• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mamalinexbox

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام ممنون که همیشه با صبوری جواب میدین میخواستم قیمت این کالا رو بدونم و اینکه امکان سفارش وجود دارد چون در چند روز آینده موجود میشود و اگر امکان دارد کمترین قیمت رو محاسبه کنید چون من 100 در صد قصد خرید دارم
http://www.amazon.com/Wireless-Surr...tag=ps4playstation-20&linkId=4QTE63RHMUWIWRC3

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
با سلام ممنون که همیشه با صبوری جواب میدین میخواستم قیمت این کالا رو بدونم و اینکه امکان سفارش وجود دارد چون در چند روز آینده موجود میشود و اگر امکان دارد کمترین قیمت رو محاسبه کنید چون من 100 در صد قصد خرید دارم
http://www.amazon.com/Wireless-Surround-Talkback-PlayStation-TBS-3276-011-4/dp/B00NHV0XV0/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&keywords=Premium Headsets for PS4&linkCode=ur2&qid=1424593461&sr=8-1&tag=ps4playstation-20&linkId=4QTE63RHMUWIWRC3

سلام.
خواهش میکنم.
ارسال شد خدمتتون دوست عزیز.

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
سلام
دوست عزیز از این سایت میتونین خرید کنین؟
http://beuniki.com
مثلا یه جنسی که 30 دلار قیمتش باشه چقدر میشه کلا برام؟
شرایطش کلا چجوری هست؟

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام
دوست عزیز از این سایت میتونین خرید کنین؟
http://beuniki.com
مثلا یه جنسی که 30 دلار قیمتش باشه چقدر میشه کلا برام؟
شرایطش کلا چجوری هست؟

سلام.
این سایت نه شماره تماسی داره نه آدرسی !!
کجایی هست ؟
اگر آمریکایی هست بله.
در غیر اینصورت میتونید از اینجا استفاده کنید :

http://forum.persiantools.com/threa...اب-و-وریفای-حساب-های-پیپال-و-اسکریل-و.689852/

rezat007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
میخواستم بپرسم که در سایت علی اکسپرس امکان خرید از چند فروشنده هست یا نه؟
بعداش اینکه محصولاتی که فری شیپینگ هستن 40 تا 60 روز طول میکشن؟
ممنون

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
میخواستم بپرسم که در سایت علی اکسپرس امکان خرید از چند فروشنده هست یا نه؟
بعداش اینکه محصولاتی که فری شیپینگ هستن 40 تا 60 روز طول میکشن؟
ممنون

سلام.
بله.
اما فروشنده جدا باشه کالاها هم جدا ارسال میشن و امکان اینکه همه با هم ارسال شن در علی اکسپرس نیست.
به گفته خود فروشنده ها بله. 40 تا 60 روز. ولی معمولا زودتر میرسن. مگر اینکه مشکل خاصی به وجود بیاد
اطلاعات کامل هم براتون ارسال شده در پیام.

rezat007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
اونی که شما تا 25 روز می رسه پست چین هستش؟ببخشید زیاد سوال میپرسم بزودی جنس هایی که میخوام و واریزی رو بهتون میگم.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
اونی که شما تا 25 روز می رسه پست چین هستش؟ببخشید زیاد سوال میپرسم بزودی جنس هایی که میخوام و واریزی رو بهتون میگم.

پست های معمولی زمان مشخص ندارن دوست عزیز. اگر حتما میخواید سر زمانی مشخص برسه باید با پست های اکسپرس سفارش بدید که گرونتر هستن.
با پست های معمولی مثل چین مورد بوده 6 روزه. مورد بوده 40 روزه و .. هیچی مشخص نیست. میانگین رو باید در نظر داشته باشید.

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
سلام.
این سایت نه شماره تماسی داره نه آدرسی !!
کجایی هست ؟
اگر آمریکایی هست بله.
در غیر اینصورت میتونید از اینجا استفاده کنید :

http://forum.persiantools.com/threads/صدور-ویزا-و-مستر-کارت-،-1-تا-2000-دلار،-جهت-خرید،-شارژ-حساب-و-وریفای-حساب-های-پیپال-و-اسکریل-و.689852/
بله دوست عزیز ، اگه اشتباه نکنم آمریکایی هست
We ship to all major countries.

All shipments are fulfilled within 1-10 business days due to the handmade nature of our product line.

DOMESTIC AND INTERNATIONAL SHIPPING PROVIDED BY USPS

Shipments within the United States can take 2-9 days via USPS and cost $4.25 USD

International shipments anywhere outside the United States can take1-4 weeks and the cost is $13.00 USD

International packages can only be tracked while in the United States - Tracking is not updated accurately by the receiving countries postal service’s.

All addresses must be in English, and entered correctly or your package could be lost in transit.

We are not responsible for lost, stolen or incorrectly addressed packages.

All transit estimates exclude time in customs. We do not include international taxes, please check with your government for import taxes.

It is highly recommended that you contact your local post office regarding your parcel - international packages are often held.

Please make sure your address is correct. Your local post office can help provide you with an international safe address.

Log into your account to check your order status or make corrections to your address.​

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
بله دوست عزیز ، اگه اشتباه نکنم آمریکایی هست
We ship to all major countries.

All shipments are fulfilled within 1-10 business days due to the handmade nature of our product line.

DOMESTIC AND INTERNATIONAL SHIPPING PROVIDED BY USPS

Shipments within the United States can take 2-9 days via USPS and cost $4.25 USD

International shipments anywhere outside the United States can take1-4 weeks and the cost is $13.00 USD

International packages can only be tracked while in the United States - Tracking is not updated accurately by the receiving countries postal service’s.

All addresses must be in English, and entered correctly or your package could be lost in transit.

We are not responsible for lost, stolen or incorrectly addressed packages.

All transit estimates exclude time in customs. We do not include international taxes, please check with your government for import taxes.

It is highly recommended that you contact your local post office regarding your parcel - international packages are often held.

Please make sure your address is correct. Your local post office can help provide you with an international safe address.

Log into your account to check your order status or make corrections to your address.​

کالای مورد نظرتون داخل آمازون و EBAY نیست ؟ اگر هست از آمازون لینک بدید. اگر نیست لطفا لینک خود کالاتون در همین سایت خودش رو ارسال کنید تا محاسبه شه.

chezgi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام يك سوال داشتم.ايم سايت هايي كه شما معرفي كردين مستقيم فروشندش ميفرسته ايران؟يا شما تو كشور ديگه اي تحويل ميگيرين و بعد پست ميكنين؟

WarrioRoMo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بسم الله الرحمن الرحیم​
سلام به همگی
من چند وقت پیش یه خریدی داشتم که آقا ابراهیم "chinship.ir" برام زحمت کشیدن انجام دادن
با پست EMS اومد، خیلی سریع رسید به دستم.
وقتی اومد یه مشکل کوچیک شکستگی توی یه قسمت از بدنه داشت که من وقت تحویل از مامور پست چک نکردم و بعدا متوجه مشکل شدم.
به دوست عزیزمون گفتم که به فروشنده اطلاع بدن که کالا مشکل داره و عکس هم ضمیمه کردم.*** همون روز تحویل ***
دیگه من زیاد در جریان نبودم، فقط "chinship.ir" به من پیغام میدادن که الان فروشنده چی گفته و ایشون چی جواب دادن.
بعد از کلی مکاتبه از طرف ایشون *** با اینکه من هیچ مدرکی نداشتم که کالا مشکل دار دستم رسیده و من خرابکاری نکردم:) ***
بالاخره آقا ابراهیم عزیز بعد از کلی تلاش برام یه کیت GPS به همراه قابی که شکسته بود از فروشنده گرفتن
و بلافاصه به من پیامک زدن که چنین کالایی براتون از فروشنده گرفتم و چند روز دیگه میرسه دستتون.
من واقعا جا خوردم ولی با تلاشی که ایشون کردن حق من خورده نشد.
یه نکته دیگه اینکه قیمت هم خیلی مناسب حساب کردن و من چون خریدم تو آف بود و فقط یکی دو ساعت وقت داشتم بعد از هماهنگی با ایشون بلافاصله برای ایشون هزینه رو واریز کردم و "chinship.ir" عزیز هم بلافاصله خرید من رو انجام دادن.

نمیدونم چطور تشکر بکنم.
گفتم شاید با گذاشت یه تشکر کمی از زحمات ایشون توی این چند وقت رو بتونم جبران کنم.

sniperr

Registered User
لایک‌ها
44
سلام من دو تا کالا از علی اکسپرس سفارش دادن از دو تا فروشنده جدا و کالا جدا
یکیش بعد 20 روز رسید دستم همه چیش عالی بود. و از chinship متشکرم البته خرید سوم هست.
اما یکی دیگش الان بعد از گذشت 31 روز هنوز به دستم نرسیده و متاسفانه تو سایت پست قرمز شده اطلاعاتش و قرار هست chinship برام پیگیری کنن از چند روز پیش و منتظر جوابشون هستم.
انشالله مثل warrioromo حق منم بگیرن ...

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام يك سوال داشتم.ايم سايت هايي كه شما معرفي كردين مستقيم فروشندش ميفرسته ايران؟يا شما تو كشور ديگه اي تحويل ميگيرين و بعد پست ميكنين؟

سلام.
سایت های معرفی شده داخل تاپیک مستقیم ارسال دارن.
سایت های آمریکایی مستقیم از آمریکا ارسال میشن اما دو مرحله ای
سایت های داخلی چین مثل taobao.com مستقیم ارسال میشن از چین اما دو مرحله ای

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
بالا