• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza00007

Registered User
لایک‌ها
27
آقا پیمان پ.خ گذاشتم برات لطف میکنی اگه جواب بدی

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
120 پوند فقط پستش میشه تا امارات
آقا پیمان پ.خ گذاشتم برات لطف میکنی اگه جواب بدی
ج دادم
سلام بر استاد بی بدیل تجارت بی المللیhttp://www.aliexpress.com/store/pro...robook-4520S-598674-001/207462_736190212.html در سطح لالیگا ، بی زحمت اول قیمت این واسم محاسبه کن اورژانسی و بعدش بگو دوربینا در چه حالن و احتمالا کی برسن دستم
دو تاشون ارسال شده امارات . سومی هم رسیده و ارسال میشه امارات
این 77 دلار با پستشه ها ! 310 تومن میشه

moein9999

Registered User
لایک‌ها
188
پیمان جان سلام چه میکنی با زحمت های ما یه پیغام خصوصی بهت دادم زحمت چک کردنش رو برام بکش با تشکر

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

m343

Registered User
لایک‌ها
356

deathdarkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عزیز لینک.که از سایت امارات دادم!یه نگاه اول پیشوندش بنداز

mushroomhead

Registered User
لایک‌ها
3
عزیز لینک.که از سایت امارات دادم!یه نگاه اول پیشوندش بنداز
با اجازه اقا پیمان من یه توضیحی بدم چون خودم این مورد رو داشتم سر و کله زدیم با اقا پیمان :D
ییین داداشم الان شما از سایت BB همون BodyBuilding.com خرید میکنی که تو امریکا هستن و جنس ها رو از اونجا میفرستن به جاهای دیگه دنیا که خوب امارات هم جز کشورهایی که ارسال میکنن هست که هزینه ارسال ش رو هم که با کشتی یا هر چی بسته به وزنی که داره و هزینه ای که داره از مشتری میگیرن که به اصطلاح Shipping میگن که شما اگر خودت الان بری همین دو جنس رو تو سایت ORDER بده هزینه جنس هار و جدا و هزینه shipping هم جدا تا امارت برات میزنه که هزیینه این دو تا جنس ات (گلوتامین و کراتین )با هم میشه 45 دلا ر و هرزینه ارسال تا دبی هم میشه 28 دلار که این البته فقط تا دبی هست از دبی تا ایران هم که هزینه اش داستانی داره قربون این گمرکی های ایران برم ماشاالله اذیت میشن اینجوی پول میگیرن
الیته یه چیز هم یگم فک کنم این خرید مکمل و قضیه گمرکی اش تو ایران یکم سخت شده که اینجور که من متوجه شدم همچین بگی نگی اقا پیمان هم حیلی تمایل نداره واسش انگار...:D:(

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
درود گرامی
هزینه این قطعات چقدر میشه ؟
http://uae.dtcae.com/product/corsair-obsidian-750d-black-full-tower-case-4747/#
http://uae.dtcae.com/product/corsair-casaf140qe-3758/
http://uae.dtcae.com/product/ekkt-h30-360-hfx-3500/
خودشون رایگان تحویل میدن هرجایی از امارات

نیاز به یک موس گیمینگ هم دارم که سایتی در دبی ازش پیدا نکردم
سپاس
عزیز لوازم سنگین و حجیم هزینه حمل بالایی خواهد داشت و به صرفه نیست

با اجازه اقا پیمان من یه توضیحی بدم چون خودم این مورد رو داشتم سر و کله زدیم با اقا پیمان :D
ییین داداشم الان شما از سایت BB همون BodyBuilding.com خرید میکنی که تو امریکا هستن و جنس ها رو از اونجا میفرستن به جاهای دیگه دنیا که خوب امارات هم جز کشورهایی که ارسال میکنن هست که هزینه ارسال ش رو هم که با کشتی یا هر چی بسته به وزنی که داره و هزینه ای که داره از مشتری میگیرن که به اصطلاح Shipping میگن که شما اگر خودت الان بری همین دو جنس رو تو سایت ORDER بده هزینه جنس هار و جدا و هزینه shipping هم جدا تا امارت برات میزنه که هزیینه این دو تا جنس ات (گلوتامین و کراتین )با هم میشه 45 دلا ر و هرزینه ارسال تا دبی هم میشه 28 دلار که این البته فقط تا دبی هست از دبی تا ایران هم که هزینه اش داستانی داره قربون این گمرکی های ایران برم ماشاالله اذیت میشن اینجوی پول میگیرن
الیته یه چیز هم یگم فک کنم این خرید مکمل و قضیه گمرکی اش تو ایران یکم سخت شده که اینجور که من متوجه شدم همچین بگی نگی اقا پیمان هم حیلی تمایل نداره واسش انگار...:D:(
کسی از پول بدش نمیاد اما من کاری رو که نه برای مشتری و خودم صرفی نداره قبول نمیکنم . مکمل از اونجایی که تحویلش توسط ماست کلیه ریسک ها و مسئولیت هاش با ماست و هزینه بر هست . وگرنه من وقتی قیمت میدم یعنی امکان خرید هست
ممنون

mushroomhead

Registered User
لایک‌ها
3
کسی از پول بدش نمیاد اما من کاری رو که نه برای مشتری و خودم صرفی نداره قبول نمیکنم . مکمل از اونجایی که تحویلش توسط ماست کلیه ریسک ها و مسئولیت هاش با ماست و هزینه بر هست . وگرنه من وقتی قیمت میدم یعنی امکان خرید هست
ممنون
بله منم دقیقا منطوزم همین بود اقا پیمان گفتم بیشتز دردسر ش از طرف براداران گمرکیه وگرنه دوستان هم میتونن تخقیق کنن ببینن همین کاری که شما داری میکنی رو ( تحویل مکمل) تو همکاراتون هر کسی انجام نمیده

yekta

Registered User
لایک‌ها
51
ما هم بالاخره یه لپتاپ به آقا پیمان سفارش دادیم

deathdarkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ممنون عزیز اگه میشه ادرس یه سایت مکمل فروشی توامارات روبهم بدین،ازون ورم با پست super saver نمیشه سفارشش داد؟چون دیدم هزینه اون.حالت نصفه درمیاد،حالاهمینجوری قیمتش حدودا چقدمیشه؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام دوست من

http://www.amazon.com/Replacement-Laptop-Battery-Dell-Inspiron/dp/B005TETNIC

تحویل در ایران به همراه شارژ چقدر در میاد برام؟
340 تومن میشه براتون البته باید چک کنم ببینم به باتریشگیر ندن

بله منم دقیقا منطوزم همین بود اقا پیمان گفتم بیشتز دردسر ش از طرف براداران گمرکیه وگرنه دوستان هم میتونن تخقیق کنن ببینن همین کاری که شما داری میکنی رو ( تحویل مکمل) تو همکاراتون هر کسی انجام نمیده
گمکش مورد زیادی نداره بیشتر وزن و حجمش اذیت میکنه

ما هم بالاخره یه لپتاپ به آقا پیمان سفارش دادیم
بله . ایشالا بعد از ثبتش اعلام میشه
ممنون

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
ممنون عزیز اگه میشه ادرس یه سایت مکمل فروشی توامارات روبهم بدین،ازون ورم با پست super saver نمیشه سفارشش داد؟چون دیدم هزینه اون.حالت نصفه درمیاد،حالاهمینجوری قیمتش حدودا چقدمیشه؟
sporter.com عزیز
قیمت این سایت به مراتب به صرفه تره از هر سایت دیگه ای و اصل هستن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا