• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

11amirkabir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
خلاصه از دست یکی از بدترین بسته هایی که اومد خلاص شدیم . یه سریش رسیده دست دوستان بعقیشم عکساش رو. گذاشتم و با دوستان برای تحویلش هماهنگ کردم
همونطور که دوستان در جریانن به دلایلی این بسته تو گمرک امارات گیر کرد و از اونجایی که این کشور مثل سایر کشور ها اداره پست نداره !! یعنی یک شرکت به جای پست فعالیت میکنه اصلا نمیشد طبق روال اداری بار رو در آورد در نهایت با حدود 6 بار رفت و آمد و پرداخت مبلغی برای بررسی تونستیم بار رو در بیارم و یکی از کالا ها که دیگه امکان ترخیصش نبود رو پس بفرستیم به مبدا
این خلاصه فاکتوری هست که شرکتمون در امارات صادر کرده :

madarek (1).JPG madarek (2).JPG

1300 درهم در مجموع هزینه شده به جز کارمزد ها . که ما در نهایت حدود 400 تومن رو برای دوستان قرار دادیم که اونم قطعا روی سفارش های بعدیشون با تخفیف ایشالا جبران میشه
از صبر و اعتماد دوستان ممنونیم و تلاشمون اینه که همچین اتفاقاتی دیگه نیوفته ضمن اینکه سعی کردیم ضررش برای ما باشه تا کام دوستان هم تلخ نشه

و در نهایت اینم یه سری عکس از بارها منهی اون هایی که ارسال شد ( بعقیه کالا ها با بارهای بعدی به دوستان میرسه )
IMG_2329.JPG IMG_2332.JPG IMG_2330.JPG IMG_2333.JPG IMG_2334.JPG IMG_2335.JPG IMG_2331.JPG IMG_2336.JPG

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام آقا پیمان لطفا این پول منو از فروشنده بگیر...... گیتار برگشتی ار 2/8 فرستاده شده . 3 ماه شد...... زندش کن هم ممنونتون میشم هم از خجالت زحمتتون در میام. مرسی
سلام دوست من
من چندین و چند بار بهشون پیام دادم . مثل تصویر روبرو Capture.JPG اما جواب ندادن
اینم ادرس فروشگاهشه : http://www.aliexpress.com/store/516631 که تعطیل شده !!! :(
300 دلار پست داره فقط
90 تومن میشه براتون

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
مرسی استاد از اینکه من رو جزء خودتون حساب کردین ، از این 400 ، 180 تومنش افتاد به بنده ، 220 تومن هم بقیه دوستان ،

شرکت بیمه KOUTAAH افتتاح گردید ، بدون دریافت هیچگونه تعرفه و حق بیمه ، تمامی خسارتهای شما را می پردازیم

Last edited:

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
مرسی استاد از اینکه من رو جزء خودتون حساب کردین ، از این 400 ، 180 تومنش افتاد به بنده ، 220 تومن هم بقیه دوستان ،

شرکت بیمه KOUTAAH افتتاح گردید ، بدون دریافت هیچگونه تعرفه و حق بیمه ، تمامی خسارتهای شما را می پردازیم

از دست شما جناب احمد پور :))
مطمئن باش 1 ریال هم اضافه از کسی گرفته نشده چون برای 5 نفر بوده و بر اساس ارزش و تعداد حساب کردم . با این حال حتما این جبران میشه تو خریدای بعدی

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
بعله ، کاملا واضح و بدیهیه حرف های شما و صد البته مستندات شما

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام پيمان جان
من كه به شما مث چشام به خدا اعتماد داشتم
حداقل ميگفتين بار گير كرده ! جواب pm نميدادين
الان من تازه كامنت رو ديدم كه گويا بار گير كرده بوده! دليلش رو هم والله نميدونم
ولي عكس اجناسم رو ديدم نفس راحتي كشيدم ...
پيامي هم مبني بر هماهنگي واسه ارسال به دست من نرسيده ، ممنون ميشم راهنمايي كنين
الان بايد چيكار كنيم
و دليل اينكه بار گير كرده بودم لطفا بگين تو پي ام ... تشكر

pori.ya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

_hemmati_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
میتونید سرور بخرید و به ایران انتقال بدین

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
پيمان جان با ما قهري جواب نميدي ؟!
برادر من آنلاين ميشي
حداقل جواب كه بده !

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
بالاخره پس از 64روز و پرداخت مبلغی در حدود 596 دلار در مجموع که 56 دلارش رسما جریمه داوطلبانه بوده ، دوتا دوربین بنده رسیدن ، امروز نهم مرداد 1393..........مرسی از استاد پیمان

sin eater

Registered User
لایک‌ها
42
یعنی پولمو خورد و رفت؟ نمیشه کار دیگه ای کرد؟ به ادمین اصلی سایت علی بابا پیغام داد و پیداش کرد؟ چون حتما جای دیگه ای از اون سایت فعاله؟!!

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
هردم از این باغ، بری می رسد ، خخخخخخ

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
http://www.aliexpress.com/item/Free...Capacitive-Screen-Android-4-0/1990865390.html
زحمت بررسی قیمت تمام شده این کالا با قیمت تمام شده تا ایران رو زحمتش رو بکشید....
171 تومن میشه براتون
یعنی پولمو خورد و رفت؟ نمیشه کار دیگه ای کرد؟ به ادمین اصلی سایت علی بابا پیغام داد و پیداش کرد؟ چون حتما جای دیگه ای از اون سایت فعاله؟!!
من همون موقع هم بهت گفتم که پس فرستادنش داستانیه که اگه فروشنده بخواد بازی دربیاره کاریش نمیش کرد
چون تایم سفارش تموم شده بود
ایمیل و پیام دادن به خود سایت که مشکلی بر طرف نمیکنه طبق قانون اونها بعد از تموم شدن تایم سفارش دیگه مسئولیت با خریداره
بعد شما نه کد رهگیری داری نه چیزی . در مورد فعالیت اون طرف هم طبق جست و جویی که من کردم نمیشه فهمید چون میتونه اسم فروشگاه جدیدی رو بزاره

هردم از این باغ، بری می رسد ، خخخخخخ
جانم عزیز ؟
منظورتون رو متوجه نمیشم !

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا