دست دو یا نو؟به نظر من یاماها 1000 یا 2000 بگیر
چه حدود قیمتی هست؟
شما موردی سراغ دارید؟
ممنون
دست دو یا نو؟به نظر من یاماها 1000 یا 2000 بگیر
منظورتون A300 هست؟بنظر من یاماها A3 بگیرین ،برای فرد مبتدی خوبه حتی اگر بخوان پیانو کار کنن میتونن با این شروع کنن و هیچ مانعی وجود نداره....
نه A3 ، فکر کنم قیمت دست دومش خیلی بالا نباشه ،البته سعی کنید تمیز باشه که موقع فروش هم بتونید به قیمت خوبی بفروشید...منظورتون A300 هست؟
آره گزینه خوبی هست اما یه مقدار از بودجه من قیمتش بیشتره!
آهان!نه A3 ، فکر کنم قیمت دست دومش خیلی بالا نباشه ،البته سعی کنید تمیز باشه که موقع فروش هم بتونید به قیمت خوبی بفروشید...
نمیدونم الان چقدر هست ولی5 سال پیش، تا جایی که یادم بیاد با وسایل کامل حدود 400 گرفتم ،دقیقش یادم نیست فاکتورش رو پیدا کردم میگم بهتون ولی خب احتمالا الان هم حول و حوش 500باید باشه....آهان!
چه قیمتاست حدودا؟
ممنون
ممنونم ازتوننمیدونم الان چقدر هست ولی5 سال پیش، تا جایی که یادم بیاد با وسایل کامل حدود 400 گرفتم ،دقیقش یادم نیست فاکتورش رو پیدا کردم میگم بهتون ولی خب احتمالا الان هم حول و حوش 500باید باشه....
اگر تونستم براتون قیمت میگیرم ،اطلاع میدم ....
خواهش میکنم ...ممنونم ازتون
با psr290 یا psr295 چه تفاوتی داره؟
الان یکی از دوستان a300 رو میده 650
فعلا تصمیم به کلاس رفتن نیست. قراره خود آموزی باشه!خواهش میکنم ...
متاسفانه اطلاع دقیقی از این مدل ها ندارم برای همین نمیتونم نظر بدم فقط پیشنهادم این هست که حتما حتما از استادی که قراره باهاشون کار کنید بپرسید ،هیچ ایرادی نداره که بگین برای شروع کار نمیخوام هزینه زیادی بکنم و یک مدل در فلان رنج قیمت میخوام ،قطعا ایشون بهتر میتونن راهنماییتون کنند....
ممنونم داداش، مدل های حرفه ای تری می خوام.مال من هنوز موجوده .
pss-190
خواستی پ.خ بده
ممنونم همشهری جان.شما تشریف ببر موسیقی باربد سر هاشمیه...
بگو منو عرفانی فرستاده(به آقای فرمانبر بگو)
راهنمایی میکنه نتیجه نگرفتی با من در تماس باش.
چشم دوست من.خواهش میکنم ببین اونجا نتیجه نگرفتی بگو جای دیگه معرفی کنم بری...
ولی باربد واقعا عالیه.
به آقای فرمانبر بگو عرفانی اگه یادس نیومد بگو همونی که میاد هارمونیکا میبره ازت...
سلام داداش گلم.سلام
راستش من تا اینجا کل مطلب رو خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم . داداش من شما چقدر میخوای حزینه کنی اول اینو مشخص کن بعدش بریم سراغ کیبورد .
ببین داداش گلم یاماها a3 خوبه ولی ازون بهتر که هم صداهای بسیار خوشگل و نازی داره جی ام WK2 ایرانیان هستش
بعدش YAMAHA 2000 و A1000 هستش
کیبورد 50 هستش
کیبورد 600 و 900 و الی آخر
فقط مهم اینه که شما چقدر بخوی حزینه کنی
اینم انجمن ما هستش بیااونجا هم تاپیک بزن تا دوستان راهنماییت کنن شاید جور شد هرچی باشه تو انجمن موسیقی راحتتر میتونی کیبورد پیدا کنی
WWW.MUSICSAZAN.IR
سلام دوست عزیزسلام
با اجازه استارتر عزیز
کرگ A50 واسه مبتدی و تمرین پیانو خوبه؟
قیمتش چجوریاست!
فعلا؛ تمرین پیانو و لی بعدا؛ میخوام ارگ هم باشه با امکانات معقول!
نمیخوام امروز یه خرجی کنم فردا باز برم یه هزینه مجدد کنم!
ممنون