• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
داداش حالا البته اقا پیمان خودشون کامل جواب میدن
ولی یه کالاهایی هست که با پست کلا نمیشه اورد حتما باید توی کانتینر و با کشتی حمل بشه که اونم یکی و دو تا به صرفه نیست البته اگه پیانو باشه نه این ارگ ها که بهش میگن پیانو دیجیتال
ممنونم دوست من
تک یا با هم عزیز ؟
سلام ادرس از دبي بديم ميتونيد بريد برامون لپتاپ تهيه كنيد ؟ نماينگي
نه متاسفانه . از رو سایت میشه
پيمان جان ... واريز شد
بي زحمت سفارش رو اوكي كن
تشكر
به چشم تا شب برات بررسی میکنم و انجام میشه

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سلام آقا پيمان. بار جديدتون هنوز نرسيده؟ من يك ماه پيش سفارش ماكتاي schleich از آمازون داشتم.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام داداش این لینکرو بی زحمت قیمت میدی
http://www.amazon.com/gp/product/B0016MOC28?ie=UTF8&at=&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links
ممنونم
راستی بار بعدی کی میاد؟

Sent from my LT26i using Tapatalk
715 تومن میشه . والا 9 روزی میشه رسیده امارات اما هنوز گمرک تحویل ما نداده . ترخیص شه به سرعت دستتونه
سلام آقا پيمان. بار جديدتون هنوز نرسيده؟ من يك ماه پيش سفارش ماكتاي schleich از آمازون داشتم.
بار شما رسیده و ترخیصم شده تو امارات . میاد به زودی
داداش تک تک بگو
تک خرید نداریم عزیز
1570 تحویل تهران میشه برات

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
اقا‌ در مورد خرید فیلم از امازون قیمتها چطور محاسبه میشه؟ و ایا تحویل در ایرانه؟؟ بعنوان مثال یک عنوان با پک معمولی و قیمت ۳۰ دلار

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
اقا‌ در مورد خرید فیلم از امازون قیمتها چطور محاسبه میشه؟ و ایا تحویل در ایرانه؟؟ بعنوان مثال یک عنوان با پک معمولی و قیمت ۳۰ دلار
بله تحویل در ایرانه
لینک بدید

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
سلام بر استاد ، دوربین های من کی ارسال میشن ایران؟؟

sin eater

Registered User
لایک‌ها
42
سلام پیمان جان SMS هم دادم ......... گیتار برگشتی بنده رسید به فروشنده؟ 2 ماه شده. لطفا یه پیگیری کن دمت گرم

mahdi136

Registered User
لایک‌ها
9
پیمان جان این کد رهگیری مارو بده ببینیم بعد35روز تکلیف بستمون چی شده
لینکش 5تا پست بالاتر هست(الان پنج هفته شده)

sin eater

Registered User
لایک‌ها
42
سلام پیمان جان گیتاری که برگشت خورد الان 2 ماه ازش میگذره اس ام اس هم دادم بهت. لطفا با فروشنده هماهنگ کن ببین رسیده؟ دمت گرم عزیز

moein9999

Registered User
لایک‌ها
188
پیمان جان بابت چیزهایی که برام اوردی ممنون واقعا عالی بودن عکسش رو میزارم اینجا بعدا

avands

Registered User
لایک‌ها
115
برای بار پنجم از پیمان خرید داشتم.امروز رسید.همه چیز عالی. ؛)

¡ HALA MADRID !

reza00007

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوست عزیز
سفارش های چین صرفا پرداخت صورت میگیره و کد داده میشه و تا زمان اتمام پروتکشن تایم زمان داره برای رسیدن . این رو بار چندم هست که میگم برای اینه که شما فکر نکنی بنده کم کاری میکنم در رابطه با سفارش شما !
با این حال بنده جفتش رو بردم رو دیسپوت و فروشنده مهلت 14 روزه داره که پاسخ بده که 10 روزش مونده
ضمنا زمانش 60 روز شده نه 90 روز و اینکه این زمان هم معمولش نیست و حتما موردی هست که بعد از پاسخ گویی فروشنده اطلاع داده میشه

ممنون
سلام پیمان جون
داداش 14 روزم که گفتی گذشت و خبری نشد و سفارش من 70 روز شد . تا فردا هم صبر مکینم ببینم چه خبر میشه و اگه خبری نشد که نمیشه شماره کارتمو میدم بهت لطف کن پول رو به حسابم بریز و خودت با فروشنده حساب کتاب کن . اگرم احتمالا بعد از برگشت دادن پول سفارش رسید بعد از 70 روز پول رو به حسایت میریزم مرسی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا