Dark-Prince
Registered User
من توصیه میکنم نوت 2 بگبرید الان قیمتش هم اومده پایین
و از خیلی گوشیها سرتره
و از خیلی گوشیها سرتره
بر چه اساسی میگید گلکسی خوب نیست!!!؟گلکسی نگیر که خیلی خوب نیست سونی اچ تی سی این همه چیز
بر چه اساسی میگید گلکسی خوب نیست!!!؟
ممنون از راهنماییخوب چون شما قبلا اس3 داشتید و با amoled کار کردید شاید صفحه زد به نظرتون خوب نیاد چون تو غلظت رنگای تیره و جذاب نشون دادن تصاویر و رنگای غیرواقعی اس3 بهتر عمل میکنه.
به نظر من با توجه به قیمت و امکانات و پشتیبانی گوگل و سخت افزار بهترین گزینست فقط نمیدونم چرا اینقدر بنچمارکاش ضعیفه!!!!!!!!!!!!!!؟LG nexus 4
به نظر من با توجه به قیمت و امکانات و پشتیبانی گوگل و سخت افزار بهترین گزینست فقط نمیدونم چرا اینقدر بنچمارکاش ضعیفه!!!!!!!!!!!!!!؟
Google Nexus 4 review: Royal road - GSMArena.com
برا همین دلیلم پیشنهاد نمیشه.
به نظر من با توجه به قیمت و امکانات و پشتیبانی گوگل و سخت افزار بهترین گزینست فقط نمیدونم چرا اینقدر بنچمارکاش ضعیفه!!!!!!!!!!!!!!؟
داداش من پسرخالم Z داره منم باهاش کار کردم تنها چیزیکه من تو این گوشی ندیدم ماتی صفحه بود
سری 0280 بود صفحه نمایشش عالیههههههههههههههههههههههههه اما نمیدونم چرا اینقدر تو نت میگن بده
شاید چیزایه دیگش بد باشه اما اینی که من دیدم نداشت
حتما خوب دقت نکردی!یه گوشی مثل اس3 یا نوت2 بگیر بغلش!میفهمی چی میگم!صفحش ماته!رنگاش یجوریند!
اخه من نمیگم صفحش معمولیه
گفتم صفحش عالیه نه مات بود
اون یکی مشکل هم که میگفتن از بقل مشکی و.... اصلا نداشت
کدوم مشکل؟دیگه چه مشکلی داره این گوشی؟