لینک های 1 و2و4و5و6 اوکی کن من چطوری پول بدم شماره تماس میدی3 تای اول 72 تومن
2 تای بعدی 55 تومن
2 تای آخر 210 تومن
17 تومن بیشتر برای اینه که جدا جدا محاسبه شده طبق فرمولی که تو پست 1 گفته شد ولی در کل بسیار مناسب قیمت دادم
ممنون این رو می خواهم ولی در توضیحاتش نوشته شده دیسکانتیو و دیگه تولید نمیشه می شه بفرمائید قضیه چیه پس چرا هنوز موجود است اخه ساخت 2005 هستش قیمت حدودی که تا شیراز به دستم برسه بفرمائید:
V3i Unlocked Original RAZR V3i DG Vesion Quadband Mobile Phone Bluetooth Camera Vedio Classic Cellphone 1year warranty Free S/H on Aliexpress.com
بله خودتون فرمودید که دیگه تولید نمیشه . ولی اینها موجود دارند الان
105 تومن در میاد براتون
البته این فروشگاه ایتم کاندیشن رو "نو" زده Original RAZR V3 unlocked cell phone supports Poland Russian language and Russian keyboard Free Drop Shipping-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
میتونید از این هم خرید کنید
همون مدل طلایی که دادید مناسب بود . من برای مثال گفتممرسی
لینکی که دادید مدل v3 هست و کی بورد روسی هست
بله لینکتونگوشی هم میتونیم سفارش بدیم یا کنسول بازی
فرقش اینه که مستقیم از آمریکا کل مسیر با usps حمل میشه و بیشتر طول میکشه یکم و اینکه پست معمول آمریکاست ولی از ایتالیا بیاد مسیر ایتالیاش پست اکسپرسه
هرکودوم سریعتر میاد برام حساب دقیق کنین اطلاع بدین
مرسی
لینکی که دادید مدل v3 هست و کی بورد روسی هست
تایید میشه و به زودی براشون رسید خرید ارسال میشهسلام
اقا خرید انجام و پرداخت انجام شد
منتظر هستم
با تشکر
211 + 30 یورو پست ای ام اس از ایتالیا ( 120 تومن ) + 40 تومن کارمزد = 371 تومن . (کارمزد این کار بالای 100 تومنه )
مستقیم از آمریکا فرستاده بشه ایران با پست ویژه ( نکتش اینه که رهگیریش فقط تا خروج از آمریکاست به دلیل تحریم ) قطعا سریع تره ولی امریکا هم داستانای خودشو داره= 380 تومن
هر کدوم از آفر ها رو خواستید پخ بدید شماره حساب بدم . ممنون
شما تضمین میکنین تو گمرک نگهش ندارن و بدون هیچ مشکل دریافتش کنم؟ حداکثر چند روزه میرسه؟