بر خودم واجب دونستم بیام اینجا و یک توضیحی در رابطه با پیگیری های شدید و بسیار زیاید که در رابطه با کلاهبرداری اسماعیل شکوهی کردم به اطلاع عموم برسونم که اسماعیل شکوهی همون اقای
دانیال جلودار معروف بودند که بعد از به گند کشیدن وب هاستینگ تالک شروع به اقداماتی در انجمن پرشین تولز کردند و شاکیان زیاید هم اینجا داشتند و پول خیلیا هم رفت و بعد از مدتها با نام کاربری جدید و شماره حساب دوستشون که در خدمت سربازی تشریف دارند که همون میشه اسماعیل شکوهی اقدام به کلاهبرداری کردند که من همه اطلاعات شخص اقای اسماعیل شکوهی رو دراوردم و به منزلشون تماس گرفته و با پدر و مادرشون صحبت کردم و اونا گفتن که پسر ما سربازه و توی یک روستا در بوشهر نیروی انتظامی خدمت میکنه و دسترسی به اینترنت نداره . شب که خود اسماعیل شکوهی که زنگ زدند گفتن که از هیچی خبر ندارن و بخاطر اینکه پدر و مادرشون پیر هست کارت بانکی رو دادن به دوست دبیرستانشون به نام دانیال جلودار که پول بریزه و چیکار کنه . طبق پیگیری هایی که خود بنده کردم اقای اسماعیل شکوهی بی گناه هستند و اصلا از هیچی خبر ندارند و همه تقصیرا ماله دانیال جلودار هست و
با پیگیری اسماعیل شکوهی امشب به پولم رسیدم .... در ضمن یاداورد بشم که کاربر
MalaS احتمالا باز دانیال جلودار باشه که از مدیران خواهش می کنم بررسی کنند ای پی رو که احتمالا یوزر جدید ساخته .
اگر کسی از اقای شکوهی طلبکار هست یا سرش کلاه رفته با من تماس بگیره اطلاعات کاملش رو در اختیارش قرار بدم که به پولش برسه . ( این کار با خود اقای شکوهی هماهنگ شده )
این کامنت صرفا جهت گزارش پیگیری های شخص و اعلام اینکه همه اینا زیر سر دانیال جلودار بوده نوشته شده و اینکه سید اسماعیل شکوهی خودشون یک قربانی هستند و هیچ تقصیری ندارند . مدیران لطفا پاک نکنند