سلام آقا پیمان
فقط تا آخر هفته وقت دارین تکلیف سفارش من را روشن کنید . فکر می کنم همه قبول دارند که بعد از حدود 5 ماه حق دارم برای شکایت به پلیس فتا و دادگستری مراجعه کنم. به دوستان هم پیشنهاد می کنم تا تعیین تکلیف سفارش من فعلا" از واریز پول به حساب سایت" از خارج" خوددرای کنید چون ممکن است یک روز صبح ببینید دیگر سایت در دسترس نیست. چون وکیل به من گفت که شما می توانید حتی بدلیل تاخیر تحویل سفارش شکایت کنید چه برسد به عدم تحویل کالا. ضمنا" دوستانی که مشکل مشابه من دارند می توانند پیام خصوصی به من بدهند تا لایحه تنظیمی وکیل برای شکایت را برایشان ارسال نمایم چون وکیل گفت اگر شکات از سه نفر بیشتر باشند پرونده خارج از نوبت بررسی و سریعا" پیگیری می گردد.
مشاهده پیوست 820976
مشاهده پیوست 820975
یا سلام
نمیدونم شما با چه وکیلی یا چه ارگانی صحبت کردید اما دوست عزیز بنده و کسانی که با من کار میکنند 3 سال هست که داریم کار اینترنتی انجام میدیم . قطعا مشکلاتی هر از چند گاهی تو این مسیر پیش اومده . میتونید سری به این انجمن بزنید تا نمونه های بسیار دوستانی رو ببینید که به خاطر همین مشکلات جواب مردم رو نددادن و هم خودشون مورد سو استفاده قرار گرفتن و هم بعقیه دوستانی که بهشون سفارش دادن و در نتیجه الان تو زندان هستن !
دوست گرامی که عکس شخصی من که البته به راحتی از طریق شماره همراهم قابل رویته رو قرار دادید . امیدوارم بعد از این پغامتون حداقل یک نفر بهتون مسیج داده باشه !!!
بنده از روزی که اینکارو شروع کردیم تا به الان با وجود همه مشکلاتش نشده که حقی از کسی ضایع کنم . تمام کسانی که اینجا بودن هم گواه این ادعان . دیرکرد و ... همه به خاسر مسائلی که حتی یک موردش رو شما در جریان نیستید پس یاد بگیریم تهمت الکی نزنیم به کسی
در ضمن در مورد جواب دادن . کار ما از سریق سایتمون هستش
شماره همراه بنده ، تلگرام ، وایبر . واتساپ و ایمیل سایت به جرات زیر 1-2 روز جواب خواهند داد و همواره هم روشنه بدون حتی 1 ساعت خاموشی !!
در مورد سفارشتونم که مبلغ تمام و کمال براتون ارسال د + فاکتور خرید ها و دلایلی که نشد به دستتون برسونیم که قطعا مقصر ما بودیم و کاری جز عذرخواهی نمیتونیم بکنیم
دوستان به نظر من حتما مشکلی در سفارش پیش اومده
بنده چندین بار به اقا پیمان سفارش دادم و بدون هیچ مشکلی رسیده دستم و بسیار راضی هستم
به نظرم با خود اقا پیمان صحبت کنید ببینید مشکل سفارشتون از کجاست ,حتما سفارشتون به دست تون میرسه
ممنون عزیز
من حقیقت از ایران دلیور خرید کردم
ولی خدایش اگر کارمزد دوبرابر میگیرن حقشون هست
چون به علی قسم
از علی اکسپرس خرید کردم
13 روز کلا زمان برد تا بدستم برسه
مرسی از دوستانی که اینجا اگاهی دادن
واقعا من به جای این دوستان کلافه شدم و ناراحت
شما نیاز نیست کاسه داغتر از آش باشید دوست عزیز . و بهتره همون 2 برابر رو پرداخت کنید چون اصلا نمیدونید که پول چی رو دارید پرداخت میکنید !
خرید از اکسپرس نیاز به تحویل توسط کسی نداره بنابراین افتخار نیست رسوندنش به دست مشتری !
سلام به همه. من اصلا انجمن نمیام و از طریق تلگرام سفارش میدم و خدا شاهده الان حدود ۱۰ میلیون تومن بهشون سفارش دادم و در دست اجراس. قبلا هم حدود ۶ تا ۷ تومن با ایشون کار کردم. خرید از خارج از کشور مشکلاتش بی نهایته وجدانن چون من اکثرا خودم با فروسنده ها ایمیل بازی می کنم واسه شیپینگ و سفارش و پرداخت. شخصا از جناب پیمان محتشم امیری راضی هستم. ب عنوان مشتری چندین سالش جا داشت که از ایشون دفاع کنم. همگی موفق و سربلند باشید.
ممنون از شما