• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soheilkkkk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام
میخواستم ببینم اگر بخوایم 100 تا از این قاب ها برام وارد کنید (یعنی 5 بسته 20 تایی) چقدر برام درمیاد؟ مقرون به صرفه ترین تعدادی که میتونید برام بیارید چقدره؟
http://www.amazon.com/20-Capacity-R...1452618968&sr=8-2&keywords=bluray+case+5+disk

قیمت این بفرمایید:
http://www.dhgate.com/product/blu-ray-case-100pcs/183798555.html#s1-0-1a;searl|707351730

HamidRezaA

Registered User
لایک‌ها
115
سلام ، دوستان متاسفانه ایشون پاسخ مسیج ها را نمی دهند.
دو تا کدی که به من دادند هر کدام پس از سه ماه غیر فعال شده است. اگر کد جایگزین نفرستد مجبورم امتیاز منفی به ایشون بدم.

nimra.inahoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یا سلام
نمیدونم شما با چه وکیلی یا چه ارگانی صحبت کردید اما دوست عزیز بنده و کسانی که با من کار میکنند 3 سال هست که داریم کار اینترنتی انجام میدیم . قطعا مشکلاتی هر از چند گاهی تو این مسیر پیش اومده . میتونید سری به این انجمن بزنید تا نمونه های بسیار دوستانی رو ببینید که به خاطر همین مشکلات جواب مردم رو نددادن و هم خودشون مورد سو استفاده قرار گرفتن و هم بعقیه دوستانی که بهشون سفارش دادن و در نتیجه الان تو زندان هستن !
دوست گرامی که عکس شخصی من که البته به راحتی از طریق شماره همراهم قابل رویته رو قرار دادید . امیدوارم بعد از این پغامتون حداقل یک نفر بهتون مسیج داده باشه !!!
بنده از روزی که اینکارو شروع کردیم تا به الان با وجود همه مشکلاتش نشده که حقی از کسی ضایع کنم . تمام کسانی که اینجا بودن هم گواه این ادعان . دیرکرد و ... همه به خاسر مسائلی که حتی یک موردش رو شما در جریان نیستید پس یاد بگیریم تهمت الکی نزنیم به کسی
در ضمن در مورد جواب دادن . کار ما از سریق سایتمون هستش
شماره همراه بنده ، تلگرام ، وایبر . واتساپ و ایمیل سایت به جرات زیر 1-2 روز جواب خواهند داد و همواره هم روشنه بدون حتی 1 ساعت خاموشی !!
در مورد سفارشتونم که مبلغ تمام و کمال براتون ارسال د + فاکتور خرید ها و دلایلی که نشد به دستتون برسونیم که قطعا مقصر ما بودیم و کاری جز عذرخواهی نمیتونیم بکنیم

ممنون عزیز

شما نیاز نیست کاسه داغتر از آش باشید دوست عزیز . و بهتره همون 2 برابر رو پرداخت کنید چون اصلا نمیدونید که پول چی رو دارید پرداخت میکنید !
خرید از اکسپرس نیاز به تحویل توسط کسی نداره بنابراین افتخار نیست رسوندنش به دست مشتری !

ممنون از شما
اقا پیمان داداش من باور کن من هم قول دادام ، وقتی میام به شما اطمینان میکنمرو حساب حرفی که با هم میزنیمه به من گفتی چهارهفته طول میکشه نهایتا تا اجناست برسه من عینا چهارهفته رو صبر کردم ، حالا چهار هفته شده حداقل یه چیزی دست من بده که من به مشتریم نشون بدم خرید کردم ، اخه هیچی دست من نیست ، جوابمم که نه تو تلگرام نه تو وایبر اصلا نمیدی ، هی فردا پس فردام میکنی ، خودت جای من باشی یکی اینجوری کنه باهات چیکار میکنی؟ مردونه عصبی نمیشی؟ نمیری شکایت کنی؟ بابا خوب یه کد یه فاکتور از علی اکسپرس و ای بی که خرید شده یه چیز دلگرم کننده یایه جواب درست حسابی به من بده اگه من باهات مدارا نکردم ، بابا تو همینکه جواب نمیدی طرفو کفری میکنی

nimra.inahoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یا سلام
نمیدونم شما با چه وکیلی یا چه ارگانی صحبت کردید اما دوست عزیز بنده و کسانی که با من کار میکنند 3 سال هست که داریم کار اینترنتی انجام میدیم . قطعا مشکلاتی هر از چند گاهی تو این مسیر پیش اومده . میتونید سری به این انجمن بزنید تا نمونه های بسیار دوستانی رو ببینید که به خاطر همین مشکلات جواب مردم رو نددادن و هم خودشون مورد سو استفاده قرار گرفتن و هم بعقیه دوستانی که بهشون سفارش دادن و در نتیجه الان تو زندان هستن !
دوست گرامی که عکس شخصی من که البته به راحتی از طریق شماره همراهم قابل رویته رو قرار دادید . امیدوارم بعد از این پغامتون حداقل یک نفر بهتون مسیج داده باشه !!!
بنده از روزی که اینکارو شروع کردیم تا به الان با وجود همه مشکلاتش نشده که حقی از کسی ضایع کنم . تمام کسانی که اینجا بودن هم گواه این ادعان . دیرکرد و ... همه به خاسر مسائلی که حتی یک موردش رو شما در جریان نیستید پس یاد بگیریم تهمت الکی نزنیم به کسی
در ضمن در مورد جواب دادن . کار ما از سریق سایتمون هستش
شماره همراه بنده ، تلگرام ، وایبر . واتساپ و ایمیل سایت به جرات زیر 1-2 روز جواب خواهند داد و همواره هم روشنه بدون حتی 1 ساعت خاموشی !!
در مورد سفارشتونم که مبلغ تمام و کمال براتون ارسال د + فاکتور خرید ها و دلایلی که نشد به دستتون برسونیم که قطعا مقصر ما بودیم و کاری جز عذرخواهی نمیتونیم بکنیم

ممنون عزیز

شما نیاز نیست کاسه داغتر از آش باشید دوست عزیز . و بهتره همون 2 برابر رو پرداخت کنید چون اصلا نمیدونید که پول چی رو دارید پرداخت میکنید !
خرید از اکسپرس نیاز به تحویل توسط کسی نداره بنابراین افتخار نیست رسوندنش به دست مشتری !

ممنون از شما

اقا پیمان من روز اول رو حساب حرفی که باهم زدیم هرچی گفتی قبول کردم ، گفتی نهیتا چهار هفته طول میکشه گفتم باشه ، الان چهارهفته شده ، مردونه خداوکیلی اگه یکی ازت پول بگیره زمان تحویل جنس برسه ، امروز فرداکنه بعدم کلا جوابتو نده نه تو تلگرام نه وایبر عصبانی نمیشی؟ نمیری شکایت کنی؟ بابا حداقل یه مدرک مستدل بده دست من که من حداقل خیالم راحت باشه خرید کردم ، نه چیزی دستمه نه جوابمو میدی قشنگ رو هوا مشتریو نگه میداری ، شما یه جواب درست حسابی با یه مدرک خرید به من بده بخدا منم شعور دارم باهات کنار میام ، اما اینجوری دارم کفری میشم هیچی دستم نیست ، خودت مردونه قضاوت کن این درستشه؟

Mostafa United

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بعد از 2 ماه پرداخت هزینه متاسفانه نه جنسی بهم رسیده نه تلفن ایشون جواب میده نه ایمیل !

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
منم بهش سفارش دادم. سفارشی که طبق ادعایی که تو سایت "از خارج" شده باید 2 هفته ای بدستم میرسید 5 ماه ازش گذشت و خبری نشد.
الان که پستهاش رو دنبال کردم دیدم تو این انجمن بحثی نیست که در مورد ورود کالا به کشور شده باشه و این اظهار نظر نکرده باشه. در حالیکه 2 ریالم بارش نیست. بمن 2 ماه پیش میگه سفارشت رو گذاشتیم تو Refound!!!! هنوز نمیدونه کلمه چطور نوشته میشه.

HaBibRazmi

Registered User
لایک‌ها
87
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا