• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کیبورد (اُرگ) - (لطفاً راهنمایی کنید)

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
‍ ‍

‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍

‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍

Last edited:

h.ares

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من پیشنهاد میکنم جز مدل PA50 سراغ چیز دیگه نری!
چون راحت چندین سال کارتو راه میندازه!
بهترین گزینست!

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
من پیشنهاد میکنم جز مدل PA50 سراغ چیز دیگه نری!
چون راحت چندین سال کارتو راه میندازه!
بهترین گزینست!
ممنونم دوست عزیزم
اما برای آماتور واقعا زیاده! مدل های ارزون تری هم هست که مناسب باشه، مثل A300 یاماها.
از لطف تون خیلی ممنونم دوست گلم.
موفق باشید

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
یک مورد هست براتون پیام میزنم.

Pari...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز یک Yamaha psr-295 دارم خیلی خیلی فوری میفروشم و فقط برای احتیاج مالی.وگرنه نمیفروختم.خدمتتون پ.خ کردم.من خودم وقتی مبتدی بودم خریدم واقعا عالی هست برای شروع و چندسال کار.اگه خواستین هرچه زودتر جواب بدید.با تشکر

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوست عزیز یک Yamaha psr-295 دارم خیلی خیلی فوری میفروشم و فقط برای احتیاج مالی.وگرنه نمیفروختم.خدمتتون پ.خ کردم.من خودم وقتی مبتدی بودم خریدم واقعا عالی هست برای شروع و چندسال کار.اگه خواستین هرچه زودتر جواب بدید.با تشکر
ممنونم دوست من، پاسخ تون ارسال شد.

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
بهتره برای شروع یه ساز ارزون بخرید.چون بیشتر افرادی که شوق یاد گیری دارن بعد چند جلسه (حداکثر 6 ماه) زده میشن و بیخیال میشن.حتی مصمم ترین افراد..فقط این وسط بیخودی کلی پوله ساز دادن..اگه قصد دارید برای یادگیری پیانو اقدام کنید بهتره یه اورگ ارزون با مارک متفرقه بگیرید برای شروع تا ببینید اصلا ادامه میدید یا نه.فقط دقت کن کیبوردی که میگیری حتما حتما شبیه ساز صدای پیانو داشته باشه و حتما سیستم تاچ داشته باشه..یه چیزی هم بگیر که بالای 5 اکتاو داشته باشه و اگه 6 و نیم باشه که عالیه.

من میتونم مارکهای متفرقه و خیلی خوب برای شروع یادگیری با قیمت ارزون که خیلی کم کارکرد در حد آک اگه وقت کنن براتون گیر بیارمو

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بهتره برای شروع یه ساز ارزون بخرید.چون بیشتر افرادی که شوق یاد گیری دارن بعد چند جلسه (حداکثر 6 ماه) زده میشن و بیخیال میشن.حتی مصمم ترین افراد..فقط این وسط بیخودی کلی پوله ساز دادن..اگه قصد دارید برای یادگیری پیانو اقدام کنید بهتره یه اورگ ارزون با مارک متفرقه بگیرید برای شروع تا ببینید اصلا ادامه میدید یا نه.فقط دقت کن کیبوردی که میگیری حتما حتما شبیه ساز صدای پیانو داشته باشه و حتما سیستم تاچ داشته باشه..یه چیزی هم بگیر که بالای 5 اکتاو داشته باشه و اگه 6 و نیم باشه که عالیه.

من میتونم مارکهای متفرقه و خیلی خوب برای شروع یادگیری با قیمت ارزون که خیلی کم کارکرد در حد آک اگه وقت کنن براتون گیر بیارمو
بله دوست من. خیلی ممنونم از راهنمایی تون.
با نظر شما موافقم.
شما چه پیشنهادی دارید؟

Saeecl

Registered User
لایک‌ها
26
به نظر من یاماها 1000 یا 2000 بگیر

بالا