• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
پیمان جان شماره رهگیری من رو پخ میکنی؟ممنون

Last edited:

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
ایام کریسمس پست های خارجی چند روز تعطیل هستند ؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سفارش من به دستم رسید
ممنون ...

Last edited:

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
ویرایش شد..

Last edited:

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام وقت بخیر بنده قصد دخالت یا جناب داری از کسی رو ندارم اما فقط میخوام یه قضیه ای رو بگم اونم اینه که سایت علی اکسپرس یا هر سایت دیگه ی همانند ایسام خودمون به این صورت هستش که اونجا چندین فروشنده هستن که کالاهای مختلفی دارن چه بسا اینکه یه برند مشخص رو چندین فروشنده با آپشن ها و قیمت های متفاوت عرضه کنن ، پس اگه ما چند کالا از یه فروشنده خریدیم اجناسمون با هم میاد اما اگه نه از چند تا فروشنده چند تا کالا خریدیم مسلما جدا جدا به دستمون میرسه..امیدوارم یه کمک کوچیکی تو حل این قضیه کرده باشم موفق باشید..
ممنونم دوست عزیز
این موضوع خارج از تاپیک حل خواهد شد .

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
پيمان جان مگه شما جنس رو در ايران تحويل مشتري نميدين؟منظورم از علي اكسپرس نيست از سايتهاي آمريكاييه؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
پيمان جان مگه شما جنس رو در ايران تحويل مشتري نميدين؟منظورم از علي اكسپرس نيست از سايتهاي آمريكاييه؟
کلیه خرید هایی که با عنوان مسافری قیمت میدم در ایران تحویل میشه . که نمونش هم تحویل دوستان شده در همین تاپیک موجوده .
اما در مورد چین اصلا برای خریدار به صرفه نیست که ما تحویل بدیم و هزینه به نسبت ناچیزی خود پست میگیره بنابراین امکان تحویلش توسط ما نیست . مگه اینکه مقدار قابل توجهی باشه که از امارات براش بیاریم
ممنون

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
کلیه خرید هایی که با عنوان مسافری قیمت میدم در ایران تحویل میشه . که نمونش هم تحویل دوستان شده در همین تاپیک موجوده .
اما در مورد چین اصلا برای خریدار به صرفه نیست که ما تحویل بدیم و هزینه به نسبت ناچیزی خود پست میگیره بنابراین امکان تحویلش توسط ما نیست . مگه اینکه مقدار قابل توجهی باشه که از امارات براش بیاریم
ممنون

ممنون بابت توضيحات
آگه ميشه لينكي كه براتون پ خ زدم رو قيمت بدين تحويل من در ايران

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
ممنون بابت توضيحات
آگه ميشه لينكي كه براتون پ خ زدم رو قيمت بدين تحويل من در ايران
قیمت داده بودم . دوباره فرستادم براتون عزیز
خواهش میکنم . وظیفست

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
با سلام خدمت دوستان عزیز
تمام سفارش های من از سایت علی اکسپرس که جناب امیری زحمت انجام خرید آنها را کشیده بودند به دستم رسید و از این بابت از ایشون ممنون هستم .

دوستان میخوام بر حسب تجربه شخصی یه مطلبی را اعلام کنم و به دوستان بابت خرید از علی اکسپرس یه هشدار بدم و راهنمایی کنم :

متاسفانه ما در ایران زندگی میکنیم و دولت محترمی دارم که همیشه به فکر سخت تر کردن شرایط زندگی برای مردمش و پرکردن جیب افراد خاص هست .نمونه اش را هم زیاد دیدم و مجال بحث کردن نیست .
دوستان توجه داشته باشید که در حال جاظر پست ایران بصورت تجاری میکنه و اعتراض هم کنید میگند میتونیم و میکنیم و ....
توجه داشته باشید که الان هر چیزی چه کوچک و چه بزرگ فرقی نمیکنه ارزشش 1 دلار باشه و یا .... در پست ایران حداقل بهش 23500 تومان گمرکی میخوره .حالا میخواد یه خودکار معمولی باشه و یا .....
مورد دیگه اینکه پست ایران برعکس ادعای هودشون اصلا به قیمت کالا کاری نداره و تعیین قیمت کالا بصورت چشمی و بقول معروف کیلویی و کشکی هست .اصلا کار ندارند که فاکتور شما چند دلار هست و یا روی بسته شما چند دلار خورده و ملاک هم حرف خودشون هست .
اصلا هم به تعرفه های مصوب محل نمیزارند و قبولشون ندارند .جالبه برای من چند تا بسته لباس آمده بود .چند تاش لباسهای بسیار عادی و کم وزن بود چیزایی مثل جوراب - لباس زیر -تاپ زنانه و ... روبسته ها درصدهای گمرکی را زده 120 % - 200 %- 400 % میخوام بدونم کجای دنیا 400% چیزی گمرکی داره ؟؟؟؟؟
زنگ زدم پست طرف میگه ما الان به این چیزا کار ندارم .حداقل گمرکی که 23500 هست و فالکتور شما هم قبول نیست و ما لیست داریم و بر اساس اون رفتار میکنیم و ....

البته اینم بگم که سفارش بعضی اقلام هم به نفعم بود .مثلا لباسهای زنانه گرانتر را هم همون 23500 ازم گرفتند که با توجه به اختلاف قیمت با داخل ایران اون ضرر اجناس دیگه را برام جبران کرد .البته سفارش من برای فروش نبود بلکه مصرف شخصی و بیشتر برای همسرم بود .یا مثلا چکمه و پوتین هم همین 23500 گرفتند ولی اینجا همون چگمه را باید 3 4 برابر پول میدادم .

موردن دوم اینه که معمولا یک چنس در سایت علی اکسپرس چند قیمت داره و اگر همون را در سایت سرچ کنید امکان داره از فروشنده دیگه با قیمت کمتر همون مورد را پیدا کنید .

یه مورد دیگه هم برام جالب بود .میخواستم لباسی سفارش بدم که همه فروشنده ها قیمتش را حدود 55 60 دلار زده بودند با پست عادی و یکی از فروشنده ها با همون قیمت زده بود با DHL ارسال میکنه .من با خودم گفتم یا اشتباه زده و یا برای بازار گرمی و الکی زده ولی سفارش دادم و در کمال ناباوری دیدم واثعا با DHL برام ارسال کرد و دیگه اون گمرکی 23500 هم شاملش نشده بود و چیزی بابت گمرکی ندادم .

Last edited:

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
با سلام خدمت دوستان عزیز
تمام سفارش های من از سایت علی اکسپرس که جناب امیری زحمت انجام خرید آنها را کشیده بودند به دستم رسید و از این بابت از ایشون ممنون هستم .

دوستان میخوام بر حسب تجربه شخصی یه مطلبی را اعلام کنم و به دوستان بابت خرید از علی اکسپرس یه هشدار بدم و راهنمایی کنم :

متاسفانه ما در ایران زندگی میکنیم و دولت محترمی دارم که همیشه به فکر سخت تر کردن شرایط زندگی برای مردمش و پرکردن جیب افراد خاص هست .نمونه اش را هم زیاد دیدم و مجال بحث کردن نیست .
دوستان توجه داشته باشید که در حال جاظر پست ایران بصورت تجاری میکنه و اعتراض هم کنید میگند میتونیم و میکنیم و ....
توجه داشته باشید که الان هر چیزی چه کوچک و چه بزرگ فرقی نمیکنه ارزشش 1 دلار باشه و یا .... در پست ایران حداقل بهش 23500 تومان گمرکی میخوره .حالا میخواد یه خودکار معمولی باشه و یا .....
مورد دیگه اینکه پست ایران برعکس ادعای هودشون اصلا به قیمت کالا کاری نداره و تعیین قیمت کالا بصورت چشمی و بقول معروف کیلویی و کشکی هست .اصلا کار ندارند که فاکتور شما چند دلار هست و یا روی بسته شما چند دلار خورده و ملاک هم حرف خودشون هست .
اصلا هم به تعرفه های مصوب محل نمیزارند و قبولشون ندارند .جالبه برای من چند تا بسته لباس آمده بود .چند تاش لباسهای بسیار عادی و کم وزن بود چیزایی مثل جوراب - لباس زیر -تاپ زنانه و ... روبسته ها درصدهای گمرکی را زده 120 % - 200 %- 400 % میخوام بدونم کجای دنیا 400% چیزی گمرکی داره ؟؟؟؟؟
زنگ زدم پست طرف میگه ما الان به این چیزا کار ندارم .حداقل گمرکی که 23500 هست و فالکتور شما هم قبول نیست و ما لیست داریم و بر اساس اون رفتار میکنیم و ....

البته اینم بگم که سفارش بعضی اقلام هم به نفعم بود .مثلا لباسهای زنانه گرانتر را هم همون 23500 ازم گرفتند که با توجه به اختلاف قیمت با داخل ایران اون ضرر اجناس دیگه را برام جبران کرد .البته سفارش من برای فروش نبود بلکه مصرف شخصی و بیشتر برای همسرم بود .یا مثلا چکمه و پوتین هم همین 23500 گرفتند ولی اینجا همون چگمه را باید 3 4 برابر پول میدادم .

موردن دوم اینه که معمولا یک چنس در سایت علی اکسپرس چند قیمت داره و اگر همون را در سایت سرچ کنید امکان داره از فروشنده دیگه با قیمت کمتر همون مورد را پیدا کنید .

یه مورد دیگه هم برام جالب بود .میخواستم لباسی سفارش بدم که همه فروشنده ها قیمتش را حدود 55 60 دلار زده بودند با پست عادی و یکی از فروشنده ها با همون قیمت زده بود با DHL ارسال میکنه .من با خودم گفتم یا اشتباه زده و یا برای بازار گرمی و الکی زده ولی سفارش دادم و در کمال ناباوری دیدم واثعا با DHL برام ارسال کرد و دیگه اون گمرکی 23500 هم شاملش نشده بود و چیزی بابت گمرکی ندادم .

ممنون جناب هاشمی عزیز . بله از اونجایی که تعرفه گمرک لباس و لوازم جانبی بالایت 80-100 درصد خرید مثلا یک لباس 30 دلاری هم به صرفست چون شما باید حالت عادی حدد 70 تومن گمرکیش رو بدید که در این حالت اون بدون گمرکی و با همون هزینه ثابت میاد . دوستان اگه به این نکته دقت کنن می تونن خرید های موفقی داشته باشن و کاملا هم به صرفه . در مواردی هم که خرید ها ریزه میتونن همش رو از یک فروشگاه انجام بدن که کل سفارش رو فروشگاه باهم بفرسته در یک بسته که در این صورت باز همون هزینه ثابت رو میدن
در مورد اون یه مورد ارسال ویژه هم خود من هم در تعجب بودم که چطور فروشنده ارسالش با پست ویژه بوده .

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
پیمان دو تا سفارش جدید دارم یکی از علی اکسپرس یکی از آمازون تو بی زحمت اون تخفیفه که گفتی رو رو علی اکسپرس بده

Free Shipping 2013 Brand Men Hot Sale Patent Leather Lace Up Patchwork Comfortable Breathable Loafers Shoes Size 41 46-in Loafers from Shoes on Aliexpress.com کفش نقره ای سایز 8
New Fashion Women's Blouse Batwing Sleeve Loose Tops Shirt Cotton Lace 2 Color Black / White ,Free Shipping Wholesale-in Blouses & Shirts from Apparel & Accessories on Aliexpress.com بلوز مسکی سایز مدیوم
http://www.aliexpress.com/item/-/1084733059.html کفش سرمه ای سایز 8
Free Shipping 2013 autumn and winter fashion new arrivals women's fashion elegant plus size basic one piece dress-in Dresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.com پیراهن آبی سفید سایز مدیوم
Thick Velvet New Autumn and Winter Dress Wild long sleeved OL Slim Plus Size Women Dress Bottoming Dresses 4 Color S XXXL-in Dresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.com پیراهن کرم رنگ سایز سه ایکس لارج
Free shipping new 2013 autumn plus size women clothings long sleeve turtleneck T shirts female puff sleeve knitted blouses-inT-Shirts from Apparel & Accessories on Aliexpress.com بلوز سفید سایز اسمال
Drop Shipping Autumn Winter Casual Dress Skirt Vintage Classic Flower Print Dress Women Clothing Plus Size Long Sleeve Dresses-inDresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.com پیراهن گلدار سبز سایز لارج
2013 summer women's fashion single loose plus size irregular print color block decoration three quarter sleeve one piece dress-inDresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.com پیراهن زرد و مشکی سایز مدیوم ( اولیه از سمت چپ )
Autumn&winter warm women's acrylic bottomed dress, ladie's evening clothes party, long sleeve, free shipping, WD0002-in Dresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.com پیراهن قهوه ای سایز سه ایکس لارج
2013 new fashion plus sizes women clothing t shirt korean style punk sexy tops tee clothes T shirt Letters printing black white-in T-Shirts from Apparel & Accessories on Aliexpress.com ژاکت آبی فری سایز
European/American High Quality National Exquisite Printing Elegant Blouse Celebrity PU Hem Womens Fashion plus Size Shirt on Aliexpress.com بلوز مشکی آبی سایز لارج
Rainbow Fashion 2013 Plus Size Clothing Summer Women Short Sleeve Paillette T shirt Loose Dress Women Larger Size XXXL Vestidos-inT-Shirts from Apparel & Accessories on Aliexpress.com بلوز پولک دوزی رنگی تیره سایز لارج ( اولیه از سمت چپ )
Free Shipping! European Design Brand Roll Up Sleeve Leopard Print Patchword Faux 2 Pieces Loose Blouse Plus Size Women L0045Q 1-in Blouses & Shirts from Apparel & Accessories on Aliexpress.com بلوز قهوه ای پلنگی سایز لارج
Hj32 Grey 2013 new recreational sports soft dough low shoes men shoes wild seasons material:Ox(split leather)+PU, free shipping,-in Sneakers from Shoes on Aliexpress.com کفش dark gray سایز 6 (سومی از سمت چپ )

منتظرم داداش

همشون انجام شد

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
سلام میخواستم ببینم شما خرید فیلم هم از امازون انجام میدید؟؟ و یه سوال دیگه این پست dhl دیگه گمرکی و بازبینی بسته و این مسایل رو نداره؟؟
من چند تا کیف تبلت و موبایل هم میخوام

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام میخواستم ببینم شما خرید فیلم هم از امازون انجام میدید؟؟ و یه سوال دیگه این پست dhl دیگه گمرکی و بازبینی بسته و این مسایل رو نداره؟؟
من چند تا کیف تبلت و موبایل هم میخوام
فیلم و اینا بیشتر مسافری میاد ایران
پست های ویژه هم دارن این مسائل رو ولی همه کارا رو خودشون انجام میدن
انجام میدیم عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا