• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
با تشکر از آقای عبدلی
بسته 8 ام بنده هم امروز رسید
ممنون

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
محتوای دانلودی رو دلاری چند خرید میکنید؟ مثلا 45 دلار

سلام.
خرید دلاری حساب نمیشه دوست عزیز. قیمت دلار بر حسب نوع پرداخت و هزینه های جانبی پرداخت = میشه با قیمت نهایی.
لطفا لینک کالارو ارسال کنید تا چک بشه.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
سلام اقا خسته نباشید من از مشتریان قدیمیتون هستم که الان تاپیکتونو دیدیم .
راستش خرید از علی اکسپرس سخت شده از بس این چینیا دبه میکنن .
مثلاهمین الان محصولی رو خریداری کردم به این ادرس
http://www.aliexpress.com/item/Orig...32362657354.html?spm=2114.32010308.5.5.Xu3NC2
فروشنده بعد از 2 روز اومده میگه به ایران نمیتونیم بفرستیم چون پست dhl بسته رو قبول نمیکنه !!!! پست سویس و سوئد و سنگاپور هم ادم پیر میشه تا بسته بیاد نزدیک 2 ماه بسته های من طول کشیده تا بیادش .
2ماهه پیش هم یک گوشی لنوو خریدم که اینطور شد و طرف با پست سویس فرستاده اما هنوز نرسیده !!! کلا اعصاب من سر این ماجرا ها و دبه ها خیلی خرابه ، ترجیح میدم برم از بازار 2-3 برابر سایت پول بدم تا اینکه بیام با این چینی های الاغ سروکله بزنم .

Last edited:

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام اقا خسته نباشید من از مشتریان قدیمیتون هستم که الان تاپیکتونو دیدیم .
راستش خرید از علی اکسپرس سخت شده از بس این چینیا دبه میکنن .
مثلاهمین الان محصولی رو خریداری کردم به این ادرس
http://www.aliexpress.com/item/Orig...32362657354.html?spm=2114.32010308.5.5.Xu3NC2
فروشنده بعد از 2 روز اومده میگه به ایران نمیتونیم بفرستیم چون پست dhl بسته رو قبول نمیکنه !!!! پست سویس و سوئد و سنگاپور هم ادم پیر میشه تا بسته بیاد نزدیک 2 ماه بسته های من طول کشیده تا بیادش .
2ماهه پیش هم یک گوشی لنوو خریدم که اینطور شد و طرف با پست سویس فرستاده اما هنوز نرسیده !!! کلا اعصاب من سر این ماجرا ها و دبه ها خیلی خرابه ، ترجیح میدم برم از بازار 2-3 برابر سایت پول بدم تا اینکه بیام با این چینی های الاغ سروکله بزنم .

سلام.
هر پستی قوانین خودش رو داره. چیزی که در خیلی ها مشترک هست اینه که باتری یا کالای با باتری رو حمل نمیکنن! گاهی ارسال کننده ها یه ترفند هایی میزنن و میفرستن. اما گاهی نمیشه. بهترین کار برای اطمینان از صحت 90 درصدی موارد اینه که قبل از هر سفارشی با فروشنده ها سر این مسائل گفتگو شه. سوال شه که آیا با ین پست ارسال میشه ؟ نمیشه؟ چیا میشه ارسال شه ؟ در چند بسته ارسال میشه ؟ و ..

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
بالا