• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
100 روز علاف شدیم و خریدمان تو دبی گیر کرد حالا هم که شماره کارت داده ایم مثل اینکه 100 روز دیگر باید صبر کنیم تا پول خودمان را برگردانند!!@!!@!
کاش روز اول از ایران دلیور یا ایران شیپینگ و ... خرید می کردم که حداکثر 30 دقیقه ای جوابت را می دهند و این همه توهین و تاخیر برای مشتری ندارند.

John Sky

Registered User
لایک‌ها
13
گرامی سرعت عمل شما در دریافت وجه سفارش ها بینظیره
سرعت شما در خرید از سایت خارجی هم بینظیره
اولی در عرض یک روز و دومی را 30 روز بعد از سفارش و واریز وجه خرید نموده اید.خسته نباشید.تا 2 ماه آینده آیا می رسه؟

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
سفارشات جدید ثبت و توسط اقا پیمان عزیز خریداری شد

بسیار متشکر :)

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
از 13 فروردین یه سفارش دارم هنوز نرسیده.
قرار بود 30 روزه برسه.
متاسفانه هر وقت هم پیگیری می کنم اپراتور سایت می گه که باید چک بشه. دیگه جواب نمی دن.
ای کاش کمی با دقت بیشتری این سرویس داده می شد. اگه مشکل از تعداد نیروی انسانی هست ؛ بهتره یه سیستم سازماندهی شده تر درست کنن حداقل یا اپراتور استخدام کنن.

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
خرید اولم از سایت دانمارکی اوکی شد
خرید دومم از فروشنده لهستانی در ای بای اوکی شد
خرید سومم از اتریش در قالب ای بای اوکی شد
خرید چهارم از سوئد هم ایشالا با زحمات پیمان عزیز اوکی میشه.
خسته نباشید استاد پیمان.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
53 روز شد هنوز محصول ما نرسیده. به ما گفتن 30 روزه می رسه ! ماله دوستمون هم هست ؛ همش باید امروز و فردا کنم.
یه جنس 29 دلاری رو 230 هزار تومان پولش رو دادیم. ( که واقعا مسخرس ! البته این مورد رو خودم در جریان هستم و تقصیر سیستم ایرانی این کار می ندازم و نه از خارج ؛ چون تقریبا همه جا همینه )
تلفن هم که زنگ می زنی جواب نمی دن ؛ بعد از ده بار زنگ می گن ایمیل بزنید ! چون مسئول خارجه و اون باید رسیدگی کنه که اومده یا نه. خب ؛ اگه اومده باشه ایران اون مسئول خارج که نباید ارسال کنه ؛ شما که مسئول ایرانی باید ارسال کنی.
بعد ایمیل می دی ؛ می گه 6 تا 13 ساعت جواب می دن. چهار روزه ایمیل من رو جواب ندادن. البته می بینن ؛ از قصد جواب نمی دن. چون از نوع جواب دادن که سه تا درمیون هست این رو می شه فهمید.

واقعا از خرید از این سرویس نا امید شدم. همین انجمن کلی دوست دارم که سرویس مشابه انجام می دن. دوستانی که حتی اینقدر اعتماد هست که می تونم هزینه رو بعد از تحویل بدم. اما چرا از اینجا خریدم ؟ چون برند " از خارج " با خودم گفتم خوبه و معتبر تره ... . اما واقعا از این سرویس نا امید شدم.

جواب خیلی از دوستان بالا رو هم نداده.

و یک پیشنهاد به دوستان از خارج : لطفا کمی سازماندهی شده تر کار کنید ؛ اگه نیازه یک نفر رو استخدام کنید. حتی خیلی ها حاضرن به رایگان برای شما کار کنن ( مطمئن باشید ) اما حداقل پشتیبانی رو قوی تر کنید. من آدم صبوری هستم تقریبا. اما هم چون این برای دوستمنه عصبانی شدم و هم اینکه پاسخگو نیستن.

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
جناب cinemaamooz
سفارش من و دوستان دیگری که مربوط به اوایل بهمن 93 بوده هنوز به دستمان نرسیده و آخرین خبری که داده اند این است که دوباره سفارش داده اند (ان شاء الله که درست باشد). کاش مشتریان اول پستهای قبلی را بخوانند و سپس اقدام به ثبت سفارش کنند . هرچند که بسیاری از پیغامهایی که به عنوان تشکر و تبلیغ هستند احتمالاً از طرف خود صاحبان تاپیک ها با یوزرهای مختلف است.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
جناب cinemaamooz
سفارش من و دوستان دیگری که مربوط به اوایل بهمن 93 بوده هنوز به دستمان نرسیده و آخرین خبری که داده اند این است که دوباره سفارش داده اند (ان شاء الله که درست باشد). کاش مشتریان اول پستهای قبلی را بخوانند و سپس اقدام به ثبت سفارش کنند . هرچند که بسیاری از پیغامهایی که به عنوان تشکر و تبلیغ هستند احتمالاً از طرف خود صاحبان تاپیک ها با یوزرهای مختلف است.
پس چرا هیچ امتیاز منفی نداره ؟!!!!

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
دوستاي عزيز بنده ٣-٤ بار از آقا پيمان خريد داشتم و هيچ موقع نشده ايشون پول كسيا بخوره يا كلاه برداري كنه. الان بنده هم مثل شما منتظر دريافت سفارشي از آمازون هستم و البته نميدونم كجا هستن كه نميان جوابگو باشن اما ايشالا ايشون به زودي با دست پر ميان. فكر كنم كمي صبر به قيمتاي عالي كه ايشون ارائه ميدن بيارزه.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دوستاي عزيز بنده ٣-٤ بار از آقا پيمان خريد داشتم و هيچ موقع نشده ايشون پول كسيا بخوره يا كلاه برداري كنه. الان بنده هم مثل شما منتظر دريافت سفارشي از آمازون هستم و البته نميدونم كجا هستن كه نميان جوابگو باشن اما ايشالا ايشون به زودي با دست پر ميان. فكر كنم كمي صبر به قيمتاي عالي كه ايشون ارائه ميدن بيارزه.
دوست عزیز ؛

هیچکس نمی گه ایشون کلاه بردارن. توی این تاپیک حداقل 4 نفر رسما اعلام کردن که بسته خیلی وقته دستشون نرسیده. از خارج بدقول هست ؛ اونم به شدت. وگرنه خیر ؛ ما نمی گیم کلاه بردار هست. به بنده گفتن 30 روزه بسته رو تحویل می دیم. بنده نقد پول رو دادم کامل. الان 60 روز شد امروز هنوز نرسیده. بعد از کلی تماس می گن هفته دیگه و بعد بازم اینطوری می کنن. این هفته نرسه ( چون قول دادن این هفته هم صبر می کنم ) اما بعدش دیگه به طور جدی پیگیری می کنم. ما مسخره مردم که نیستیم.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
خب اگر این تعداد افراد شاکی هستن امتیاز منفی بدید لااقل افراد بیشتری سر این قضیه اعصابشون خورد نشه!
تا هفته دیگه نرسه ؛ هم امتیاز منفی می دم. هم پیگیری های جدی خواهم کرد.
در اون صورت با شما در زمینه جمع کردن مدارک و شکوائیه در ارتباط خواهم بود.

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
سفارش من هم هنوز نرسیده. ضمناً مبلغ پرداختی من با مبلغی که سایت های دیگر اعلام کرده اند تفاوت چندانی ندارد(پاسخ اقای max payne که گفته اند قیمت مناسب است.)
چطوری باید امتیاز منفی داد؟ کلا" امکانات این سایت مشکل داره و سخته مثلا نمیشه عکس در پیغام فرستاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا