• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
جهت اطلاع!

دوستان از شخصی که ایمیل پیپالش اینه : [email protected]

دلار نخرید، ایشون مشکل دار هستند و دلارهاشون رو با کلاه برداری به دست آوردن، شاکی زیاد دارن!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
خرید و فروش پی پال

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
جهت اطلاع!

دوستان از شخصی که ایمیل پیپالش اینه : [email protected]

دلار نخرید، ایشون مشکل دار هستند و دلارهاشون رو با کلاه برداری به دست آوردن، شاکی زیاد دارن!

خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون دوست عزیز. :happy:

pardakhtgar

Registered User
لایک‌ها
0
جهت انجام سفارش های پرداخت پی پال و ویزاکارت ، همه روزه از ساعت 9 صبح الی 24 در خدمت شما دوستان می باشم.
نحوه ارتباط با ما :
1- پشتیبای آنلاین در وب سایت
2- مسنجر یاهو
جهت دریافت تخفیف ، ویژه کاربران انجمن لطفاً در زمان ارتباط و ارسال درخواست نام کاربری خود را در پرشین تولز اعلام نمائید.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان و همکاران محترم

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبلغ $15,000 دلار جهت ارسال از طریق مس پیمنت موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 19,000$

قیمت هر دلار : 1420 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

پ.ن: دوستانی که تا الان دلار رو بصورت مس دریافت میکردن توجه کنند که به احتمال زیاد طبق قوانین جدید پی پال از تاریخ 22 دسامبر هر بار ارسال از طریق مس پیمنت به اشخاص حدود 40 دلار کارمزد و به گروهی از افراد مشمول 7 دلار کارمزد خواهد شد.

naeimm

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال :

انتقال از Paypal به Mastercard چندروز طول میکشه؟

pardakhtgar

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال :

انتقال از Paypal به Mastercard چندروز طول میکشه؟
معمولاً 5 تا 7 روز کاری
و هزینه آن
$5.00 USD
می باشد
و
برای انتقال به حساب بانکی آمریکا 3 تا 4 روز کاری بدون کارمزد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

تشکر میکنم از اقای پرداختگر عزیز که کار منو انجام دادن ... قیمتاشونم خوبه ... فقط همونطور که گفتم به خودشونم اگه بتونن اون فرم پر کردنو یه جوری حل کنن خریدار خیلی راحت تر کار میکنه

یا حد اقل برای یوزر های قدیمی این کارو انجام بدن کار سریع تر پیش میره

تشکر از ایشون

ronin2607

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز، می خواستم بپرسم من میتونم درآمد اینترنتیمو به حساب پی بال یکی از دوستان مورد اعتماد واریز کنم و در مقابل ایشون به حساب من معادل ریالیشو واریز کنه؟ البته سر قیمت و کارمزد به توافق می رسیم و این وسط بیشتر بحث اعتماده. چون من حساب پی بال ندارم. یعنی کلا هیچ حساب خارجی ندارم. یکی از دوستام پیشنهاد کرد اینکارو انجام بدم. تا چند روز دیگه پولم آزاد میشه. گفتم از حالا پرس و جو کنم. بابتش خیلی وقت گذاشتم. 3 4 ماهی میشه. زیاد نیست اما برای من که به این پول نیاز دارم واقعا زیاده. حدود 1000 دلاره. اگه لطف کنید دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن. ممنون میشم.

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
با سلام خدمت دوستان عزیز، می خواستم بپرسم من میتونم درآمد اینترنتیمو به حساب پی بال یکی از دوستان مورد اعتماد واریز کنم و در مقابل ایشون به حساب من معادل ریالیشو واریز کنه؟ البته سر قیمت و کارمزد به توافق می رسیم و این وسط بیشتر بحث اعتماده. چون من حساب پی بال ندارم. یعنی کلا هیچ حساب خارجی ندارم. یکی از دوستام پیشنهاد کرد اینکارو انجام بدم. تا چند روز دیگه پولم آزاد میشه. گفتم از حالا پرس و جو کنم. بابتش خیلی وقت گذاشتم. 3 4 ماهی میشه. زیاد نیست اما برای من که به این پول نیاز دارم واقعا زیاده. حدود 1000 دلاره. اگه لطف کنید دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن. ممنون میشم.
با سلام

لطفا بفرمایید این مبلغ از چه شرکت و یا وبسایتی ارسال میشه و ممنون می شم اگه مختصری راجع به فعالیتتون توضیح بدین

در صورت اعتبار کافی حساب ارسال کننده ، در خدمت هستم.

ronin2607

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سایتی که من داخلش در حال فعالیت هستم two dollar click و زمینه کاریش کلیک کردن روی تبلیغاته. اینکه واقعا این سایت تا چه حد اعتبار داره و آیا واقعا این مبلغ رو میشه واریز کرد من خودمم 100 درصد اطمینان ندارم. اما تو نت که سرچ میکردم می گفتن خروجی داده. حاللا خدایی راست و دورغش پای خودشون. به هر حال من این چند ماهو روش وقت گذاشتم . امیدوارم به پول برسم. چون بخاطر مشکلاتی که دارم جدا این مبلغ برام حیاتیه. همه چیز تا نهایتا هفته آینده مشخص میشه. چون حدقل مبلغی که سایت خروجی میده رسیدن به 1000 دلاره و من الان حدود 960 هستم. امیدوارم تا اواسط هفته آینده به این حداقل برسم. نظر شما چیه؟ ممنون.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
دوست عزیز سایتی که من داخلش در حال فعالیت هستم two dollar click و زمینه کاریش کلیک کردن روی تبلیغاته. اینکه واقعا این سایت تا چه حد اعتبار داره و آیا واقعا این مبلغ رو میشه واریز کرد من خودمم 100 درصد اطمینان ندارم. اما تو نت که سرچ میکردم می گفتن خروجی داده. حاللا خدایی راست و دورغش پای خودشون. به هر حال من این چند ماهو روش وقت گذاشتم . امیدوارم به پول برسم. چون بخاطر مشکلاتی که دارم جدا این مبلغ برام حیاتیه. همه چیز تا نهایتا هفته آینده مشخص میشه. چون حدقل مبلغی که سایت خروجی میده رسیدن به 1000 دلاره و من الان حدود 960 هستم. امیدوارم تا اواسط هفته آینده به این حداقل برسم. نظر شما چیه؟ ممنون.
این گونه سایت ها همگی کلاه بردار هستند و جز وقت تلف کردن چیز دیگه ای برای شما نداره پیشنهاد میکنم دیگه طرف این گونه سایت ها نرید و بیشتر از این هم وقتتون رو توی این سایت کلاه بردار تلف نکنید
موفق باشید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898

شما ریو یواشو تو سایت های معتبر اگه در موردش نوشته شده بخون اگه فید بکش درست باشه مشکلی نیست

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
ممنون از تو ضیحاتتون
متاسفانه بخش عمده ای از این سایت ها خصوصا سایت هایی که حداقل مبلغ برداشت (withdraw) بالایی دارن،در عمل همچین مبلغی رو به شما نخواهند داد (ممکنه بعد از درخواست شما با بهانه ها مختلف از پرداخت خودداری کنن و یا اساسا به درخواست شما جهت برداشت مبلغ توجهی نکنن) با این حال صد در صد نمیشه راجع به این سایت خاص اضهار نظر کرد و امیدوارم این سایت مبلغ مورد نظر شما رو پرداخت کنه.
از طرفی خود پیپال هم قوانین (TOS) سختگیرانه ای در رابطه با سورس دریافتی داره به همین دلیل دوستانیکه در این نوع زمینه ها فعالیت دارن عمدتا با سایر پول های الکترونیک مثل آلرت پی و یا لیبرتی ریزرو که قوانین نسبتا آسانتری دارن کار می کنن.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
ممنون از تو ضیحاتتون
متاسفانه بخش عمده ای از این سایت ها خصوصا سایت هایی که حداقل مبلغ برداشت (withdraw) بالایی دارن،در عمل همچین مبلغی رو به شما نخواهند داد (ممکنه بعد از درخواست شما با بهانه ها مختلف از پرداخت خودداری کنن و یا اساسا به درخواست شما جهت برداشت مبلغ توجهی نکنن) با این حال صد در صد نمیشه راجع به این سایت خاص اضهار نظر کرد و امیدوارم این سایت مبلغ مورد نظر شما رو پرداخت کنه.
از طرفی خود پیپال هم قوانین (TOS) سختگیرانه ای در رابطه با سورس دریافتی داره به همین دلیل دوستانیکه در این نوع زمینه ها فعالیت دارن عمدتا با سایر پول های الکترونیک مثل آلرت پی و یا لیبرتی ریزرو که قوانین نسبتا آسانتری دارن کار می کنن.
TwoDolllarClick (twodollarclick.com) - SCAM

liberty_reserve

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

8000 دلار موجود است

(دوستانی که تعداد بالا نیاز دارند پی ام بدهند فقط )

برای خرید یا فروش دلار پیغام خصوصی دهید یا با ایدی یاهو تماس بگیرید

id yahoo: liberty_reserv

---------------------------------------------------------------------------------

( دوستانی که هویت مشخص وشماره تماس ثابت ودایم ندارندکلآ پی ام ندهند :D )

6600

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

دلار موجوده.

دوستانی که مایل هستند PM بفرستند.

ممنون

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
************قیمت روز پنجشنبه و جمعه 17 و 18 آذر***************

دلار موجود هست هر دلار 1395تومن . سورس پول بانکی هست

از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1395 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیرم

پرداخت های زیر 50$ مشمول 1500 تومان کارمزد میشوند

اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونم مستقیم براتون از دبی انجام بدن

ای دی یاهو : loardshin یکسره آنلاین از 12:30 صبح تا 2 شب

یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم . این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با من هماهنگ کنن من رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زام کنار . هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست :)

همه پیمنت های IWEB و Resellerclub.com به صورت اتوماتیک وری فای میشن و بدون هزینه
کلیه پرداختهای شما در سایتهای دیگه هم اگه نیاز به مدارک و وری فای داشته باشه باشه بدون هزینه انجام میشه
:happy:

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا