• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آقا پیمان ایمیلمون رو که جواب نمیدی، تلفنها رو که جواب نمیدی، تو این تاپیک هم که دیگه نمیای، پس این محصول ما بعد از سه ماه کی قراره بدستمون برسه؟

kinmahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشید برای خرید کالا از کجا باید اقدام کنم..

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
با سلام خدمت دوستان و مدیر محترم انجمن
سوال اول بنده این هست که از آنجایی که تو اکثر سایت ها خوندم اگر جنسی ساخت خود آمریکا (Made In USA) باشه به هیچ عنوان امکان خریدش وجود نداره و اگر خریداری بشه بجر اینکه ارسال نمیشه امکان برگشت پول خریدار هم نیست! آیا این درست هست یا خیر؟
سوال دوم ابنکه بنده قصد خرید یک کمان (Compound Bow) رو دارم که ساخت آمریکاست به قیمت 520 دلار و 90 دلار هم هزینه ارسال بین المللی که مجموعا میشه 610 دلار... بنده با هزینه های جانبی ارسال, خدمات و تعرفه های سود هیچ مشکلی ندارم فقط می خواهم بدونم که امکان ترخیص همچین کالایی ایران هست یا خیر؟ و اینکه با هزینه بیشتر ترخیص کار و... امکان پذیره یا کلا اصلا امکان اش وجود نداره؟
با تشکر... این هم لینک کالای مورد نظر بنده, اگر امکان وارد کردن اش هست لطف کنید هزینه کلی رو اعلام بفرمایید ممنون

http://www.ebay.com/itm/New-2014-Be...039?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4631fe489f
سلام
با توجه به وزنش بعیده به صرفه
در مورد امکان پذیر بودن خرید هم . اگه ادرس فیزیکی در امریکا داشته باشیم که داریم امکان خرید اکثر کالاهای آمریکایی هستش
داداش کماندکامپاند همینجا هست و قیمتهاش هم تقریبا خوبه و همه مدلش هم هست
در مورد ابنکه بشه اورد اقا پیمان خودشون صحبت میکنن ولی شما مطمعن باش واست نمیصرفه چون وزنش بالاست هزینه اوردنش اندازه قیمت خودش میشه تفریبا
ممنون از پاسخت
این کاور چقدر درمیاد با هزینه نهایی تا برسد به شیراز
لینکش برای من باز نمیشه هر کاری کردم

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
آقا پیمان
رکورد تحویل سفارشات ما دارد شکسته می شود ( سه ماه). خواهشا" سریعتر سفارشات را تحویل بدهید. ما این لوازم را فوری لازم داریم وگرنه با این مدت طولانی که روشهای دیگری هم برای تهیه آنها وجود دارد. من از 14 اسفند چشم به انتظارم که اجناس از امارات برسند . شاید شما می خواهید اجناس به اندازه یک تریلی شوند تا آنها را به ایران بفرستید!!!! :eek::eek::eek:
سلام عزیزم
اول از همه عذر خواهی من رو قبول کن بابت این تاخیر پیشبینی نشه
متاسفانه یه سری مشکملات عدیده تو گمرک خوردیم که دلیل نبودنم هم اینجا همین بوده
ایشالا تا پنجشنبه این هفته هماهنگ میکنم برای ارسال همه محصولات دوستان
همون چهارشنبه یا پنجشنبه هم دلیل تاخیر رو اینجا میگم بچه ها بدونن فعلا نمیتونم اعلام کنم
باز از شما عذر میخوام وبابت صبرتون تشکر میکنم

دومین لینک خرابه
اولی 265000 تومان

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
آقا پیمان ایمیلمون رو که جواب نمیدی، تلفنها رو که جواب نمیدی، تو این تاپیک هم که دیگه نمیای، پس این محصول ما بعد از سه ماه کی قراره بدستمون برسه؟
سلام
بالا خدمت دوستمون گفتم
راستی ایمیلمون اینه : [email protected] که اگه برسه ایمیلی حتما جواب میدیم
و تلفنم من هم تو سایت هست . خدا شاهده روزی 30 بار زنگ میخوره و حداقل 25 تاشو اگه پشت فرمون نباشم حتما جواب میدم
هیچ شماره ای هم سیو ندارم که نخوام جواب بدم
ایشالا تا اخر هفته از شرمندگی همه در بیام و دیلل تاخیرم بگم

خسته نباشید برای خرید کالا از کجا باید اقدام کنم..
هم همینجا میتونید لینک بدید هم از طریق سایت هم پیام خصوصی

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
اینم لیست آخرین بار که نرسیده هنوز . دوستان میتونن کالاهاشون رو ببینن صحیح و سالم که اینجاست ، ایشالا اخر هفته بگیریمش و راحت شیم
مرسی از صبوری بچه ها

90b0b330083d8e13ccc0cf5e7e278b1b04aaa446c78e4aea42d6d57eae25d899.jpg
aece33c43db86068669f6843d3de4e25e75c90174edc056dd7625d6058badde1.jpg
photo.JPG

HamidRezaA

Registered User
لایک‌ها
115
سلام داداشی کی لیسنس های توتال بیت دیفندرمو ارسال می کنید؟ دیروز مبلغو واریز کردم ولی هنوز ارسال نکرده اید.
ممنون میشم سریعتر لیسنس ها رو برام ارسال کنید.

با سپاس

HamidRezaA

Registered User
لایک‌ها
115
داداش تو پیغام خصوصی دیروز فرمودید امروز ارسال می کنید ولی امروزم داره تموم میشه ولی از کدها خبری نیست؟!!!!!

4454544qwqw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا گفتین تا پنج شنبه همه ارسال میشه. چهارشنبه عصر هستش و هنوز از شما خبری نشده. فردا منتظر باشیم دیگه؟؟؟!!!!!!

HamidRezaA

Registered User
لایک‌ها
115
داداش تو پیغام خصوصی دیروز فرمودید امروز ارسال می کنید ولی امروزم داره تموم میشه ولی از کدها خبری نیست؟!!!!!
سلام لیسنس های توتال برای اینجانب در دو روز پیش به طور کامل و درست ارسال شد.

ممنون و متشکر
حمید رضا

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام آقا پیمان
پنج شنبه شد . بالاخره این سفارشات میرسه یا نه؟؟؟!!!!!!!

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آقا پیمان اگه این محصولی که سفارش دادم هر چه زود تر به دستم نرسه باید پامو عمل کنم. جان هر کس دوست داری زودتر به دستم برسونش.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام
دوست عزیز ممکنه بگن چجوری باید از سایت asos.com خرید کرد؟
چون ارسال به ایران هم داره ، یعنی کافیه فقط ادرس رو بزنیم و پول رو پرداخت کنیم ؟
کار دیگه ای لازم نیست ؟

مثلا یک لباس 20 دلاری میخوام سفارش بدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا