chinship.ir
Registered User
- نوشتهها
- 4,189
- لایکها
- 1,400
بسم الله الرحمن الرحیمسلام به همگی
من چند وقت پیش یه خریدی داشتم که آقا ابراهیم "chinship.ir" برام زحمت کشیدن انجام دادن
با پست EMS اومد، خیلی سریع رسید به دستم.
وقتی اومد یه مشکل کوچیک شکستگی توی یه قسمت از بدنه داشت که من وقت تحویل از مامور پست چک نکردم و بعدا متوجه مشکل شدم.
به دوست عزیزمون گفتم که به فروشنده اطلاع بدن که کالا مشکل داره و عکس هم ضمیمه کردم.*** همون روز تحویل ***
دیگه من زیاد در جریان نبودم، فقط "chinship.ir" به من پیغام میدادن که الان فروشنده چی گفته و ایشون چی جواب دادن.
بعد از کلی مکاتبه از طرف ایشون *** با اینکه من هیچ مدرکی نداشتم که کالا مشکل دار دستم رسیده و من خرابکاری نکردم***
بالاخره آقا ابراهیم عزیز بعد از کلی تلاش برام یه کیت GPS به همراه قابی که شکسته بود از فروشنده گرفتن
و بلافاصه به من پیامک زدن که چنین کالایی براتون از فروشنده گرفتم و چند روز دیگه میرسه دستتون.
من واقعا جا خوردم ولی با تلاشی که ایشون کردن حق من خورده نشد.
یه نکته دیگه اینکه قیمت هم خیلی مناسب حساب کردن و من چون خریدم تو آف بود و فقط یکی دو ساعت وقت داشتم بعد از هماهنگی با ایشون بلافاصله برای ایشون هزینه رو واریز کردم و "chinship.ir" عزیز هم بلافاصله خرید من رو انجام دادن.
نمیدونم چطور تشکر بکنم.
گفتم شاید با گذاشت یه تشکر کمی از زحمات ایشون توی این چند وقت رو بتونم جبران کنم.
سلام.
بسیار ممنونم بابت ارسال پست و توضیحاتتون.
هرچه بوده انجام وظیفه بوده.
خوشحالم که راضی بودید.
موفق باشید