paypalneed
Registered User
- نوشتهها
- 188
- لایکها
- 1
300 دلار به قیمت 3200 تومان موجود هست. فقط برای پرداخت هزینه سرویس.
آیدی یاهو rmatein
آیدی یاهو rmatein
نمیدونم چرا ما ایرانی ها کلا آدم های فضولی هستیم و دوست داریم به کار همه دخالت کنیم و در عین حال کسی تو کارمون دخالت نکنه , الان هم من اگه به شما بگم چه ربطی به شما داره شما ناراحت میشی!!!kinder جان، بحث حواله با پرداخت فرق میکنه
بیشتر صرافیها برای حوالهای که انجام میدن، کارمزد میگیرن. 20 تا 100 دلار (بستگی به مقدار و کرم صراف داره)
بعضی جاها هم هستن که کارمزدی نمیگیرن.
البته اینم ناگفته نمونه که، برای حوالههای بالا معمولاً کارمزدی نمیگیرن
حالا اینکه چرا صراف کارمزد میگیره، به خودش مربوطه. میشه گفت پول زوره یا هر چیز دیگه
ولی هر صرافی که بری، این روند رو دارن معمولاً
حواله برای مقدار پایین نمیصرفه، مثلاً 500 دلار. یا باید از جایی حواله بزنی که کارمزد ازت نگیرن ...
+ بعضی از بانکها هم برای حواله کارمزد میگیرن، اونش دیگه دست صراف نیست.
و مورد آخر اینکه، اینجا هر کی یه قیمتی میده. هر کی میتونه یه ادعایی داشته باشه که بهترین قیمته یا سریعترین زمان انجام میده یا ...
این شمایید که حق انتخاب دارید. اگه قیمتای این فروشنده براتون مناسب نیست میتونید با کسی دیگه کار کنید.
نمیدونم چرا ما ایرانی ها کلا آدم های فضولی هستیم و دوست داریم به کار همه دخالت کنیم و در عین حال کسی تو کارمون دخالت نکنه , الان هم من اگه به شما بگم چه ربطی به شما داره شما ناراحت میشی!!!
در ضمن ما داریم در مورد دلار پی پال حرف میزنیم نه حواله وگرنه خودم بهتر از شما میدونم که تقریبا اکثر بانک ها کارمزد میگیرن برای حواله (منظور بانک های جهانی هست نه بانک های درپیت ایران)
دیگه هم ادامه نمیدم چون تاپیک به هم میریزه
سلام
دلار پیپال موجوده.
لطفا برای دریافت اطلاعات تماس PM بفرستید :cap:
ممنون
135$ دلار پرداخت مستقیم سند مانی نیاز دارم فوری، کاربرای قدیمی و فعال تو پی پال، قیمت خوب پی ام بدن لطفا
دلاری 3350 تومان تمایل داشتید pm me