مورد اول : 26 هزار تومنFree Shipping Soft X Line Wave TPU Gel Cover Case Skin for Huawei Ascend G700 (8 Colors Available)-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
TPU Case for Huawei Ascend G700 Soft Silicon Anti skid Phone Cases 5 Color Free Shipping-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
سلام قیمت اینا جداگانه با هزینه پست به تهران چقدر میشود؟
جوابتون ارسال شدسلام
بهتون پ خ زدم...
لطفا جواب بدید
یک پ خ هم من دادم به من هم جواب بدید
در حال بررسی و ارسال
سلام به همگی
تشکر فراوان از آقا پیمان عزیز دوست داشتنی ... راستش من خرید از هنک کنگ و چین داشتم 40-50 روزی طول کشید
ولی از آمریکا به ایران 7 روز بیشتر طول نکشید که داداش پیمان واسم خرید رو انجام دادن ... تخفیف خوب هم دادن که بازم تشکر میکنم (
دو کتاب بود از سایت آمازون ...
قیمت حراجیه نه قیمت قطعیسلام آقاپيمان اي فري شيپينگ به جهان داره قيمتش خيلي تعجب آوره لطف ببينيد چنددرمياد وآياقابل اعتماده?ممنونStuhrling 127a 3315C2 Emperor Grandeur Automatic Skeleton Dual Time Mens Watch | eBay
سلام
سلام قیمت این دستگاه با هزینه پست به مشهد چقدر میشود؟
Wholesale Usb Converter - Buy Floppy to USB Emulator for Chinese Embroidery Machine with Dahao Mainboard SWF 1.44mb 34 Pins, $28.41 | DHgate
ممنون از شما
دوستان امروز توسطه ایشون ps4 و 3 تا بازی پیشخرید کردم که قراره تا 26-7 ام آذر برسه دستم
ایمیله فاکتوره خرید رو هم برام از سایته ایدو فرستادن
در ضمن من حضوری رفتم دیدمشون. خیلی خوش برخورد و مودب هستن آقای امیری و فاکتوره فیزیکی و رسید هم خودشون بهم دادن
انشااله کنسول رسید دستم براتون عکس میگذارم
سلام من motorola moto g 16GB میخوام... 199$ قیمت خورده چقدر درمیاد برام؟
Sent from my C2105 using Tapatalk 4