توضيح بيشتر !؟ :blush:
مخابرات براي هر نفر 1 گوشي رو مجاني رجيستر مي كنه .فقط يه ليست ميدن ميگن سريال گوشيتون اگه تو اينا نباشه رجيستر ميشه.
این ليست رو میشه بدی !؟
آقا يكي از آشناهاي ما ميگه رفیقش رفته چین و میخواد از اوجا گوشی نوکیا بیاره! من بهش گفتم اصلا این کار رو نکنه. به هر حال چند تا سوال:
1. اصلا مگه نوکیا ساخت چین داریم؟ اگه آره، یحتمل کیفیتش آشغاله. نه؟
2. قیمت گوشی نوکیا توی چین چجوریاس؟! (عمرا کسی ندونه)
3. مسائل مربوط به رجیستر گوشی و اینها که الان بحثش به خصوص در مورد گوشیهایی که از دوبی مییاد مطرحه، توی کشورهای دیگه هم از جمله چین همینطوریه؟
ببخشید قربان ولی واقعا نمیتونم جلوی خنده ام رو بگیرم...اساعه ادب به شما نشه ها...از اینکه داره بحث نوکیای چینی میشه خنده ام گرفته اخه بعضی ها مدعی هستن فنلاندی هست فقط ....
بخند بابا خیالی نیست. گور بابای نوکیا و ادعای بقیه. فقط یکی بگه نوکیای چینی چیه قضیهش چون من باید تا فردا به این یارو خبر بدم. بهش بگم لااقل اگه میخواد بیاره سونیاریکسون بیاره؟
قضیه اش اینه که خب چینی هست دیگه...در مورد کیفیت والله من اطلاعی ندارم....
خب چرا نمیگید یه سونی اریکسون خوب بیاره؟ مثلا K800 ؟ هان؟
همین رو میخوام بگم. در مورد کا800 توصیهای چیزی نداری که یارو وقت خرید لحاظ کنه؟!
ببخشید قربان ولی واقعا نمیتونم جلوی خنده ام رو بگیرم...اساعه ادب به شما نشه ها...از اینکه داره بحث نوکیای چینی میشه خنده ام گرفته اخه بعضی ها مدعی هستن فنلاندی هست فقط ....
همون کد معروف رو بزنه ببینه باهاش حرف زده نشده باشه...
این کد معروف رو من حفظ نیستم. لطف کن بنویس تا من به این بابا زنگ بزنم بگم یا نگیره یا اگه میخواد بگیره سونیاریکسون بگیره.
اقا ممنون.
اما گویا یه مشکلی این وسط هست. من کدی رو که تو نوشتی مخلوطی از علامتهای کوچیکتر، بزرگتر و ستاره میبینم!
(ببخشید تاپیک منحرف شده)
چپ/راست/ستاره اینا!