• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش Credit Card و Debit Card و Gift Card و پرداختهای مرتبط

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون
واسه آمازون همون بیلینگ آدرس و holder name و شماره تماس که بهم دادن وارد کردم
تو گرین دات هنوز pending رو زده
9yCFob.jpg

اکانت آمازون هم فعلاً میتونم وارد شم. اگه اکانت آمازون hold نشه یعنی دیگه مشکلی نیست؟
آدرس رو 215East Broadway ,broslyn, New york بهم دادن، تو گوگل 215E Broadway, Roslyn, NY هست. من تو آمازون همون رو که بهم دادن وارد کردم،

اولین خریدت با این کارت از این سایت هست ؟
بعضی وقت ها باید تلفنی اولین خرید رو تایید کنی که من چندبار برای کارتم اوون اوایل برای خرید از سایت های چینی مجبور بودم زنگ بزنم چون بیشترین کلاهبرداری ها در سایت های چینی هست
شاید موردت اینجوری باشه
یا اینکه بخاطر عدم مطابقت نگهداشتن تا چک بشه و معمولاً برگشت میخوره و کنسل میشه

بعضی وقت ها هم اگر از وی پی ان یا آی پی نا معتبر استفاده کنی این حالت پیش میاد

-----------
دوست عزیزی که آدرس رو ایران زدی اصلاً از این آدرس استفاده نکن
وارد پنل کارت که بشی فکر کنم بتونی ویرایش کنی آدرس رو . البته بستگی به کارت داره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اولین خریدت با این کارت از این سایت هست ؟
بعضی وقت ها باید تلفنی اولین خرید رو تایید کنی که من چندبار برای کارتم اوون اوایل برای خرید از سایت های چینی مجبور بودم زنگ بزنم چون بیشترین کلاهبرداری ها در سایت های چینی هست
شاید موردت اینجوری باشه
یا اینکه بخاطر عدم مطابقت نگهداشتن تا چک بشه و معمولاً برگشت میخوره و کنسل میشه

بعضی وقت ها هم اگر از وی پی ان یا آی پی نا معتبر استفاده کنی این حالت پیش میاد
اولین باره با این کارت از آمازون خرید میکنم، واسه تست یه خرید 0.2 دلاری انجام دادم.
یعنی با اون شماره که وارد کردم تماس میگیرن؟ از کسی که مشخصات دبیت کارت رو بهم داد، گرفتم. همه مشخصات رو (شماره کارت، صاحب کارت، تاریخ انقضا، بیلینگ آدرس، کد امنیتی، شماره تماس و اطلاعات ورود به سایت گرین دات) بهم داد.
تو بست بای که سفارش رو کنسل کردن، (آدرسی که وارد کردم و آدرس کارت با هم فرق میکرد، بار اول هم شماره تلفن اشتباه بهم داده بود، فکر کنم به همین خاطر کنسل شد) تو سایت گرین دات نوشتن پول بعد 10 روز برگشت میخوره
آمازون هنوز هم وضعیت Pending هست، اما سفارش رو همون موقع گرفتم

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
اولین باره با این کارت از آمازون خرید میکنم، واسه تست یه خرید 0.2 دلاری انجام دادم.
یعنی با اون شماره که وارد کردم تماس میگیرن؟ از کسی که مشخصات دبیت کارت رو بهم داد، گرفتم. همه مشخصات رو (شماره کارت، صاحب کارت، تاریخ انقضا، بیلینگ آدرس، کد امنیتی، شماره تماس و اطلاعات ورود به سایت گرین دات) بهم داد.
تو بست بای که سفارش رو کنسل کردن، (آدرسی که وارد کردم و آدرس کارت با هم فرق میکرد، بار اول هم شماره تلفن اشتباه بهم داده بود، فکر کنم به همین خاطر کنسل شد) تو سایت گرین دات نوشتن پول بعد 10 روز برگشت میخوره
آمازون هنوز هم وضعیت Pending هست، اما سفارش رو همون موقع گرفتم

دقیق نمیدونم برای کارت شما چجوری باشه
کارت من مربوط به بانک Chase امریکا هست و آدرس و ... همه به چند طریق وریفای شده و دست ما هم نیست برای تغیرش
این که میگم تایید نشده میمونه اگر بخاطر اولین خرید باشه خودتون باید تماس بگیرید ولی اگر برای مشکل آدرس و تلفن و .. باشه کنسل میشه و اوون چیزی هم که دریافت کردین اگر مثلاً کد اکتیو یا ایمیل و .. برای اکتیو داشته باشه غیر فعال میشه معمولاً

معمولاً Refund ها بین 5-15 روز برگشت میخوره که بستگی داره از چه مرچنتی و با چی پرداخت شده باشه

ولی دقت کن اگر اشتباه بزنی چندبار بلاک میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دقیق نمیدونم برای کارت شما چجوری باشه
کارت من مربوط به بانک Chase امریکا هست و آدرس و ... همه به چند طریق وریفای شده و دست ما هم نیست برای تغیرش
این که میگم تایید نشده میمونه اگر بخاطر اولین خرید باشه خودتون باید تماس بگیرید ولی اگر برای مشکل آدرس و تلفن و .. باشه کنسل میشه و اوون چیزی هم که دریافت کردین اگر مثلاً کد اکتیو یا ایمیل و .. برای اکتیو داشته باشه غیر فعال میشه معمولاً

معمولاً Refund ها بین 5-15 روز برگشت میخوره که بستگی داره از چه مرچنتی و با چی پرداخت شده باشه

ولی دقت کن اگر اشتباه بزنی چندبار بلاک میشه

یه prepaid visa debit card هست. http://www.greendot.com/
مشخصات کارت رو از یه عرب گرفتم. گفت زمانی که عموم نیویورک بوده خریده، خود کارت هم نیویورک هست. میگفت چند تای دیگه هم داره. من فقط مشخصات کارت و ورود به کنترل پنل رو دارم
به green dot که ایمیل زدم و ماجرای best buy رو گفتم، گفتن For security reasons, we are unable to update account information via email. You will be unable to update the address on the Temporary Card . بعد هم گفتن باید مشخصات شما وریفای بشه تا Personalized Card واسه شما صادر بشه. به فروشنده گفتم باید وریفای کنی گفت من مشخصات کارت رو بهت دادم، دیگه من کاری ندارم.

تو سایت گرین دات، هنوزPending زده. پس سفارش امازون هم کنسل شده؟

واسه وریفای کردن میتونم به یکی دیگه بگم با مشخصات خودش وریفای کنه؟ به گرین دات بگه موقع ثبت نام اطلاعات رو اشتباه وارد کرده

گرین دات هم فقط گفته وریفای بشه
We are more than willing to assist you with your concern. Federal law requires us to obtain, verify and record your name, address, date of birth, and Social Security number when you register a Green Dot Card. If any of the personal information is not verified, a Personalized Card will not be issued. Thus, you cannot also access your account online.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آیتونز گیفت کارت

15 دلاری = 28/000 تومان

satqaz

Registered User
لایک‌ها
1
یک عدد iTunes gift card $ 50 موجود می باشد .
قیمت : بالاترین پیشنهاد از سوی دوستان...
با تشکر.
(این رو نیز بگم که code می باشد و می توانید در اکانت خودتان Redeem کنید و دارای بالانس 50$ بشوید...)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
گیفت کارت آمازون (آمریکا)
کد سایت آمازون خریداری میشه و از طرف سایت آمازون به ایمیل شما فرستاده میشه

nhxkeec4w6d7h09e19l.jpg

چند تا گیفت کارت با مبالغ پائین خریدم و بدون مشکل به حساب اضافه شد
View bVfSId.jpg on ScreenSnapr

هر دلار = قیمت روز + 5 درصد

Last edited:

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
با سلام. نیاز به 19 دلار پرداخت دارم. ویزا یا کردیت. فرقی نمیکنه.لطفا قیمت پیشنهادیتون رو پ.خ کنید البته همراه با شماره تلفن. آدرس سایت هم www.aweber.com هست.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
یک CC نیاز دارم با مبلغ اعتبار 134 دلار ، ترجیحاً مجازی و بدون نام .
فروشنده باید مشخص کند که آیا با IP کانادا امکان خرید بدون دردســر وجود دارد یا خیــر
همچنان منتظر پیشنهادات هستم.

RonaldAfra

Registered User
لایک‌ها
1
سلام نیاز به ۷۰ دلار VCC دارم. خیلی فوری
ممنون

bene

Registered User
لایک‌ها
481
یک عدد ویزا کارت 18 دلاری موجود است (قابل استفاده در paypal نیست)
یا یک عدد گیفت کارت آمازون آمریکا 18 دلاری
قیمت هم هر دلار 1750 تومن

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

satqaz

Registered User
لایک‌ها
1
یک عدد iTunes gift card $ 50 موجود می باشد .
قیمت : بالاترین پیشنهاد از سوی دوستان...
با تشکر.
(این رو نیز بگم که code می باشد و می توانید در اکانت خودتان Redeem کنید و دارای بالانس 50$ بشوید...)

نبود؟ زیر قیمت میدم 49000 تومان
ضمنا 2 تا 10$ هم هست هر کدوم 12000 تومان

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

من يك گيفت كارت(visa يا master) براى add كردن توى حساب پيپل كه پنل هم داشته باشه براى گرفتن كد تاييد و شارژ هم ٥ دلار باشه مى خوام و تاريخ انقضاش هم خيلى دير باشه

هركى داره شرايط و قيمت رو پ.خ بدين

bepad

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوستان یک ویزا کارت یا مستر کارت فیزیکی 2 ساله با قابلیت شارژ به نام خودم میخوام دوستانی که میتونن لطفا قیمتهاشون رو اعلام کنند
همچنین کارت دارای حساب بانکی نیز باشد برای حواله،شارژ و...

ممنون

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
سلام

من يك گيفت كارت(visa يا master) براى add كردن توى حساب پيپل كه پنل هم داشته باشه براى گرفتن كد تاييد و شارژ هم ٥ دلار باشه مى خوام و تاريخ انقضاش هم خيلى دير باشه

هركى داره شرايط و قيمت رو پ.خ بدين

VCC میتونم بهت بدم اما پنل نداره، هر وقت کد تایید اومد بهت بدمش
قیمت هم 8 دلار
موجودی داخلش هم 2 دلاره
تاریخ انقضا هم یک سال دیگه

ramin11111

Registered User
لایک‌ها
0
138 دلار پرداخت با ویزا دارم کسی انجام میده؟

بالا