• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
پیمان مسافر بعدی از آمریکا کی میاد؟

سوال دیگه اون گوشی jolla که گفته بودم قبل رو از فنلاند پستی تا امارات از اونجام تا ایران چند میتونی بیاری؟

اینم یک قیمت بده:
http://www.amazon.com/FUNimation-FullMetal-Alchemist-Skinit-Motorola/dp/B009RA9JBA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1393679258&sr=8-2&keywords=razr maxx anime
90 تومن
زود . احتمالا تو عید

robert bosch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا پیمان ، سفارش من رسیده آمریکا؟ کد رهگیری قرا بود بهم بدید ، ( همون دوربین دو چشمی )

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
90 ریختم برات ولی طرحشو عوض کردم یک قیمتن جفتش
http://www.amazon.com/Texture-Print-Carbon-Skinit-Motorola/dp/B008B378BW/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1393748135&sr=8-8&keywords=razr maxx skinit

یکی این

یکی اینکه کیف پولو اون یکی برچسب نوت 2 چی شد؟
اینو زدم . اونم پیگیرشم خبر میدم
راسی در مورد گوشی اگه لینکشواینجا بدی که عالیه

HIKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
ضمن تشکر از جناب امیری و همکارانشون در خارج.
فاکتور خرید بنده نیز رویت و تایید شد.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
واقعا تعجب میکنم ازتون که یک سوال رو تو یک هفته چندین بار میپرسید
عزیز من بسته شما ارسال شده و تو پست چین آمارش هست حالا چرا این یکی مثل بعقیه دو هفته الی نرسیده و هر چی حتی اگه حرف شما هم درست باشه فروشنده کاری نمیتونه بکنه و باید صبر کنید تا ارسال بشه . من دو بار سوال کردم و ایشون گفته که ارسال کرده و شواهدم فعلا همینه می گه . مطمئن باشید هر فروشنده ای هر وقت بخواد بازی در بیاره و نفرسته من خودم نفر اول بلدم چجوری پول و ازش بکشم بیرون همون طور که تک و توک دوستان اینجا دیدن بنابراین نگران نباش
قوانین علی اکسپرس هم که واضحه ، یا جنس باید 60 روز از ارسالش بگذره و یا اینکه هیچ اطلاعاتی ازش تو پست نباشه بنابراین اگه بگید شکایت کنم میکنم منتهی قطعا ترتیبی داده نمیشه . شما کد رو در سایت پست چین میزنید میبینید که 3 بار کووری داره برای ایران . دیگه فک کنم شفاف بهتون توضیج دادم

اقا پیمان بسته من چی شد نزدیک دو ماه می گذره و شما ظاهرا پیگیرش هستی ولی بسته ای در کار نیست
اون گوشی هم که خراب از کار در اومد پیگیری کردی اخرش هیچ نتیجه ای نداشت
اگه می دونی باید من چپ و راست بیام بگم چیکار کنم چیکار نکنم شما هم که طبق گفته بالا از کار خودت مطمئن
لطفا در اسرع وقت وضعیت بسته رو مشخص کن چیکار میکنی

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
کد رهگیری رو که تو رهگیری سایت چین می زنم:
RB523634359CN
یه چیزی در تاریخ 01-03-2014 ثبت شده حالا نشینیم به امید ارسال یک ماه دیگه هم خبری نشه؟!

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
اقا پیمان بسته من چی شد نزدیک دو ماه می گذره و شما ظاهرا پیگیرش هستی ولی بسته ای در کار نیست
اون گوشی هم که خراب از کار در اومد پیگیری کردی اخرش هیچ نتیجه ای نداشت
اگه می دونی باید من چپ و راست بیام بگم چیکار کنم چیکار نکنم شما هم که طبق گفته بالا از کار خودت مطمئن
لطفا در اسرع وقت وضعیت بسته رو مشخص کن چیکار میکنی
شما یه جوری حرف میزنید انگار پول شما دست منه و من مثلا نمیخوام بدم یه بسته مثلا دست منه نمیخوام بفرستم !!! دقیقا 27 فوریه که گفتید زمانش زیاد شده بنده شکایت مطرح کردم به سایت و همونطور هم که میبینید 11 روز هنوز تا دد لاینش زمان مونده
ضمنا این 6 دلار اینقدر نه برای اون چینیا مهمه که ببندنفرار کنن و نه برای من بی اهمیت که پیگیر نباشن
شما 10 تا خرید داشتید همش رسیده و این یه مورد تاخیر داشته که اونم میبینید که پیگیرم
اگه میتونید بخونید نگاه کنید :
dispute.jpg

