• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش Credit Card و Debit Card و Gift Card و پرداختهای مرتبط

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
بهتر بود که حرفتون مستند باشه و خود کسانی که خریداری کردند از بنده بیاییند و نظرشون رو بگن
احتمالا بنده رو با کسی اشتباه گرفتین...

دوستان عزیز باورکنید من برای کار خودم نمیگم . من مشتری های خودم رو دارم و اگر هر کسی از مشتری هام هم بره از کس دیگه ای بخره من هیچ مشکلی نداره . بالاخره هرجا ارزون تر باشه باید خرید . ولی نه اینکه 50دلاری رو 52تومن .
الان 2 هفته هست این کارت ها رو یک نفر پخش میکنه که به من 48000 قیمت داد و گفتم نمیخوام . همه دزدی هست . من توی انجمن آیفون هرچی گفتم اینا مشکل داره همه گفتن نه داره شارژ میشه
الان یکی یکی دارن همه بن میشن از طرف اپل و علت همساپورت اپل دزدی بودن کارت ها اعلام کرده
من اوون انجمن بخاطر مدیریتش وقتی پست هام پاک شد دیگه حرفی نزدم گفتم بذار هرچی حقشون هست سرشون بیاد که اوومد بد هم اوومد
اینجا هم هر کسی دوست داشت توجه کنه
هرکسی هم فکر میکنه من دروغ میگم بخره و نتیجش رو ببینه

موفق باشید

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
دوستان عزیز باورکنید من برای کار خودم نمیگم . من مشتری های خودم رو دارم و اگر هر کسی از مشتری هام هم بره از کس دیگه ای بخره من هیچ مشکلی نداره . بالاخره هرجا ارزون تر باشه باید خرید . ولی نه اینکه 50دلاری رو 52تومن .
الان 2 هفته هست این کارت ها رو یک نفر پخش میکنه که به من 48000 قیمت داد و گفتم نمیخوام . همه دزدی هست . من توی انجمن آیفون هرچی گفتم اینا مشکل داره همه گفتن نه داره شارژ میشه
الان یکی یکی دارن همه بن میشن از طرف اپل و علت همساپورت اپل دزدی بودن کارت ها اعلام کرده
من اوون انجمن بخاطر مدیریتش وقتی پست هام پاک شد دیگه حرفی نزدم گفتم بذار هرچی حقشون هست سرشون بیاد که اوومد بد هم اوومد

موفق باشید
سلام
من نه شما را میشناسم و نه ایشان.
ولی دوستان عزیز انصافا به توجه به دلار امروز آیا کارت 50 دلاری به قیمت 48 تومن معقول هست؟
واقعا اگر کسی حرفه ای با اکانت خودش کار میکنه باید حواسش به این مسئله باشه.اگر صرفا فقط برای دانلود اون هم برای یکبار استفاده میکنید خوب بهتره از کارت ارزون استفاده کرد و عواقبش هم پای خود مصرف کننده.....

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

موفق باشید

معلومه که یه مشکلی دارن
ارزون ترین قیمت واسه گیفت کارت 50 دلاری 42.5 دلار بوده (هر چند ماه یه بار آیتونز یا فروشگاه های خرده فروشی 10 تا 15 درصد تخفیف میدن) اگه هر روز بشه با اون قیمت خرید کرد (که نمیشه) تازه اگر با دلار دولتی هم حساب کنیم قیمت گیفت 50 دلاری 51000 تومان میشه.
اینا 50/000 تومن قیمت دادن

اپل بعد چند روز اعلام میکنه که با کارتهای دزدی خرید شده؟

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
معلومه که یه مشکلی دارن
ارزون ترین قیمت واسه گیفت کارت 50 دلاری 42.5 دلار بوده (هر چند ماه یه بار آیتونز یا فروشگاه های خرده فروشی 10 تا 15 درصد تخفیف میدن) اگه هر روز بشه با اون قیمت خرید کرد (که نمیشه) تازه اگر با دلار دولتی هم حساب کنیم قیمت گیفت 50 دلاری 51000 تومان میشه.
اینا 50/000 تومن قیمت دادن

اپل بعد چند روز اعلام میکنه که با کارتهای دزدی خرید شده؟

ببینید اینکارت ها وقتی خریداری میشن تا زمانی که صاحب اکانت و کارت متوجه بشه هک شده معمولاً یک هفته طول میکشه و شایدم زودتر بستگی داره حسابش رو چک کنه یا نه
ولی به محض متوجه شدن و اطلاع رسانی همه خرید هابلاک میشن و آی دی های اپل هم بن شده و در برخی موارد هم دستگاه Disable خواهد شد

bene

Registered User
لایک‌ها
481
بچه ها من هم یک نکته را در مورد آیتونز بگم:
شما 3 راه قانونی دارید که آیتونز را ارزونتر از قیمت دلار بخرید
1- یک بار در سال به علت کریسمس و ... به عنوان نمونه یک ماه پیش سایت walmart.com بعلت سال نو میلادی 50 دلاری را 40 دلار می داد.
2- فعالیت در سایت های معتبر آمریکایی که به عنوان گیفت آیتونز و ... به شما می دهند وشما برای اینکه به پول تبدیلش کنی اروزنتر می دهی که با توجه به انصاف شما قیمت متغیر خواهد بود
3- راه سوم سیکرت هست و عنوانش نمی کنم و 100 درصد قانونی هست .

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها من هم یک نکته را در مورد آیتونز بگم:
شما 3 راه قانونی دارید که آیتونز را ارزونتر از قیمت دلار بخرید
1- یک بار در سال به علت کریسمس و ... به عنوان نمونه یک ماه پیش سایت walmart.com بعلت سال نو میلادی 50 دلاری را 40 دلار می داد.
2- فعالیت در سایت های معتبر آمریکایی که به عنوان گیفت آیتونز و ... به شما می دهند وشما برای اینکه به پول تبدیلش کنی اروزنتر می دهی که با توجه به انصاف شما قیمت متغیر خواهد بود
3- راه سوم سیکرت هست و عنوانش نمی کنم و 100 درصد قانونی هست .

شما اگر راه سوم رو تضمینی با اسکن و قیمت پایین میدین من ازتون میخرم بجای اینکه بفرستم حضوریاز استور امریکا بخرن
البته با قرارداد محضری و چک ضمانتی

bene

Registered User
لایک‌ها
481
من اسم و نامم از چک هایی بانکهایی که میلیاردی توش اختلاس میشه و براشون خدمات و احترام به مشتری ارزشی نداره
ارزشمند تر هست حالا هم که اصلا ریال بی ارزش هست و من 2 ماهی هست باریال معامله نمی کنم.

شما اگر راه سوم رو تضمینی با اسکن و قیمت پایین میدین من ازتون میخرم بجای اینکه بفرستم حضوریاز استور امریکا بخرن
البته با قرارداد محضری و چک ضمانتی

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اکانت آیتونز با 8.5 دلار موجودی هنوز موجوده.

GczEVV.jpg

قیمت: 10،000 تومان

(بازمونده از دلار 1200 تومانی)

اکانت آمازون با 30.65 دلار و 3.88 پوند گیفت کارت بالانس
(میتونم یوزر/ پسورد حساب رو بهتون بدم یا ایمیل و پسورد رو به هر آنچه که شما می خواید تغییر بدم)

قیمت 52000 + 10000 تومان

mw4arl94qmgdtdrluag0.png

1n0gaio4pd9d56lav4of.png

بازمونده از دلار 1550 تومانی

وقتی گیفت آمازون usa نداشتم همه ازم گیفت کارت usa میخواستن حالا که گیفت کارت us اونم با قیمت سابق هست، کسی نیست. :دی
بقیه سایتها آمازون گیفت 10 دلاری رو 26000 تومن میدن
هر دلار رو 2300 حساب میکنما :دی

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان به یک ویزا کارت مجازی 40 دلاری نیاز دارم قیمت بدید

و ایین موارد رو هم بگید

صادره از کجاست !
تاریخ انقضا ؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان به یک ویزا کارت مجازی 40 دلاری نیاز دارم قیمت بدید

و ایین موارد رو هم بگید

صادره از کجاست !
تاریخ انقضا ؟

50 دلاریش را میدم 72 دلار
40 دلاری حدود 56 تا 60 دلار میشه

بدون نام (قابل استفاده با هر نام دلخواه و هر کشور دلخواهی)
قابل شارژ

qozmyox

Registered User
لایک‌ها
21
یک ویزاکارت مجازی 11دلاری دارم که 1ماه پیش 24 تومن خریدمش . حالا نمیخوامش . 11دلار توشه و فقط هم میشه از درگاه های خود VISA پرداخت کرد باهاش . با paypal نمیشه . کسی اگر میخوادش با توجه به قیمت دلار که از اون موقع تقریبا 2برابر شده پ.خ بده شاید بدم .

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
یک ویزاکارت مجازی 11دلاری دارم که 1ماه پیش 24 تومن خریدمش . حالا نمیخوامش . 11دلار توشه و فقط هم میشه از درگاه های خود VISA پرداخت کرد باهاش . با paypal نمیشه . کسی اگر میخوادش با توجه به قیمت دلار که از اون موقع تقریبا 2برابر شده پ.خ بده شاید بدم .

من میخوام قیمت آخرت رو برام پ خ کن

manafpourr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2 پرداخت 60 و 130 دلاری با کردیت کارت دارم. اگر کسی تونست با نرخ دلار روز بزنه لطفا در پ.خ اطلاع بده.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اکانت آیتونز با 8.5 دلار موجودی هنوز موجوده.

GczEVV.jpg

قیمت: 10،000 تومان

(بازمونده از دلار 1200 تومانی)

اکانت آمازون با 30.65 دلار و 3.88 پوند گیفت کارت بالانس
(میتونم یوزر/ پسورد حساب رو بهتون بدم یا ایمیل و پسورد رو به هر آنچه که شما می خواید تغییر بدم)

قیمت 52000 + 10000 تومان

mw4arl94qmgdtdrluag0.png

1n0gaio4pd9d56lav4of.png

بازمونده از دلار 1550 تومانی

هنوز موجوده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
موجودی رو میشه به یک اکانت آمازون دیگه انتقال داد ؟

نه متاسفانه
اما میشه من به جای شما خرید کنم یا یوزرنیم و ایمیل و پسورد اکانت رو به هرچی که شما میخواین عوض کنم. بعد هم میتونید پسورد رو عوض کنید

bene

Registered User
لایک‌ها
481
فکر کنم بتونی باهاش گیفت کد آمازون بخری
نه متاسفانه
اما میشه من به جای شما خرید کنم یا یوزرنیم و ایمیل و پسورد اکانت رو به هرچی که شما میخواین عوض کنم. بعد هم میتونید پسورد رو عوض کنید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
گیفت کارت آیتونز موجوده

اسکن از کارت به صورت زیر

p7kd4e9fww4rjhp59vu5.jpg

lyvo5513qmt68ptk1k.jpg

10 دلاری: 19,000 تومان
15 دلاری: 28,000 تومان

فکر کنم بتونی باهاش گیفت کد آمازون بخری

با گیفت نمیشه گیفت کارت خرید.

Last edited:

Y@sser

Registered User
لایک‌ها
0
یه پرداخت 250 دلاری با کردیت یا بقیه کارت های اعتباری تو سایت شاتر استاک دارم. اگر کسی می تونه لطفا در پ.خ اطلاع بده.

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
یه خرید 139 دلاری از یه سایت چینی دارم.ویزا مستر و امریکن اکسپرس قبول میکنه کسی میتونه انجام بده؟

بالا