• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
بله چک کردم از رو سایت . میخواستم تماس بگیرم که پست دادید . میدونم چطوری پیچوندید ولی دیگه پستو کاریش نمیشه کرد از همه میگیرن .
اگه راضی بودید که ممنون میشم امتیاز بدید :)
به امید خرید های بعدیتون و این که راضی بوده باشید
مال من هم بیاد دست پست بمونه خبر میدی چون مامان میخواست سفارش جدید بده من گفتم فعلا صبر کنه جنسها بیاد بعد سفارش بدیم

فقط اینو قیمتشو ندادی:

http://www.amazon.com/XCSOURCE®-Deg...9091980&sr=8-90&keywords=NOTE+2+EXTERNAL+LENS

Last edited:

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
آهان
پیمان جان قیمت آخرش رو برام بفرست عزیز
ممنونت میشم
اگر خوب باشه همین امروز میریزم به حساب
فقط همشو آلان باید بدم ؟
چون رقم یه مقدار بالاست
چه تضمینی هست کالا سالم و صحیح بدستم برسه ؟
راستی حداکثر چقدر طول میکشه؟
من جواب بدم؟
معمولا بیش از یک ماه طول میکشه تا برسه چون میزاره جمع بشه بعد با هم میفرسته مثلا مال من یک جنس بیش از یکماه پیش سفارش دادم هنوز نرسیده
اونم بحث اطمینانه خود من واسه جنسهام نزدیک 5 میلیون تا الان براش ریختم و خدا رو شکر تا الان 6 مور از جنسهام اومده بقیه هم تو راهه در حالی که با یکی دیگه تو همین سایت اوکی کردم دو ماه و خرده ای پیش هنوز که هنوزه یکیشم نرسیده
واسه جنس های آمازون چون از چین هم میفرستن آمریکا من حداقل اطمینان دارم این جنس ها جنس های بی کیفیت نیست چون میدونی که جنس های کیفیت بالای چین میره آمریکا

مبلغ و نحوه پرداخت رو هم خودش بهت میگه

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
آهان
پیمان جان قیمت آخرش رو برام بفرست عزیز
ممنونت میشم
اگر خوب باشه همین امروز میریزم به حساب
فقط همشو آلان باید بدم ؟
چون رقم یه مقدار بالاست
چه تضمینی هست کالا سالم و صحیح بدستم برسه ؟
راستی حداکثر چقدر طول میکشه؟
پست و هزینه های جانبی تقریبا ثابت هستن . یعنی شما اگه ساعت 200 دلاری بخری قطعا به صرفه تره وبیشتر به جشم میاد اختلافش
برای همین مواردتون هم اگه هزینه هایی که در پست اول گفتم رو لحاظ کنید میبینید که زیر قیمت تموم شده گفتم
ما وقتی کالا رسید امریکا ازش عکس میگیریم و بهتونم تحویلا میدیم باید مطابق اون باشه . ینی همونطور که به ما تحویل میدن ما به شما تحویل میدیم
حداکثر 4-5 هفته

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
مال من هم بیاد دست پست بمونه خبر میدی چون مامان میخواست سفارش جدید بده من گفتم فعلا صبر کنه جنسها بیاد بعد سفارش بدیم

فقط اینو قیمتشو ندادی:

http://www.amazon.com/XCSOURCE®-Degree-iPhone-Samsung-Galaxy/dp/B00BJF1DLU/ref=sr_1_90?ie=UTF8&qid=1389091980&sr=8-90&keywords=NOTE 2 EXTERNAL LENS
بله چرا ندم . مثلا این موردت که یه لباس زنونست با این کد رهگیری RB939097248CN اومده تو پست
از سایت پست ایران tntsearch.post.ir/searchpage.aspx میتونی رهگیری کنی
اونم قیمتشو میدم بهت

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
من جواب بدم؟
معمولا بیش از یک ماه طول میکشه تا برسه چون میزاره جمع بشه بعد با هم میفرسته مثلا مال من یک جنس بیش از یکماه پیش سفارش دادم هنوز نرسیده
اونم بحث اطمینانه خود من واسه جنسهام نزدیک 5 میلیون تا الان براش ریختم و خدا رو شکر تا الان 6 مور از جنسهام اومده بقیه هم تو راهه در حالی که با یکی دیگه تو همین سایت اوکی کردم دو ماه و خرده ای پیش هنوز که هنوزه یکیشم نرسیده
واسه جنس های آمازون چون از چین هم میفرستن آمریکا من حداقل اطمینان دارم این جنس ها جنس های بی کیفیت نیست چون میدونی که جنس های کیفیت بالای چین میره آمریکا

مبلغ و نحوه پرداخت رو هم خودش بهت میگه
تقریبا همینطوره که دوستمون گفت .منتهی اگه پول پستش رو بخواید مثلا کامل بدید قطعا سریعتر میرسه نسبت به حالت Share
در مورد کیفیت هم هم آمازون هم بعقیه سایت ها معتبرن مخصوصا اگه قیمت ها معقول باشه

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
بله چرا ندم . مثلا این موردت که یه لباس زنونست با این کد رهگیری RB939097248CN اومده تو پست
از سایت پست ایران tntsearch.post.ir/searchpage.aspx میتونی رهگیری کنی
اونم قیمتشو میدم بهت
یکی دوتا کارمند استخدام کن
میگم پیمان همینطوری بتونی چک کنی بهم بگی عالی میشه

anoosh01

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
اگر بخوام جنسمون كه تا حالا بصورت share بوده ، زودتر بدستم ممكنه؟
چون راستش دارم ميرم مسافرت ، ممكنه تو زماني كه نيستم بياد

Sent from my iPhone using Tapatalk

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
یکی دوتا کارمند استخدام کن
میگم پیمان همینطوری بتونی چک کنی بهم بگی عالی میشه
کارمند داریم گاهی اونام جواب میدن اما اینقدر وارد نیستن بیچارم کردن
همیشه چک میشه کدهای رهگیری . به محض رسیدن ما خبر میدیم مگر اینکه بنویسه تحویل شده که اونموقع یعنی رسیده دیگه

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
اگر بخوام جنسمون كه تا حالا بصورت share بوده ، زودتر بدستم ممكنه؟
چون راستش دارم ميرم مسافرت ، ممكنه تو زماني كه نيستم بياد

شما دقیقا کی میرید مسافرت که بهتون بگم
ممنون

anoosh01

Registered User
لایک‌ها
27
شما دقیقا کی میرید مسافرت که بهتون بگم
ممنون
ممنون از شما من اخر هفته اينده ميرم چون شما فرموده بوديد تو اين هفته امازون ميرسه فكر ميكردم ميگيرم اما گويا فعلا نشده.

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
کارمند داریم گاهی اونام جواب میدن اما اینقدر وارد نیستن بیچارم کردن
همیشه چک میشه کدهای رهگیری . به محض رسیدن ما خبر میدیم مگر اینکه بنویسه تحویل شده که اونموقع یعنی رسیده دیگه
اوکی جواب همه سوالهامو گرفتم ممنون پس من سفارش جدیدمو فردا میدم زحمتشو بکشی فقط یک سوال آخر

مطمئنی من میتونم تعداد زیاد دریافت کنم؟چون الان 32 مورده حالا بگیم 8 مورد آمازون باشه بقیش لباسه که از چین میاد و از اونجاییم که لباس کالای هدفه برام زیاد بیاد جنس یکوقت جلوشو نمیگیرن؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
ممنون از شما من اخر هفته اينده ميرم چون شما فرموده بوديد تو اين هفته امازون ميرسه فكر ميكردم ميگيرم اما گويا فعلا نشده.

بله به دستتون میرسه . کالاها رسیده تهران اما یکم سر حساب کتاب با کسی که اورده داریم بحث میکنیم . که اونم حل میشه حتما . همونطور که گفتم قبل رفتنتون دستتونه و شاید هم پوشیده باشید
بازم به خاطر چند روز تاخیر احتمالی عذر میخوام
ممنون

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
اوکی جواب همه سوالهامو گرفتم ممنون پس من سفارش جدیدمو فردا میدم زحمتشو بکشی فقط یک سوال آخر

مطمئنی من میتونم تعداد زیاد دریافت کنم؟چون الان 32 مورده حالا بگیم 8 مورد آمازون باشه بقیش لباسه که از چین میاد و از اونجاییم که لباس کالای هدفه برام زیاد بیاد جنس یکوقت جلوشو نمیگیرن؟
شما همین الانم خیلی بیشتر از مجاز گرفتی . سیستم پست ما مکانیزه نیست ه اون صورت یعنی اسم ها ثبت میشن اما بایگانی نمیشن . اما بازم محض اطمینان میتونی جدیدی ها رو به اسم کس دیگه ای ثبت کنی
من فقط یکم نگران سفارش یس استایلتم چون تعدادش زیاده و پستشم اکسپرسه . امیدوارم نخوان مبلغی بگیرن ازتون ( ضمنا یک یا دو موردش رو نتونستن جور کنن فک کنم . بعد از رسیدن بسته هزینه اونا رو من براتون بک میزنم )
ممنون دوست خوبم

