• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
آقا پیمان برات پ خ دادم ، بی زحمت یه بررسی کن ، لینکی که دادم هنوز خرید نشده عزیز جون ، و اینکه در مورد خریدهای در دست اجرا یه اطلاع رسانی کن که کی میرسن دستم

moein9999

Registered User
لایک‌ها
188
سلام اقا پیمان یه پیغام دادم بهت بی زحمت حتما چک کن ممنون
گفتم شاید پیغام نرسیده اگر چیزی نرسیده بهت بهم بگو

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سلام آقا پیمان. سفارش آمازون بنده ثبت شد؟ ممنون اگه در صورت امکان برام فاکتور بفرستید. [email protected]
بین s و h آندرلاینه

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
285 تومن براتون میشه عزیز

آقا پیمان برات پ خ دادم ، بی زحمت یه بررسی کن ، لینکی که دادم هنوز خرید نشده عزیز جون ، و اینکه در مورد خریدهای در دست اجرا یه اطلاع رسانی کن که کی میرسن دستم
پاسخ دادم دوست عزیزم

سلام اقا پیمان یه پیغام دادم بهت بی زحمت حتما چک کن ممنون
گفتم شاید پیغام نرسیده اگر چیزی نرسیده بهت بهم بگو
پاسخ شما هم داده شد

سلام آقا پیمان. سفارش آمازون بنده ثبت شد؟ ممنون اگه در صورت امکان برام فاکتور بفرستید. [email protected]
بین s و h آندرلاینه
براتون ارسال شد عزیز

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
به مدت 3-4 روز به علت مشکل بانک امارات هم در پاسخ گویی و هم در انجام اردر ها با تاخیر مواجه شدیم که از همینجا از دوستان و مشتریان عزیزمون عذر میخوام بابت تاخیر و امیدواریم در ادامه راه مثل همیشه با ما باشند
ممنون و پیروز باشید

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
ممنون آقا پيمان بابت فاكتور. فقط يه سوالي ماكت كرگدنه به خاطر اينكه فروشندش از بقيه جدا بوده، مجزا فاكتور شده؟

Last edited:

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
ممنون آقا پيمان بابت فاكتور. فقط يه سوالي ماكت كرگدنه به خاطر اينكه فروشندش از بقيه جدا بوده، مجزا فاكتور شده؟
بله و البته ممکنه محل انبارش شهر دیگه ای باشه
پیمان خان این سفارش ما ثبت شد؟
بله انجام شد مهدی خان

mahdi136

Registered User
لایک‌ها
9
دست شما درد نکنه
من که راضی بودم از معامله با شما همیشه

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
من هم هميشه از داشتن معامله با آقا پيمان راضي بودم. بعضي مواقع قيمتايي كه ايشون مي گن نصف قيمتايي هست كه بقيه فروشنده ها مي گن. ممنون از شما

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
مفتخریم که اعلام کنیم با اعتماد روز افزون شما دوستان از خارج از امروز عضو پلاتینیوم علی اکسپرس شد .
به این معنی که بالاترین درجه خریدار در این غول چینی همینک در اختیار ماست با امتیازات فوق العاده برای شما دوستان عزیز
platinium.jpg

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
احسنت بر شما پیمان عزیز ، صحنه را دیدم ، شما باعث افتحار ما هستید ، باعث افتخار این ملت و مرز و بوم هستید ، شما از جوانان ارزنده این کشور هستید ،جهان اسلام به شما می بالد. از خداوند منان برای شما توفیق روز افزون خواستارم

مرگ بر آمریکا
مرگ بر اسرائیل
مرگ بر انگلیس
درود بر رزمندگان اسلام
سلام بر شهیدان

تکبیییر
الله اکبر
الله اکبر
الله اکبر

Last edited:

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
آقا پیمان امروز شنبس هااا ، امیدوارم امشب لینکم رو خرید کنی

Mortezaxman4

Registered User
لایک‌ها
75

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
من هم هميشه از داشتن معامله با آقا پيمان راضي بودم. بعضي مواقع قيمتايي كه ايشون مي گن نصف قيمتايي هست كه بقيه فروشنده ها مي گن. ممنون از شما

سلام آقا پیمان. مبارک باشه شیرینشو هم به ما بده:rolleyes: قیمت این کالا رو میخواستم http://www.pandawill.com/neken-n6-s...een-mtk6589t-quad-core-android-42-p83786.html
وhttp://www.pandawill.com/3000mah-original-battery-for-neken-n6-smartphone-p86189.html دو تاش رو با هم حساب کنید . با تخفیف ویژه :)
با تشکر
630 خدمت شما

Art_d

Registered User
لایک‌ها
25
مفتخریم که اعلام کنیم با اعتماد روز افزون شما دوستان از خارج از امروز عضو پلاتینیوم علی اکسپرس شد .
به این معنی که بالاترین درجه خریدار در این غول چینی همینک در اختیار ماست با امتیازات فوق العاده برای شما دوستان عزیز
مشاهده پیوست 595746
تبریک میگم به شما...
اقا پیمان این چند برام در میاد؟
http://www.aliexpress.com/item/Free...UTTON-fly-Straight-ripped-Men/1660617848.html

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا