کسی کیبورد دست 2 نداره؟با اجازه صاحب تاپیک
اگه کسی کیبورد با برند فراسو سر خور USB تمیز داره خریدارم pm بزنه؟
فراسو یو اس بی فکر نمیکنم. اما مدلایه دیگه میتونم برات جور کنم. اما برات نمیصرفه. حالا بحث پولش نیست فکر کنم چندتا باشه. اگر سالم باشه من یکی دوتومن فقط برای ارسالش ازت میگیرم. اما خود پست (مشهدم)6-7 تومن ازت میگیره. 6+2=8 که میشه یه کیبورد نو تازه فراسو هم نیست.(مارکی که میخواستی)کسی کیبورد دست 2 نداره؟
مدلش فرقی نداره-قیمت و تمیز و سالم بودنش مهمهفراسو یو اس بی فکر نمیکنم. اما مدلایه دیگه میتونم برات جور کنم. اما برات نمیصرفه. حالا بحث پولش نیست فکر کنم چندتا باشه. اگر سالم باشه من یکی دوتومن فقط برای ارسالش ازت میگیرم. اما خود پست (مشهدم)6-7 تومن ازت میگیره. 6+2=8 که میشه یه کیبورد نو تازه فراسو هم نیست.(مارکی که میخواستی)
-
-
-
دوستان کیبورد چی شد کسی نداشت؟
خوب میخرم هااا.اگر کسی داره یه خبر بده. هنوز پیدا نکردم.
دوست عزیز پیدا نشد من میخواستم فقط هزینه پست رو ازت بگیرم که اصلا پیداش نکردم
اگر یو اس بی بودن و فراسو بودن برات مهم نیست. احتمال داره من داشته باشم. تا یکشنبه خبرشو بتون میدم.مدلش فرقی نداره-قیمت و تمیز و سالم بودنش مهمه
خیلی قدیمی نمی خوام-لپ تاپ دارم فقط USB دار می خوامدستت درد نکنه. خیلی مردی.
اتفاقا یکی دیگه از دوستان هم جناب اقای (r.shoka2011) هم همین حرفو میزدند. ایشونم کیبورد دارنو قرار خبرشو بم بدن.
اما از اونجایی که من این کیبوردو برای استفاده شخصی میخوام. نه برای مسایل اقتصادی و ....
اگر کسی داشته باشه به یه قیمت تفاقی میخرم. هزینه ی پستم که 100% با خودمه.
اگر یو اس بی بودن و فراسو بودن برات مهم نیست. احتمال داره من داشته باشم. تا یکشنبه خبرشو بتون میدم.
تا یک شنبه شما همیجوری پیگیری کن. که اگر اینایی که هست سالم نبود یا به کارت نیومد زمانو از دست نداده باشی.
چند تا کیبورد از قدیم تو انبار دارم از قدیم که خریدو فروش سیستم میکردم مونده. اگر سالم بود یک شنبه میرم انبار. خبرشو بتون میدم.
اما مارک خاص یا برند خاصی نیست.
-
-
-
دوستان هنوز کیبورد فوکاس دو عدد لازم دارم.(مخصوصا مدل تو عکس پست اول)
کسی داره خریدارم.
بعید میدونم بینشون یو اس بی باشه.خیلی قدیمی نمی خوام-لپ تاپ دارم فقط USB دار می خوام
بله مشاهده شد.
دوست عزیز شما هم اگر ضحمتتون نیست عکس بزارید. ببینم مدل کیبوردای شما چیه؟ اگر به کارم بیاد ور میدارم.
شرمنده ضحمتتون میشه. اما عجله ای نیست هر وفت فرست داشتید عکس بزارید.
با تشکر.
هرچی ابرو داشتم ریختید. حالا همه هی میان غلط املایی میگیرن.حاجی شرمندما اما هر چی خواستم این پستو ندم دیدم نمیتونم ... به خدا زحمت رو اینجوری می نویسن
ببخشید بابت آف
هرچی ابرو داشتم ریختید. حالا همه هی میان غلط املایی میگیرن.
ضحمت و زحمت که نداره مهم نیت که نیت من پاک بود.
اقا این دوستانی که غلط میگیرن هواسشونو جمع کنن. غلط بنویسن دروستو حسابی از خجالشوندر میام.
شما اگر واقعا کارت درسته کیبوردای فوکاستو بیار بم بفروش.منم قول میدم با کیبورد جدید دیگه غلط ننویسم.
-
-
یعنی واقعا هیچکس کیبورد فوکاس مدلی که گفتمو نداره؟ که بتونه بفروشه؟
اخه تا حالا یا کسی نداشته یا تمام افرادی هم که پیدا شدن بفروشن یه جای کار به مشکل خورد.
به جز یکی که قیمتش خیلی بالا بود 25 تومن میگفت.
اق اگر دارید کمکتونو از من دریغ نکنید. نمیدونم شاید ثواب داشته باشه.![]()
من به خدا حواسم جمه :لول
اقا گیر دادی هااااااااااااااااا
یه بار دیگه غلط بگیری خودتو تبدیل به کیبوردو فوکاس میکنم. مجانی میخرمت.
مجانی میخری؟اقا گیر دادی هااااااااااااااااا
یه بار دیگه غلط بگیری خودتو تبدیل به کیبوردو فوکاس میکنم. مجانی میخرمت.
اقا شما هم گیر دادی ها.من متولد 3 تیر 71 دانشجوی کامپیوتر نرم افزار.دانشگاه ازاد.عزیزم آخه چند سالته که این همه غلط می نویسی ... اطلاعاتتو بالا ببر کتاب بخون :دی
مجانی میخری؟
ای بابا غلط نگارشی هم که داری! LOL
راستی کیبورد رو تونستی تمیز کنی؟
نه بابا طبیعیه.کرم تو کیبورد؟!!! جدا؟
مگه چی بود تو کیبورد که کرم افتاده بوده؟
زنده بود یا مرده؟
خیلی عجیبه! نکنه از کارتن بوده؟ شاید هم تو پست موقع بسته بندی رفته توش چون اون روز خیلی خر تو خر بود هی از جعبه این و اون میبریدن برا یکی دیگه استفاده میکردن
پس حالا که کرم رو نگه داشتین لطفا هزینش رو واریز کنید چون من فقط پول کیبورد رو گرفتم اگر میدونستم گرونتر میفروختم. LOL![]()