anoosh01

Registered User
لایک‌ها
27
بله به دستتون میرسه . کالاها رسیده تهران اما یکم سر حساب کتاب با کسی که اورده داریم بحث میکنیم . که اونم حل میشه حتما . همونطور که گفتم قبل رفتنتون دستتونه و شاید هم پوشیده باشید
بازم به خاطر چند روز تاخیر احتمالی عذر میخوام
ممنون
خواهش ميكنم ، نفرماييد
خيلي زحمت كشيديد انشالله جبران كنم
بازم ممنون

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
شما همین الانم خیلی بیشتر از مجاز گرفتی . سیستم پست ما مکانیزه نیست ه اون صورت یعنی اسم ها ثبت میشن اما بایگانی نمیشن . اما بازم محض اطمینان میتونی جدیدی ها رو به اسم کس دیگه ای ثبت کنی
من فقط یکم نگران سفارش یس استایلتم چون تعدادش زیاده و پستشم اکسپرسه . امیدوارم نخوان مبلغی بگیرن ازتون ( ضمنا یک یا دو موردش رو نتونستن جور کنن فک کنم . بعد از رسیدن بسته هزینه اونا رو من براتون بک میزنم )
ممنون دوست خوبم
مبلغ 24000 تومنه عیب نداره البته یکدونه با آرامکس اومد پول نگرفتن
من میتونم با همون آدرس بزنم به نام همکارم مثلا که بقل دستمه یا باید آدرس هم عوض شه؟چون اونطوری یکم مشکل میشه برام

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
مبلغ 24000 تومنه عیب نداره البته یکدونه با آرامکس اومد پول نگرفتن
من میتونم با همون آدرس بزنم به نام همکارم مثلا که بقل دستمه یا باید آدرس هم عوض شه؟چون اونطوری یکم مشکل میشه برام
تو این سه سال برای خودم بیشتر از 30 بسته اومده که یه زمانی پست کلا 4 5 تومن میگرفت الانم که مشخصه . ولی هیچ وقت به جز چند مورد که عمده بوده گمرکی نشده
اینم برا این گفتم که خیال شما راحت باشه وگرنه بعیده . در مورد تغییر اسم هم حتما باید گیرنده حاضر باشه و اگه بره پست خودش باید تحویل بگیره

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
تو این سه سال برای خودم بیشتر از 30 بسته اومده که یه زمانی پست کلا 4 5 تومن میگرفت الانم که مشخصه . ولی هیچ وقت به جز چند مورد که عمده بوده گمرکی نشده
اینم برا این گفتم که خیال شما راحت باشه وگرنه بعیده . در مورد تغییر اسم هم حتما باید گیرنده حاضر باشه و اگه بره پست خودش باید تحویل بگیره
نه پیشم همیشه نشسته مشکلی از اون بابت نیست ایناییم که تو راهه مبالغ مهم نیست فقط خدا کنه نگه ندارن و برسه دستم چون پست گند ترین سازمان دولتیه تو ایران

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
نه پیشم همیشه نشسته مشکلی از اون بابت نیست ایناییم که تو راهه مبالغ مهم نیست فقط خدا کنه نگه ندارن و برسه دستم چون پست گند ترین سازمان دولتیه تو ایران
برای چی نگه دارن ؟ پست وظیفش تعریف شده . رسوندن دست مشتری . اون مبلغی هم که میگره تمام هزینهاش + هزار تا چیز الکیه . البته منظورت رو متوجه میشم ;) اما اینکار غیر قانونی نیست اصلا
اما بازم به اسم هر کسی هم تو خونه هم محل کار میتونی بفرستی

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
برای چی نگه دارن ؟ پست وظیفش تعریف شده . رسوندن دست مشتری . اون مبلغی هم که میگره تمام هزینهاش + هزار تا چیز الکیه . البته منظورت رو متوجه میشم ;) اما اینکار غیر قانونی نیست اصلا
اما بازم به اسم هر کسی هم تو خونه هم محل کار میتونی بفرستی
اوکی پس سفارش فردا رو به اسم همکارم میدم اگر بشه سفارش ها رو کاری کرد اکسپرس بشن زودتر برسن مبالغش مهم نیست میدم ولی زمان برام مهمتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا