• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir8664

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید
یعنی هزینه خرید این کت از سایت www.gearbest.com که چینی هستش برای من در میاد 146 هزار تومن من با دلار 3350 حساب کرم کارمزد رو هم که 25 تومن بود حساب کردم اینم لینک:
http://www.gearbest.com/jackets-coats/pp_18101.html
ممنون میشم زودتر جواب بدید.
با تشکر

amir8664

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید
یعنی هزینه خرید این کت از سایت www.gearbest.com که چینی هستش برای من در میاد 146 هزار تومن من با دلار 3350 حساب کرم کارمزد رو هم که 25 تومن بود حساب کردم اینم لینک:
http://www.gearbest.com/jackets-coats/pp_18101.html
ممنون میشم زودتر جواب بدید.
با تشکر

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
روزشمار تاخیر در تحویل سفارش:
124 روز از تاریخ ثبت سفارش گذشته است.

Last edited:

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
سفارش من هم هنوز نرسیده. ضمناً مبلغ پرداختی من با مبلغی که سایت های دیگر اعلام کرده اند تفاوت چندانی ندارد(پاسخ اقای max payne که گفته اند قیمت مناسب است.)
چطوری باید امتیاز منفی داد؟ کلا" امکانات این سایت مشکل داره و سخته مثلا نمیشه عکس در پیغام فرستاد.
759302a93366c8454181bc5a5783ee27a1dc844787964a800aa42e71a233ea51.jpg
با سلام
اولا که کالای شما به همراه این کالاها این هفته به امید خدا تحویل میشه
اما موردی که هست ما یکبار اعلام کردیم که بسته ای به مشکل خورد و یکی یکی از دوستان خواستیم یا هزینش برگشت بشه یا کالا رو سفارش بدیم دوباره که خوب اکثرا خواستن که دوباره سفارش داده بشه
کالای شمام که لیزر بوده دوباره سفارش داده شده و تو این هفته میاد به امید خدا . پس اینکه بگید این مدت زمان طول کشیده یکم کم لطفیه چون دوبره سفارش داده شده و الان حدود یک ماه شده تازه :(
بازم ممنون از صبرتون

mohamad_pro.g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام ، شما میتونید playstation tv بیارید . قیمتش 60$ . چند تومان در میاد ؟؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
کالاهای مانده از سری قبل + کالا های سری جدید رسیده و عکسش تا شب قرار داده میشه
دوستان برای ارسال پیام خصوصی بدن

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سپاس از آقا پیمان. سفارش بنده دریافت شد. ایشالا خریدای بعدی

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
کالاهای مانده از سری قبل + کالا های سری جدید رسیده و عکسش تا شب قرار داده میشه
دوستان برای ارسال پیام خصوصی بدن
سلام آقا پیمان
عکس اجناس را هنوز نگذاشته اید تا ببینیم سفارشات ما هم رسیده یا نه!!!!

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Untitled.jpg
Untitled2.jpg بعد از 136 روز علافی تازه پاسخ داده اند که پولت را پس می دهیم . یعنی فقط این مدت وقت ما را هدر داده اند.من این سفارش را برای یکی از بانوان فامیل انجام داده ام و آبرویم به علت تاخیرات آقا پیمان رفته است. من حتی می خواستم یک ماه پیش مجددا از سایت دیگری سفارش دهم که آقا پیمان گفت من خودم دوباره سفارش داده ام و حالا پاسخ داده اند که پولت را پس می دهیم.
شما دوستان هم بهتر است قبل از سفارش کمی تفکر کنید : العاقل بالاشاره

Last edited:

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام آقا پیمان
فقط تا آخر هفته وقت دارین تکلیف سفارش من را روشن کنید . فکر می کنم همه قبول دارند که بعد از حدود 5 ماه حق دارم برای شکایت به پلیس فتا و دادگستری مراجعه کنم. به دوستان هم پیشنهاد می کنم تا تعیین تکلیف سفارش من فعلا" از واریز پول به حساب سایت" از خارج" خوددرای کنید چون ممکن است یک روز صبح ببینید دیگر سایت در دسترس نیست. چون وکیل به من گفت که شما می توانید حتی بدلیل تاخیر تحویل سفارش شکایت کنید چه برسد به عدم تحویل کالا. ضمنا" دوستانی که مشکل مشابه من دارند می توانند پیام خصوصی به من بدهند تا لایحه تنظیمی وکیل برای شکایت را برایشان ارسال نمایم چون وکیل گفت اگر شکات از سه نفر بیشتر باشند پرونده خارج از نوبت بررسی و سریعا" پیگیری می گردد.
2015-02-02 15.15.38.jpg
Screenshot_2015-06-17-23-57-16.png

Last edited:

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
دوستان به نظر من حتما مشکلی در سفارش پیش اومده
بنده چندین بار به اقا پیمان سفارش دادم و بدون هیچ مشکلی رسیده دستم و بسیار راضی هستم
به نظرم با خود اقا پیمان صحبت کنید ببینید مشکل سفارشتون از کجاست ,حتما سفارشتون به دست تون میرسه
:)

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان به نظر من حتما مشکلی در سفارش پیش اومده
بنده چندین بار به اقا پیمان سفارش دادم و بدون هیچ مشکلی رسیده دستم و بسیار راضی هستم
به نظرم با خود اقا پیمان صحبت کنید ببینید مشکل سفارشتون از کجاست ,حتما سفارشتون به دست تون میرسه
:)

دوست عزیز
مکاتبات من همگی در صفحات اخیر قابل مشاهده هستند . در قسمت خصوصی هم مثل همین صفحه هر ماه یکبار پاسخ داده شده و فقط وعده و وعید بوده است. بیش از 2 میلیون پول داده ام و بعد از حدود 5 ماه هنوز که هیچ.........شما جای بنده بودید چه می کردید؟؟؟؟؟!!!!!

alifazlali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا پیمان خسته نباشی در تاریخ 18 خرداد یه ثبت سفارش آنلاین از طریق لینکی که برام فرستاده بودید انجام دادم مبلغشم آنلاین پرداخت کردم ولی هیچ خبری بعد از 24 نشد یه ساعت زنانه سفارش داده بودم

13005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پس چرا جواب مردم بیچاره رو نمیدید؟؟؟

13005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من حقیقت از ایران دلیور خرید کردم
ولی خدایش اگر کارمزد دوبرابر میگیرن حقشون هست
چون به علی قسم
از علی اکسپرس خرید کردم
13 روز کلا زمان برد تا بدستم برسه
مرسی از دوستانی که اینجا اگاهی دادن
واقعا من به جای این دوستان کلافه شدم و ناراحت

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
بالاخره بعد از 146 روز پول خودم را برگشت دادند.
واقعا" برای خودم متاسفم که به چنین جای نامشخصی و بی آدرس و نشانی پول واریز کردم و 5 ماه فقط اعصابم را خرد کردم و آبرویم رفت. از شما دوستان هم می خواهم که از تجربیات دیگران پند بگیرید و پولتان را به هر حسابی نریزید.
من در تمام عمرم اینقدر توهین به من نشده بود که اصلا" هیچ توجه و اهمیتی به مشتری نشود و هر وقت دلشان می خواهد جواب های بی ارزش بهتان می دهند . سایتهای معتبر حداکثر ظرف مدت یک ساعت پاسخگوی شما هستند ولی این آقا هر ماه یکبار جواب مشتریان را می دهد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا