
ازش عکس بگیره بهت بده
وگرنه هیچ راهی نیس
با جناب my2ir هم یه تماس داشته باش چون ظاهرا خودشون تو مالزی هستن
به احتمال 90 درصد بتونن کمکت کنن

خیلی ممنون برای راهنماییهاتون
راستی این ایمیل رو هم همین الان زدن :

Dear sir,
The domain name is available and you may registered it later.
If you can pay with a card and send the credit card holder's ID card then we may activate a hosting account for you

فقط اسم دارنده آیدی کارد باید با نام و مشخصات مالک ویزا یا مستر کارت همخونی داشته باشه.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار هر دلار 1450 . فقط به دوستانی که پایپال دارند - و فقط به صورت یکجا - تو سایت فری لنسر هستند

aras194

Registered User
لایک‌ها
13
خیلی ممنون برای راهنماییهاتون
راستی این ایمیل رو هم همین الان زدن :

Dear sir,

فقط اسم دارنده آیدی کارد باید با نام و مشخصات مالک ویزا یا مستر کارت همخونی داشته باشه.

سلام خدمت شما
من کلیه مدارکم واقعی هست و میتونم کمکتون کنم.
لطفا جزئیات رو برام به آدرس [email protected] بفرستید.

شاد باشید

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4

pardakhtgar

Registered User
لایک‌ها
0
Snappy Fax Desktop
لایسنس این نرم افزار رو می خوام
http://www.snappysoftware.com/downloads/sf5setup.exe
29.99 دلار هست
کسی برام پرداخت می کنه؟
قیمت بدید
ممنون

پرداخت با پیپال ندارد، از طریق کردیت اقدام کنید

لطفاً این لینک را ملاحظه بفرمائید
امکان پرداخت با پی پال برای خرید برنامه مورد نظر شما وجود دارد.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
996 دلار هر دلار 1430 . فقط به دوستانی که پایپال دارند - و فقط به صورت یکجا - تو سایت فری لنسر هستند

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار موجود هست هر دلار 1510تومن . سورس پول بانکی هست

از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1510 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیرم

پرداخت های زیر 50$ مشمول 1500 تومان کارمزد میشوند

اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونم مستقیم براتون از دبی انجام بدن

ای دی یاهو : loardshin یکسره آنلاین از 12:30 صبح تا 2 شب

یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم . این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با من هماهنگ کنن من رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زام کنار . هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست :)

همه پیمنت های IWEB و Resellerclub.com به صورت اتوماتیک وری فای میشن و بدون هزینه
کلیه پرداختهای شما در سایتهای دیگه هم اگه نیاز به مدارک و وری فای داشته باشه باشه بدون هزینه انجام میشه
:happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا