مراجعه کنیدسلام بنده قصد خرید از ساىت هاى Amazon و eBay رو دارم لطفا به بنده کمک کنىد
Sent from my HTC One using Tapatalk
به اىشون گفتم دنبال کارمزد پاىىنتر هستم
سلام
بنده از ایشون دلار خریدم 350 دلار اما دلاری که ایشون فرستادند مشکل داشت و دلار رفت زیر بررسی . و در حال حاضر هم به خاطر دلار ایشون اکانت بنده لیمیت شده ایشون گفتن مشکلی نداره بنده هم گفتم شماره کارت بدید من می زنم 2 تا شماره کارت دادند بنده هم رفتم انجام دادم اررور داد ارتباط با سوئیچ بانك مقصد برقرار نشد فکر کنم ایشون سورس دلارشون مشکل داشته وگر نه من امروز 600 دلار خرید فروش داشتم دلیلی نداره دلاری که گیفت میشه بره واسه بررسی
اقاى صالحى امکان ارسال zloty لهستان هم داريد؟؟2 هزار دلار برا چهارشنبه شب به بعد موجوده. لطفا اگر پرداخت های معتبر دارید بفرستید . ( قیمت بستگی به میزان خرید شما داره - از نرخ اسکناس شروع میشه ) - ارسال گیفت خیر - ارسال به اکانت های معتبر بابت سرویس خاصی بله انجام میشه.
چون دلار شما رفته واسه بررسی توسط پی پالشما از کجا میگید دلار ما مشکل داشته شاید از 600 تا دیگه بوده که خریدید در ثانی دلار اگه سورسش مشکل داشته باشه خود اون اکانت لیمیت میشه نه اکانت دیگری.ما تا حالا 100 تا تراکنش داشتیم با این اکانت و تمام کسانی که دلار خریدند مشکلی نداشتند.ثالثا شما اگه دلار مشکل دار هست بجای این همه دروغ ریفاند کنید پول منو
هیچ جوردوستان کسی می دونه چه طوری میشه شکایت کنم از این فرد تو بازارچه؟
دوستان کسی می دونه چه طوری میشه شکایت کنم از این فرد تو بازارچه؟