• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

faramarz reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام
میخواستم بدونم اگه از سایت taobao دوتا چیز مختلف سفارش بدم باید دو بار هزینه گمرک و پست رو بپردازم؟
اگه از یک کالا دو تا سفارش بدم چطور؟
با تشکر

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
با سلام
میخواستم بدونم اگه از سایت taobao دوتا چیز مختلف سفارش بدم باید دو بار هزینه گمرک و پست رو بپردازم؟
اگه از یک کالا دو تا سفارش بدم چطور؟
با تشکر

سلام.
با هم یکجا ارسال میشن. مگر اینکه کلا نشه با هم ارسال شن.

Amaspad

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
من فکر می کنم با این سفارشم پنجمین بار که به ایشون سفارش خرید دادم، بسیار منصف و با حوصله هستند. در مجموع سفارشام حدود 5 میلیون تومان ازشون خرید داشتم

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام
من فکر می کنم با این سفارشم پنجمین بار که به ایشون سفارش خرید دادم، بسیار منصف و با حوصله هستند. در مجموع سفارشام حدود 5 میلیون تومان ازشون خرید داشتم

سلام.
لطف دارید شما.
انجام وظیفست.
همراهی و دقت شما سختی کار رو میگیره. ;)
امیدوارم این بار هم بدون مشکل سفارشاتتون رو دریافت کنید.
موفق باشید

work_1365

Registered User
لایک‌ها
76
امروز سفارش دیگه من رسید
تا حالا خیلی خرید داشتم
ولی هیچوقت اینقدر سریع نمیرسیدن
فکر کنم زمان خوبی برای سفارش دادن هست
این عکس دو سفارش آخرم
1qdu1771dam0tmvymxfk.jpg

یکی 10 روزه
و یکی 16 روزه رسیده اونم با پست عادی
حتی جز اینا یه بسته که لوجستیک بود زیر 10 روز رسید

یه تشکر ویژه از آقای عبدلی که همیشه با حوصله جوری که انگار سفارش خودشون بوده پیگیر بودن
ایشالله با سفارشات بیشتر مزاحمشون میشم
موفق باشید

behzadpersian

Registered User
لایک‌ها
79
Last edited:

faramarz reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام
میخواستم بدونم اگه از سایت taobao از یک کالا دو تا سفارش بدم دو بار باید هزینه گمرک وپست بدم یا یکبار؟
با تشکر

bobakk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان عزیزی که سفارشاتشون رو دریافت میکنن لطفا هزینه پرداختی برای گمرک و غیره رو اعلام کنن تا بقیه عزیزان اطلاع داشته باشن

RVP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دوستان عزیزی که سفارشاتشون رو دریافت میکنن لطفا هزینه پرداختی برای گمرک و غیره رو اعلام کنن تا بقیه عزیزان اطلاع داشته باشن
سلام با اجازه ی اقای عبدلی
باور کن معلوم نستش من 3 تا گوشی خریدم از طریق اقای عبدلی یکی نزدیک 90 تومن گمرکش شد یکی هم اصلا نگرفتن یکی هم 55 تومن شد برای چیزای جزیی معمولا نمیگیرن دوست عزیز
یکی هم بگم مثال گوشی نباید 1 عدد بیشتر باشه بازم بستگی به مامور گمرک داره که چقدر ادم باحالی باشه .

work_1365

Registered User
لایک‌ها
76

من تا حالا یه 10 باری بسته برام اومده که هر بسته هم حاوی چند تا سفارش بوده از یه فروشنده خاص
با اینکه چند بار قیمت خریدام از پنجاه دلار بیشتر شد ولی بازم مامور گمرک نهایت 50 دلار زده و معاف از گمرکی خورده و ترخیص شده
و هر بسته هم 19 تومن پست هزینه حمل و نقل میگیره همیشه
فکر میکنن بیشتر روی گوشی و تبلت و لوازم دیجیتالی که توی چشم باشن حساسن و هزینه گمرک میگیرن البته بستگی به طرف و شانس شما داره که چقدر بخواد حساب کنه دلارشو
و گرنه من توی یه بسته شده چند تا ساعت گرون قیمتم خریدم ولی بازم هزینه گمرک ندادم !!

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
من تا الان 30 تا بسته خریداری کردم ، همه اجناسم هم زیر 50 دلار بوده و هچ گمرکی پرداخت نکردم ، فقط هزینه 18500 پست بابت تحویل جنس ازم گرفته که واقعا زور داره .

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
سلام قربان
گوشی هایی که خیلی قدیمی هستند مثل این
http://www.aliexpress.com/item/Orig...PRS-Classic-Cheap-Cell-phone/32337266221.html
واقعا نو و کار نکرده اند؟
شما اطلاع دارید از این مدل گوشی؟
ممنون میشم بفرمایید این گوشی بخوام شرایطش چطور هست؟ و قیمت تمام شده اش چقدر میشه؟ رنگ قرمز - فول ست
ایا لازمه برای اجناسی که از طریق این سایت سفارش میدیم . بریم گمرک یا جای دیگه تحویل بگیریم؟ یا پست میاره به آدرسمو؟
ممنون

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
عزیز Refurbished هستش . برگشتی خط تولیده ولی من xperia mini خریدم که خیلی خوب بود و مشکلی نداشت

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
امروز سفارش دیگه من رسید
تا حالا خیلی خرید داشتم
ولی هیچوقت اینقدر سریع نمیرسیدن
فکر کنم زمان خوبی برای سفارش دادن هست
این عکس دو سفارش آخرم
1qdu1771dam0tmvymxfk.jpg

یکی 10 روزه
و یکی 16 روزه رسیده اونم با پست عادی
حتی جز اینا یه بسته که لوجستیک بود زیر 10 روز رسید

یه تشکر ویژه از آقای عبدلی که همیشه با حوصله جوری که انگار سفارش خودشون بوده پیگیر بودن
ایشالله با سفارشات بیشتر مزاحمشون میشم
موفق باشید

سلام.
ممنون بابت اطلاع.
در خدمتتون هستم.

بالا