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
شما یه جوری حرف میزنید انگار پول شما دست منه و من مثلا نمیخوام بدم یه بسته مثلا دست منه نمیخوام بفرستم !!! دقیقا 27 فوریه که گفتید زمانش زیاد شده بنده شکایت مطرح کردم به سایت و همونطور هم که میبینید 11 روز هنوز تا دد لاینش زمان مونده
ضمنا این 6 دلار اینقدر نه برای اون چینیا مهمه که ببندنفرار کنن و نه برای من بی اهمیت که پیگیر نباشن
شما 10 تا خرید داشتید همش رسیده و این یه مورد تاخیر داشته که اونم میبینید که پیگیرم
اگه میتونید بخونید نگاه کنید :
مشاهده پیوست 548485
بحث سر اینه که شما وقتی یه چیزی می خری خوب پیگیرش هم بکن من چند بار به شما گفتم ولی شما می ری دیگه هم خبری نمیشه خوب من هم علم غیب ندارم ببینم قضیه چیه تو فروم اینطوری مطرح می کنم
بحث سر مبلغش هم نیست و ربطی هم به مبلغش نداره

Last edited:

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
کد رهگیری رو که تو رهگیری سایت چین می زنم:
RB523634359CN
یه چیزی در تاریخ 01-03-2014 ثبت شده حالا نشینیم به امید ارسال یک ماه دیگه هم خبری نشه؟!
دو روز از اون تاریخ گذشته تو عیدشون رو هم حساب کن اینا بعد از عید هم یک هفته بعدش اومدن سر کار

پیمان کارش درسته فکر هم نمیکنم هیچکدومتون به اندازه من جنس ازش خریده باشین. همیشه هم از کارش از پاسخگوییش از پیگیریش راضی بودم

پس نگران نباش

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
پیمان من وی پی ا ن ندارم بی زحمت خودت اینا رو سفارش بده

علی اکسپرس
کد 863398870 قیمت 36 دلار رنگ آبی سایز xxxl
کد 863398870 قیمت 36 دلار رنگ سبز سایز m
کد 1590257625 قیمت 120 رنگ مشکی سایز 7 یا 39
یس استایل

کد 1035087153 رنگ خاکی سبز سایز l قیمت 57 دلار
کد 1034145384 رنگ مشکی تک سایز قیمت 32 دلار

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
بحث سر اینه که شما وقتی یه چیزی می خری خوب پیگیرش هم بکن من چند بار به شما گفتم ولی شما می ری دیگه هم خبری نمیشه خوب من هم علم غیب ندارم ببینم قضیه چیه تو فروم اینطوری مطرح می کنم
بحث سر مبلغش هم نیست و ربطی هم به مبلغش نداره
والا تا جایی که میشه من پیگیر هستم همش . اخه وقتی تو سایت پست هم زده نرسیده من بیام هر روز به شما اطلاع بدم که نرسیده :) ؟ همون روز من به شما گفتم که انجام دادم کارتو و مطمئن باش هر وقت خبری بشه خودم میام به مشتری خبر میدم

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
پیمان اون برچسبه رو‌میشه کنسل بزنی؟اونی که میخواست کنسل کرد گفت نمیخواذ

Sent from my A1-810 using Tapatalk

moein9999

Registered User
لایک‌ها
188
سلام اقا پیمان پول رو واریز کردم پیغام خصوصی رو چک کنین ممنون

raptorex