peymanofficial
Registered User
نه دیگه من اینو مثل همین بار هایی که بالای این صفحه میبینی از امریکا میارم ایران . تهران یا حالا هر شهری خواستی میفرستم .یعنی با پست ارسال میکنین جفتشو ؟
چون زدین قیمت ارسال تا ایران بصورت تک بیشتره
نه دیگه من اینو مثل همین بار هایی که بالای این صفحه میبینی از امریکا میارم ایران . تهران یا حالا هر شهری خواستی میفرستم .یعنی با پست ارسال میکنین جفتشو ؟
چون زدین قیمت ارسال تا ایران بصورت تک بیشتره
شما بزرگواریدمن کوچیکتم و خوشحالم که اینجا دوستان خوبی مثل شما دارم
در مورد امتیاز هم فدای سرت . به خاطر تغییر انجمنه . همین که شما راضی باشید واسه ما تمومه
ممنون
دیگه صحبت کردیم چیزی نفرستادم فعلا قیمت میخوام باید بعد از اینکه قیمت دادی بدم مشتریم قیمت اوکی بود بریم واسه حمل فقط پیمان همه چیز میخوام قانونی باشه هاتازه میخواستم بهت پیام بدم راجع به نوع محموله ، حجم و ارزشش
ارزشش رو بهم بگو چقدره حدودی
فقط کار سوییچ بیل و ترخیص با ما باشه ؟ ارسال و ثبت سفارش هم با ماست ؟ جزییات رو برام بفرست . چرا کار نکنیم ) ؟
واسه عکس تو CUBEUPLOAD مثل من آپلود کن لینک عکس که بهت میده رو کپی پیست کن اینجاتشکر از دوست عزیزم آقا پیمان که خیلی تو این مدت زحمت دادم بهشون
امیدوارم که موفق باشند من هم کلی از طریق ایشون خرید میکنم حتما . چون از لحاظ شخصیت و قیمت و پیگیری و همه موارد قابل احترام . اطمینان هستند.
متاسفانه گویا من هنوز نمیتونم امتیاز بدم . همچنین عکس هم هرچی تلاش کردم نتونستم آپلود کنم
آقا پیمان امتازو از من همینجوری بپذیرید.
+1000
باز هم ممنون
اره منم با طرفم صحبت میکنم ایشالا میریم برای همکاریدیگه صحبت کردیم چیزی نفرستادم فعلا قیمت میخوام باید بعد از اینکه قیمت دادی بدم مشتریم قیمت اوکی بود بریم واسه حمل فقط پیمان همه چیز میخوام قانونی باشه ها
دوتا سفارشه اما برات به قیمت یک سفارش جساب میکنم
منم با توجه به حجم کاری ریسک میکنم . حجم کاری شما اونقدری هست که ریسک ما 0 درصد باشه !من خودم عراق اتوبوسی گاهس انجام میدم ولی خب چون محمولات غیر از مال خودم یک شرکت 30 نفره درگیر میشه ترجیح میدم قانونی باشه وگرنه مشتری بخواد منم یک حرکتهایی میزنم
آیدی مسنجر براتون ارسال شد . ضمن این که در سایتمون www.azkharej.ir در بالای صفحه بخش پشتیبانی هم هستخرید رو انجام میدم
میشه آیدی مسنجری فیس....کی ... بدین من اینجوری راحت ترم ممنون
اتوبوسی عمدتا سپر و داشبورد ماشین آوردم با یک سری دوچرخهمنم با توجه به حجم کاری ریسک میکنم . حجم کاری شما اونقدری هست که ریسک ما 0 درصد باشه !
بعد بابک زنجانی فک نکنم کسی از این ریسکا کنه فعلا :د
50 تومن بابک جان 11 دلاره . بدون پول پست و ایناشاتوبوسی عمدتا سپر و داشبورد ماشین آوردم با یک سری دوچرخه
بیخیال اینو یک عدد میخوام قیمت بده بهم
http://www.amazon.com/Nintendo-DS-Lite-Bottom-Replacement-Screen/dp/B000RWXCE2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1389439754&sr=8-3&keywords=NINTENDO DS LITE SCREEN
اینو خبر میدم مال خودم نیستش50 تومن بابک جان 11 دلاره . بدون پول پست و ایناش
حتمااوازم اسکی مثل عینکو کفشو چوب اسکی هم از چین بخوام میاری؟