• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

somaye_tex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

pioneer7150

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
660 هزار تومن یا 66 هزار تومن میشه سریع جواب بدین

Last edited:

pioneer7150

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
660 هزار تومن یا 66 هزار تومن میشه سریع جواب بدین

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام خسته نباشید،

قیمت این کنسول با توجه به قیمت حال حاضر یورو(حدود 3600 تومن) از آمازون ایتالیا چقد میشه؟

http://www.amazon.it/dp/B00S9XZAIC/ref=twister_B00TOMC6ZC?_encoding=UTF8&psc=1
با سلام
از لینک اول ارزون تر نمیشه عزیز
سلام میخاسم بدونم این محصول کلا چقد برام تموم میشه
http://uae.sporter.com/muscletech-platinum-100-glutamine.html
155 تومن عزیز

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
میشه بدونم چطور محاسبه کردید؟ اونطوری بهتر می تونم فروشگاه و جنس مورد نظرم رو انتخاب کنم. یک کتونی به قیمت 67 پوند بوده. ممنون میشم پاسخ بدید.

قیمت این محصول رو هم می خوام بدونم.
http://www.orgskincare.com/product/orgmineralpeelset/

خیلی ممنون
سلام عزیز
مایعات رو ما معمولا انجام نمیدیم
اما اگه بخواید 549 تومن میشه

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام آقا پیمان
سفارش من توی عکس هایی بود که 14 اسفند رسیده بودند امارات. الان 16 فروردینه ،آیا هنوز به ایران نرسیده؟!!!!!!:general503::(

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام پیمان جان
سفارش من هم تو عکسهای 14 اسفند بود.
هنوز به ایران نرسیده؟
ممنون اگه پاسخ بدی.

rezat007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
آقا پیمان
رکورد تحویل سفارشات ما دارد شکسته می شود ( سه ماه). خواهشا" سریعتر سفارشات را تحویل بدهید. ما این لوازم را فوری لازم داریم وگرنه با این مدت طولانی که روشهای دیگری هم برای تهیه آنها وجود دارد. من از 14 اسفند چشم به انتظارم که اجناس از امارات برسند . شاید شما می خواهید اجناس به اندازه یک تریلی شوند تا آنها را به ایران بفرستید!!!! :eek::eek::eek:

UAZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و مدیر محترم انجمن
سوال اول بنده این هست که از آنجایی که تو اکثر سایت ها خوندم اگر جنسی ساخت خود آمریکا (Made In USA) باشه به هیچ عنوان امکان خریدش وجود نداره و اگر خریداری بشه بجر اینکه ارسال نمیشه امکان برگشت پول خریدار هم نیست! آیا این درست هست یا خیر؟
سوال دوم ابنکه بنده قصد خرید یک کمان (Compound Bow) رو دارم که ساخت آمریکاست به قیمت 520 دلار و 90 دلار هم هزینه ارسال بین المللی که مجموعا میشه 610 دلار... بنده با هزینه های جانبی ارسال, خدمات و تعرفه های سود هیچ مشکلی ندارم فقط می خواهم بدونم که امکان ترخیص همچین کالایی ایران هست یا خیر؟ و اینکه با هزینه بیشتر ترخیص کار و... امکان پذیره یا کلا اصلا امکان اش وجود نداره؟
با تشکر... این هم لینک کالای مورد نظر بنده, اگر امکان وارد کردن اش هست لطف کنید هزینه کلی رو اعلام بفرمایید ممنون

http://www.ebay.com/itm/New-2014-Be...039?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4631fe489f

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
داداش کماندکامپاند همینجا هست و قیمتهاش هم تقریبا خوبه و همه مدلش هم هست
در مورد ابنکه بشه اورد اقا پیمان خودشون صحبت میکنن ولی شما مطمعن باش واست نمیصرفه چون وزنش بالاست هزینه اوردنش اندازه قیمت خودش میشه تفریبا

UAZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش کماندکامپاند همینجا هست و قیمتهاش هم تقریبا خوبه و همه مدلش هم هست
در مورد ابنکه بشه اورد اقا پیمان خودشون صحبت میکنن ولی شما مطمعن باش واست نمیصرفه چون وزنش بالاست هزینه اوردنش اندازه قیمت خودش میشه تفریبا

درود... بنده چند کمان دارم ولی دنبال مدل خاص هستم برای همین خواستم از خارج بخرم که آپشن های انتخابی خودم باشه
در مورد اینکه قیمت ها اینجا خوبه متاسفانه برعکس قیمت های کامپاند اینجا تا 2-3 میلیون بیشتر از قیمت های اصلیه اون هم کمان هایی که اصلا انتخابی و با آپشن های شخصی شما نیستند!
در مورد وزن اش و هزینه ارسال میشه لطفا بفرمایید حدودا چقدر میشه؟! مثلا اون 90 دلاری که هزینه پست زده شامل وزن تا 5 کیلو نمیشه و اگر نمیشه هزینه چی هست اون 90 دلار؟
با تشکر

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
داداش اون که من دیدم ۸۰ دلار هست و اون تخفیفش هست پستش درون امریکا رایگانه ولی با این وزن و اندازه اوردنش کمتر از ۲-۳ میلیون هزینه بر نمیداره این به غیر از قیمت ۵۲۰ دلاری کمان هست.
حالا خود اقا پیمان که بیاد دقیق توضیح میده و دیگه اون هزینه نهاییش هست

• Like
Reactions: UAZ

UAZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود و تشکر
اگر اینطوره که اصلا نمی صرفه!!! بیخیال شدم :general505:

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها