تا فردا واریز میکنم61 عزیز
شماره حسابمون بالای سایتمون بخش شماره حساب ها هستش
بعد از واریز شماره پیگیری پرداخت + ادرس کامل + کد پستی + نام نام خانوادگی و شماره تماس رو برام پ خ کنید انجام میشه
Sent from my SM-N9005
تا فردا واریز میکنم61 عزیز
شماره حسابمون بالای سایتمون بخش شماره حساب ها هستش
بعد از واریز شماره پیگیری پرداخت + ادرس کامل + کد پستی + نام نام خانوادگی و شماره تماس رو برام پ خ کنید انجام میشه
خیلی ممنون5000 تومن
4970
در خدمتمتا فردا واریز میکنم
Sent from my SM-N9005
خودش 30 دلاره پستش از قیمت خودش بیشتر میشه ! مینیمم 360 تومنسلام
آقا پیمان قیمت اینو لطف می کنی؟ چند روزه دستم می رسه؟(لطف کن قیمت بده میدونم باطری نداره...) مرسی
http://www.ebay.com/itm/Blackberry-...822?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27de83fe56
سفارشتون اوکی هستش . منتهی فروشنده فقط به ادرس دارنده پیپال ارسال میکنه بنابراین میره امرکیا و از اونجا میاد . باید ببینیم کی میرسه دستمون تا اعلام کنمنه خسته آقا پیمان
بی زحمت سفارش من اوکی شد؟ احتمالش هست قبل عید برسه دستم؟
1950 میشهسلام
این چقدر هزینه بر میداره تا بدستم برسه
870 تومن عزیزhttp://www.amazon.com/gp/product/B0...iveASIN=B00HVLUR86&linkCode=as2&tag=m0494a-20
آقا پیمان قیمت اینو لطف می کنی؟
چاقو از کدوم سایت ؟ چه برندی ؟ لینکشو بدید بگمممنون از پاسخگویی سریع شما ، راستی من اگه بخوام چاقوی جیبی سفارش بدم امکانش هست؟؟؟؟؟واقعا امکانش هست؟؟؟؟؟
سلام1950 میشه
چون 16 دلار پست تو امریکا داره شما فقط قیمتش رو دیدید ! بعد خرید از ایبی با پیپاله که 4 درصد کارمزد میگیره حدود 20 دلارم اون میشه ! قیمت دلار پیپال هم از دلار کارت گرون تر حساب میشه !سلام
اقا من همین جنس رو با قیمت 535 دلار بهتون لینک دادم گفتید میشه 2020 تومان
کلی گشتم این جنس رو به قیمت 450 دلار پیدا کردم 85 دلار پاینتر اما گفتید میشه 1950 تومان
با اینکه دلاریش 85 دلار تفاوت داره نزدیک 250 تومن ولی اختلاف قیمتی که شما دادید 70 تومن بود ؟
ممنونچون 16 دلار پست تو امریکا داره شما فقط قیمتش رو دیدید ! بعد خرید از ایبی با پیپاله که 4 درصد کارمزد میگیره حدود 20 دلارم اون میشه ! قیمت دلار پیپال هم از دلار کارت گرون تر حساب میشه !
ممنون
میتونم یه مقداری برات کم کنم اگه 100 درصدیهممنون
اقا تخفیفی چیزی نداره