• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
عزیز آمریکا نیستنها فروش تو چینه.
اون لینک هم فیلتره متاسفانه نمیتونم باز کنم.
فروشندش به امارات نمیزنه من با ارسال به امریکاش گفتم
اون لینک فک کنم به کارتون بیاد

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

abtinfarvahar

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام
آقا من یه لپ تاپ میخوام که قیمتهای مختلفی ازش هست ولی متاسفانه قیمتشو تو چین نتونستم پیدا کنم مدل لپ تاپ اینه: Asus N750JV
توی سایت های زیر قیمت هایی رو پیدا کردم ولی اگر شما بتونید زیر ارزونترین قیمتی که من پیدا کردم برام پیدا کنید من به عنوان قدر دانی از زخمتتون 100 تومن سر میدم کمترین قیمتی هم که من پیدا کردم
1260 دلار کانادا هست از این لینک:
http://www.cendirect.com/main_en/tech_specs.php?rPart_no=NF6367574&rSrc=sb

و این لینک هم مال ebay هست:
http://www.ebay.com/itm/Asus-N750JV...-GT750M-1TB-HDD-Blu-Ray-W8-17-3-/251315023351

خالا من از شما خواهش دارم با اطلاعاتی که دارید به من بگید که چطور اینو بخرم که ارزون ترین حالت ممکن برام تموم بشه اگر فکر میکنید که میشه از سایت های چینی ارزون تر از سایت اولی که من گذاشتم خرید لطفا زحمت جستجوش رو بکشید و 100 تومن به مبلغ کل اضافه کنید اگر هم نه که به من بگید هزینۀ تموم شده از خرید این لپ تاپ از سایت اولی که من گذاشتم و مال کانادا هست با کارمزد خودتون وهزینۀ پست و گمرک تا دم در خونه در تهران (هزینۀ کل) چقدر میشه؟ با تشکر.
ضمنا دقت بفرمایید که رزولوشن صفحۀ نمایش این لپ تاپ دو نوع داره یکی HD و دیگری Full HD که من میخوام حتما Full HD باشه.

Last edited:

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
خوب هستید
کریمی هستم از شیراز
می خواستم ببینم کد رهگیری بسته های من آماده شده و در دسترس هست چون فکر کنم الان یک هفته ای میشه سفارش دادم لطفا برام پیام خصوصی کنید
اون گوشی هم که اشتباه شده بود جواب دادند یا خیر چون این گوشی به هیچ دردی نمی خوره لطفا پیگیری کنید
با تشکر

burt

Registered User
لایک‌ها
112

سلام مجدد.
قربان من دیشب یاد یه چیزی افتادم!
شما قیمت هر 2 تا لینک بنده رو با هم فرمودید 530 تومن؟
اگه اینطوره تکیش رو لطف میکنید؟چون هر 2 تا لینک یک کالا هست و یکیشون رو میخوام بخرم.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
خوب هستید
کریمی هستم از شیراز
می خواستم ببینم کد رهگیری بسته های من آماده شده و در دسترس هست چون فکر کنم الان یک هفته ای میشه سفارش دادم لطفا برام پیام خصوصی کنید
اون گوشی هم که اشتباه شده بود جواب دادند یا خیر چون این گوشی به هیچ دردی نمی خوره لطفا پیگیری کنید
با تشکر
پخ دادم بهتون

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام مجدد.
قربان من دیشب یاد یه چیزی افتادم!
شما قیمت هر 2 تا لینک بنده رو با هم فرمودید 530 تومن؟
اگه اینطوره تکیش رو لطف میکنید؟چون هر 2 تا لینک یک کالا هست و یکیشون رو میخوام بخرم.
بله من هر دو رو گفتم
از رو ایبی اگه بخواید در کمترین حالت . 320 تومن میشه

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
با سلام
آقا من یه لپ تاپ میخوام که قیمتهای مختلفی ازش هست ولی متاسفانه قیمتشو تو چین نتونستم پیدا کنم مدل لپ تاپ اینه: Asus N750JV
توی سایت های زیر قیمت هایی رو پیدا کردم ولی اگر شما بتونید زیر ارزونترین قیمتی که من پیدا کردم برام پیدا کنید من به عنوان قدر دانی از زخمتتون 100 تومن سر میدم کمترین قیمتی هم که من پیدا کردم
1260 دلار کانادا هست از این لینک:
http://www.cendirect.com/main_en/tech_specs.php?rPart_no=NF6367574&rSrc=sb

و این لینک هم مال ebay هست:
http://www.ebay.com/itm/Asus-N750JV...-GT750M-1TB-HDD-Blu-Ray-W8-17-3-/251315023351

خالا من از شما خواهش دارم با اطلاعاتی که دارید به من بگید که چطور اینو بخرم که ارزون ترین حالت ممکن برام تموم بشه اگر فکر میکنید که میشه از سایت های چینی ارزون تر از سایت اولی که من گذاشتم خرید لطفا زحمت جستجوش رو بکشید و 100 تومن به مبلغ کل اضافه کنید اگر هم نه که به من بگید هزینۀ تموم شده از خرید این لپ تاپ از سایت اولی که من گذاشتم و مال کانادا هست با کارمزد خودتون وهزینۀ پست و گمرک تا دم در خونه در تهران (هزینۀ کل) چقدر میشه؟ با تشکر.
ضمنا دقت بفرمایید که رزولوشن صفحۀ نمایش این لپ تاپ دو نوع داره یکی HD و دیگری Full HD که من میخوام حتما Full HD باشه.
از سایت اول که خرید نداریم
در مورد ایبی هم چون محل کالاتون کاناداست . باید بره امریکا از اونجا بیاد امارات و بیاد ایران به طور کلی توصیه نمیکنم
اگه رو سایت های اماراتی و یا سایت های خود امریکا باشه خیلی به صرفه تر میشه
ممنون

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
سلام ps4 تا برسه دستم چقدر هزینه است ؟؟؟؟؟ من شیراز هستم ...

abtinfarvahar

Registered User
لایک‌ها
18

abtinfarvahar

Registered User
لایک‌ها
18
لطفا این رو هم بگید که اگه یه لپ تاپ 900 دلاری از آمازون بخرم هزینۀ تموم شدش چقد میشه؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
آقا این لینک رو از آمازون پیدا کردم از این سایت میشه خرید کرد؟ هزینۀ تموم شدش اگه از این سایت بخرم چقدر میشه؟ کلا تو سایت های چینی نمیشه لپ تاپ ایسوز پیدا کرد نه؟
http://www.amazon.com/ASUS-G750JW-D...IKB4/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A3TENV6URZ6T4Q
4500 حداقل . شامل ارسال در داخل امریکا + ارسال به امرات + گمرک امارات + ارسال به ایران + کارمزد

abtinfarvahar

Registered User
لایک‌ها
18
4500 حداقل . شامل ارسال در داخل امریکا + ارسال به امرات + گمرک امارات + ارسال به ایران + کارمزد
آقا این لپ تاپ توی ایران گمرک بهش نمی خوره؟ بعد حداکثر هزینه بیشتر از 4,700 یا 4,800 که نمیشه؟ بعد شما سایتی رو میشناسین که بشه همچین لپ تاپی رو از چین خرید؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
آقا این لپ تاپ توی ایران گمرک بهش نمی خوره؟ بعد حداکثر هزینه بیشتر از 4,700 یا 4,800 که نمیشه؟ بعد شما سایتی رو میشناسین که بشه همچین لپ تاپی رو از چین خرید؟
همون حدود که فرمودید قیمت تمام شده نهاییش میشه
از چین که خیر بعیده سایتی باشه بفروشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا