peymanofficial
Registered User
حتما عکس بسته هاتونو امروز میزارم تو تاپیکمال من زیاده هنوز نرسیده
برسه پیمان جان امتیاز مثبت پیش من زیاد داری
حتما عکس بسته هاتونو امروز میزارم تو تاپیکمال من زیاده هنوز نرسیده
برسه پیمان جان امتیاز مثبت پیش من زیاد داری
ممنون دوست عزیز131 تومن عزیز
ممنون دوست عزیز
یه سوال!!
اگه از یه فروشنده تو aliexpress چند قلم جنس بگیرین واسه تک تکش کارمزد میخوره یا نه
مثل همین فروشنده
For Galaxy Note3 N9000 - Shop Cheap For Galaxy Note3 N9000 from China For Galaxy Note3 N9000 Suppliers at devin feng's store on Aliexpress.com
انجام شد و فاکتور براتون ایمیل شدوج واریز شد یک جفت کفش خریداری شد ممنون از پیمان جان
523 تومن عزیز 161.5 دلار با پستشه
پلاس سه ماهه 18 دلاره 68 تومن مستقیم از آمازونآقا پیمان شماpsn plusواسه playstions میتونید بخرید؟مثلاسه ماهه!!هزینه پست نداره فقظ یک سریاله که به ایملتون میاد...اگه میشه یک قیمت بدید واسه پلاس 3 ماهه یا 1ساله...ممنون
لینکت نیستا عزیز :دپیمان اینو رنگ آبی سرمه ایشو قیمت دادی 278 تومن
الان برات میریزم سفارش برام بده
ویرایش: مبلغ واریز شد پیمان جان
شماره فیش
21530
ندادم؟ ای بابا باز از اون روزهاست که خنگ شدم
FOXER new 2013 women leather handbags vintage cowhide handbag designer shoulder bags ladies genuine leather totes famous brands-inEvening Bags from Luggage & Bags on Aliexpress.com
پیمان بسته های من کی میرسه حدودا؟ منظورم علی اکسپرسهاست آمازونها که طول میکشه
بیصبرانه منتظریم!حتما عکس بسته هاتونو امروز میزارم تو تاپیک
تا شب چک کنید مورد شما هم جزوش هستبیصبرانه منتظریم!
http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=us&shipCompanies=&SearchText=A850&exception=&minPrice=&maxPrice=&minQuantity=&maxQuantity=&isFreeShip=y&isFavorite=n&isRtl=n&isOnSale=n&isAtmOnline=n&CatId=0&initiative_id=AS_20131216062914&needQuery=y
اون مورد 123 دلار 100 درصد فروشندش کلاهبرداره و اصلا معتبر نیستدرود
چرا بیشتر گوشی ها از یک مدل در سایت aliexpress قیمتهای متفاوتی دارند
مثلا A850 لنوو از 123 دلار داره تا 185
کد:http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=us&shipCompanies=&SearchText=A850&exception=&minPrice=&maxPrice=&minQuantity=&maxQuantity=&isFreeShip=y&isFavorite=n&isRtl=n&isOnSale=n&isAtmOnline=n&CatId=0&initiative_id=AS_20131216062914&needQuery=y