• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان کسی از پیمان جان خبر داره من چند روزه هر جا پیام گذاشتم پیداشون نکردم نگران شدم مشکلی واسشون پیش نیومده باشه

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آقا من توبه کنم دیگه به این آقا پیمان چیزی سفارش بدم.

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا پیمان
اگر مشکل در حمل سفارشات از امارات هست ، لطفاً اگر از نظر گمرکی مسئله ای پیش نمیاد به من اطلاع بدید تا آدرس یکی از آشنايانم که الان دبی هست را بدهم تا سفارش من را به او تحویل دهید که او برایم بیاورد.

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
ba salam
bande ham montazere daryaft 2 ta az jens ha (eynak aftabi) ke 3 mah pish sefaresh dadam hastam
ba tashakor lotfan zood tar be dastam beresoonid

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
با سلام
ببخشید دو روز دیرتر از تایمی که گفتم اومدم منتهی نتونستم خبر خوشحال کننده ای بدم
داستان از این قرار بوده که بار آخر ما که سه تا جعبه بوده در امارات 2 تاش ترخیص میشه اما یکی از بسته ها که قطعه ای توش بوده که طبق گفته های گمرکش موارد نظامی داشته . همین باعث شد اون بار و حتی 2 تا بسته دیگه رو توقیف کنن
قضیه اینقدر پیچیده شد که مجبور شدم کار و درس و اینجا ول کنم و چند روز برم امارات که بتونیم کاری بکنیم . خلاصه بعد از 3 روز تونستیم 2 تا از بسته ها رو بگیریم ولی بسته ای که توش مورد گفته شده بود با هر ترفندی بود نتونستیم در بیاریم . حتی دو روز بیشتر موندم تا بتونم راه حلی پیدا کنم اما با هر هزینه و داستانی بود نشد . اینم بگم فقط دوس داشتم بدقول نشیم وگرنه همون اول میتونستم به دوستان بگم که همچین موردی هست
متاسفانه همه این ها به خاطر کم لطفی یکی از دوستان بود که نگفت استفاده نظامی داره چیزی که میخواسته و جایی هم نوشته نشده بود
اینم مدرکی که به ما داد پست که میتونید خودتون هم چک کنید IMG_2806.JPG

دوستانی که کالاهاشون مربوط به اون تایمه و تو عکسای زیر که مربوط به بچه های فرومه کالاشون نیست متاسفانه این مشکل براشون پیش اومده
لطف کنن و تو پیام خصوصی شماره کارت ها + هزینه های واریزی رو مشخصص کنن که تو اسرع وقت بتونیم بر گردونیم

اینم کالا های بچه های اینجه که کمی خوش شانس تر بودن
IMG_2799.JPG IMG_2800.JPG IMG_2796.JPG IMG_2802.JPG IMG_2801.JPG IMG_2804.JPG IMG_2797.JPG IMG_2798.JPG IMG_2805.JPG IMG_2803.JPG

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا پیمان سلام
با تشکر از زحماتتان آیا سفارشات قبلی هم بالاخره اومد ایران؟ کی تحویل خواهید داد؟

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام آقا پیمان
خسته نباشید. میخواستم بدونم جنسی که سفارش داده بودم اومده ایران یا نه؟
جنسم این بود: gel callus cushion
همون آبی رنگه که چسبیده میشه کف پا
و اگه رسیده لطفا بگید کی بدستم میرسه؟
با تشکر

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
با سلام
ببخشید دو روز دیرتر از تایمی که گفتم اومدم منتهی نتونستم خبر خوشحال کننده ای بدم
داستان از این قرار بوده که بار آخر ما که سه تا جعبه بوده در امارات 2 تاش ترخیص میشه اما یکی از بسته ها که قطعه ای توش بوده که طبق گفته های گمرکش موارد نظامی داشته . همین باعث شد اون بار و حتی 2 تا بسته دیگه رو توقیف کنن
قضیه اینقدر پیچیده شد که مجبور شدم کار و درس و اینجا ول کنم و چند روز برم امارات که بتونیم کاری بکنیم . خلاصه بعد از 3 روز تونستیم 2 تا از بسته ها رو بگیریم ولی بسته ای که توش مورد گفته شده بود با هر ترفندی بود نتونستیم در بیاریم . حتی دو روز بیشتر موندم تا بتونم راه حلی پیدا کنم اما با هر هزینه و داستانی بود نشد . اینم بگم فقط دوس داشتم بدقول نشیم وگرنه همون اول میتونستم به دوستان بگم که همچین موردی هست
متاسفانه همه این ها به خاطر کم لطفی یکی از دوستان بود که نگفت استفاده نظامی داره چیزی که میخواسته و جایی هم نوشته نشده بود
اینم مدرکی که به ما داد پست که میتونید خودتون هم چک کنید مشاهده پیوست 798198

دوستانی که کالاهاشون مربوط به اون تایمه و تو عکسای زیر که مربوط به بچه های فرومه کالاشون نیست متاسفانه این مشکل براشون پیش اومده
لطف کنن و تو پیام خصوصی شماره کارت ها + هزینه های واریزی رو مشخصص کنن که تو اسرع وقت بتونیم بر گردونیم

اینم کالا های بچه های اینجه که کمی خوش شانس تر بودن
مشاهده پیوست 798188 مشاهده پیوست 798189 مشاهده پیوست 798190 مشاهده پیوست 798191 مشاهده پیوست 798192 مشاهده پیوست 798193 مشاهده پیوست 798194 مشاهده پیوست 798195 مشاهده پیوست 798196 مشاهده پیوست 798197
اين يكي عينك منه كه :))
ممنون از زحمت هاي شما الان هزينه پستي رو ميفرستم كه برام پست كني
براي اون عينك دوم هم كه توقيف شده شماره حساب ميفرستم براي عودت مبلغ ..
مشكلي نيست پيش مياد ديگه
مرسي

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
اگه کالایی از آمریکا بخوایم و شما فقط هزینشو پرداخت کنید هر دلار چقدر محاسبه میکنید؟
مثلا کل هزینه ها با ارسال 250 دلار شده و من از شما بخوام که فقط هزینه 250 دلار رو پرداخت کنید و به آدرسی که به شما میدم بفرستید مثلا دبی

ممنون

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اینم لیست آخرین بار که نرسیده هنوز . دوستان میتونن کالاهاشون رو ببینن صحیح و سالم که اینجاست ، ایشالا اخر هفته بگیریمش و راحت شیم
مرسی از صبوری بچه ها

مشاهده پیوست 794179
مشاهده پیوست 794180
مشاهده پیوست 794189
سلام آقا پیمان
بالاخره اون پارتی قبلی سفارشات(عکسهای بالا) اومده یا نه؟ تحویل چه زمانی هست؟؟؟؟؟؟

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا پیمان من بالاخره متوجه نشدیم سفارشم رسیده یا نه، چون برخی از بسته ها توی عکسها داخلش مشخص نیست . لینک زیر مربوط به سفارش من است که دو میلیون و نود هزار تومان را 100 روز پیش براش به حسابتون واریز کردم . حالا بعد از اینهمه علافی بالاخره نتیجه چیه؟ اگر سفارشم از دبی نمیاد چکار می کنید آیا با هزینه خودتون دوباره سفارش میدید؟ ماشالله خیلی مشتری مدار هستید. هر وقت دلتان می خواهد به تاپیک سر میزنید .آیا ما باید جبران خلاف مشتریان دیگر و گیر کردن اجناس در دبی را بکنیم.

http://www.triabeauty.com/home-laser-hair-removal

ali_zareie14

Registered User
لایک‌ها
1

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
امروز یکی از عینک هایی که سفارش دادم به دستم رسیده
و بسیار متشکر
و برای عودت مبلغ سفارش دوم هم شماره کارت و مشخصاتم رو برای اقا پیمان پیام خصوصی و ایمیل کردم

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
سفارش من هم رسید. بسیار متشکرم از استاد پیمان. الان هم چهارتا سفارش دیگه به ارزش حدودا 6 تومن در دست اجراس توسط ایشون. قبلا هم تا حدود 7 تومن با ایشون کار کردم. استاد پیمان کارش خاصه و مشتریای خاص خودش رو می خواد. درود بر استاد بزرگ و صبور و زحمتکش

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بار رسیده امارات . به زودی تحویل میشه
اگر دوستان بارشون این جا نبود تو یکی از مراحل آمریکا به امارات یا امارات به ایرانه
ممنون
مشاهده پیوست 770396 مشاهده پیوست 770397 مشاهده پیوست 770398 مشاهده پیوست 770399 مشاهده پیوست 770400
آقا پیمان سلام
شما در تاریخ 5 می 2015( 14 اسفند 93) در سایت نوشتید که سفارشات ما به امارات رسیده است و عکسهای آن را هم گذاشتید

(نقل قول بالا) .
بعد عکس نامه گمرک دبی را که در ارجاع بالای همین صفحه است -گذاشته اید

که مربوط به 23 می 2015 (3 فروردین 94) است که محموله ورودی از USA (آمریکا) را نشان می دهد که مشکل امنیتی داشته است. حالا چگونه است اگر سفارش ما 14 اسفند در دبی بوده پس چطور در 3 فروردین در هنگام ورود از آمریکا گیر کرده است؟؟؟؟!!!!:eek::eek:

Last edited:

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آقا پیمان اگه سفارش من رسیده لطفا هرچه زودتر بدستم برسونیدش وگرنه باید کف پام رو عمل کنم و هزینه اش هم 30 میلیون تومن هست.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
آقا پیمان من بالاخره متوجه نشدیم سفارشم رسیده یا نه، چون برخی از بسته ها توی عکسها داخلش مشخص نیست . لینک زیر مربوط به سفارش من است که دو میلیون و نود هزار تومان را 100 روز پیش براش به حسابتون واریز کردم . حالا بعد از اینهمه علافی بالاخره نتیجه چیه؟ اگر سفارشم از دبی نمیاد چکار می کنید آیا با هزینه خودتون دوباره سفارش میدید؟ ماشالله خیلی مشتری مدار هستید. هر وقت دلتان می خواهد به تاپیک سر میزنید .آیا ما باید جبران خلاف مشتریان دیگر و گیر کردن اجناس در دبی را بکنیم.

http://www.triabeauty.com/home-laser-hair-removal
پاسخ در پیام خصوصی داده شد
پاسخ داده شد
امروز یکی از عینک هایی که سفارش دادم به دستم رسیده
و بسیار متشکر
و برای عودت مبلغ سفارش دوم هم شماره کارت و مشخصاتم رو برای اقا پیمان پیام خصوصی و ایمیل کردم
ممنون ازتون امتیاز یادتون نره لطفا
حتما اون موردم رسیدگی میشه
آقا پیمان اگه سفارش من رسیده لطفا هرچه زودتر بدستم برسونیدش وگرنه باید کف پام رو عمل کنم و هزینه اش هم 30 میلیون تومن هست.
متاسفانه مورد شما هم جزو اون کالا ها بود
من نمیدونم چطور ازتون عذرخواهی کنم
تنها راهی که الان به ذهنم میرسه اینه که دوباره سفارش بدیم و مسافری بیاد که حدود 3 هفته زمان میبره :(
لطفا اطلاع بدید ممنون

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
براتون پیام خصوصی فرستادم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا