• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
داداش لپ تاپ برات نمی صرفه از اونور بگیری
چون وزن حجمیشون بالاست گرون میفته

avina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمتش 52 تومان در میاد و وقتی درب منزل کالارو گرفتین هزینه پست رو هم پرداخت می کنید
ببخشید میخواستم بدونم اگه از این لینک ۱۰ عدد سفارش بدم مبلغی که باید به شما بدم چقدر میشه با احتساب کارمزد و اینکه آیا همه 10 عدد با یه بسته بدستم می رسه واگر بله با توجه به اینکه یک بسته تحویل میگیرم مقدارهزينه که باید بابت پست بدهم حداکثر 18 هست؟

mahdie.karimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam mikhastam bedonam age az site aliexpress chandta kharid konam yani chand baste gharar bashe b dastam berese bayad gomrok bedam?

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
ببخشید میخواستم بدونم اگه از این لینک ۱۰ عدد سفارش بدم مبلغی که باید به شما بدم چقدر میشه با احتساب کارمزد و اینکه آیا همه 10 عدد با یه بسته بدستم می رسه واگر بله با توجه به اینکه یک بسته تحویل میگیرم مقدارهزينه که باید بابت پست بدهم حداکثر 18 هست؟
10 تاش میشه 450 و هزینه پست تو یه بسته میشه

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
salam mikhastam bedonam age az site aliexpress chandta kharid konam yani chand baste gharar bashe b dastam berese bayad gomrok bedam?
شما لینکارو میفرستی ما قیمت میدیم قیمتی که داده میشه قیمت تحویل درب منزله کارای دیگه با ماست

avina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
10 تاش میشه 450 و هزینه پست تو یه بسته میشه
خیلی ممنون ازپاسخگویتون ولی عذر میخوام من دقیق متوجه نشدم شما اجناسی که میخرید خودتون گمرکش رو حساب میکنید و من فقط باید پول پست حداکثر ۱۸ تومن رو بدم ؟
آخه من از جای ديگاي همین لینک رو سوال کردم قیمت پایین تری داد ولی هزینه گمرک با خودم بود و باید از پست تحویل میگرفتم
ممنون میشم اگه جواب بدید ؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
خیلی ممنون ازپاسخگویتون ولی عذر میخوام من دقیق متوجه نشدم شما اجناسی که میخرید خودتون گمرکش رو حساب میکنید و من فقط باید پول پست حداکثر ۱۸ تومن رو بدم ؟
آخه من از جای ديگاي همین لینک رو سوال کردم قیمت پایین تری داد ولی هزینه گمرک با خودم بود و باید از پست تحویل میگرفتم
ممنون میشم اگه جواب بدید ؟
بله در واقع قیمت تمام شده کالا برای شما میشه قیمتی که بهتون دادیم به اضافه ی قیمت پست

avina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله در واقع قیمت تمام شده کالا برای شما میشه قیمتی که بهتون دادیم به اضافه ی قیمت پست
تو رو خدا ببخشید از این که این همه وقتتون رو میگیرم وسوال زياد میکنم فقط می خواستم بدونم پول پست همون تا حداکثر 18 هست؟

DJ SHERLOCK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
تو رو خدا ببخشید از این که این همه وقتتون رو میگیرم وسوال زياد میکنم فقط می خواستم بدونم پول پست همون تا حداکثر 18 هست؟
بله حداکثر 18 تومن

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام اینا وزناشون زیاده خیلی گرون در میاد. برات نمی صرفه

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام دوست عزیز قیمت سرفیس پرو 3 . 128 گیگ کور ای 5 با کیبورد ابی و بدون کیبورد رو میخواستم قیمت کلیش با تمام هزینه ها تا دم منزل چقدر در میاد این لینک ممنون
http://www.amazon.com/Microsoft-Surface-Pro-64GB-Intel/dp/B00KHQWPZA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1402732866&sr=8-3&keywords=surface pro 3
سلام
بدون کیبورد 4335 تومان با کیبورد 5050 تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا