• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی دور و بر 1400-1500

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
داداش به نظر من تنها مشکلی که میتونی باهاش داشته باشی داغیش هستش که اونم به خاطر اینه که پشت گوشی شیشه است

به نظر من تنها این مشکل هست (البته یکی از دوستان هست تا داغ میکنه میندازه تو اب حالا خراب بشه یا .... رو نمیدونم :)

جمله اخرت خیلی باحال بود!کلی خندیدم:lol:

لومیا 1020 هم امکانات خوبی داره!حیف که وین8 هه!:(

emperor280

Registered User
لایک‌ها
40

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
100% مخالفم داداش همچی به بنچمارکاش نیست
5 بنچمارکاش از s3 هم کمتره اما تو عمل ؟؟؟؟/
بحث ios و اندروید فرق داره با اندروید و اندروید.در کل اصلا نمیشه بنچمارکای 5 را با اس3 مقایسه کرد.
ios به خاطر سبک بودن سیستمش کمتر لگ داره و روانتره.

دادا همه چی که بنچمارک نیست... تنها گوشی بدون هیچ ذره لگ هست در اندرویدیا...
دقیقا درسته این گوشی بخاطر اینکه رابط کاربری خود اندروید اصلی روشه کاملا بدون لگه و جزو روونترین اندرویدی هاست.ولی خوب بنچمارکا دروغ نمیگن.این گوشی حتی از اس3 ضعیفتر عمل کرده که سخت افزار شاخ نداره و نسبت به گوشی های جدید حرفی برای گفتن نداره سخت افزارش.
سخت افزار زد و نکسوز4 دقیقا یکیه ولی زد خیلی بهتر تو بنچمارکا ظاهر شده در حالی که صفحه فول اچ دی اش باید باعث پایین اومدن بنچمارکاش شده باشه.
کلا نکسوز 4 به همین دلیل پیشنهاد نمیشه.بخوام بگم سخت افزار اس پی که حدودا1030تومنه از نکسوز4 خیلی قویتره و برا همین خریدش عاقلانه نیست
لازمه بگم هرچی بنچمارکای گوشی بهتر باشه تو اجرای بازی ها باعث بهتر و روانتر اجرا شدن بازی میشه.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827

emperor280

Registered User
لایک‌ها
40
من اگه این همه پول داشتم دیگه هیچ غمی نداشتم :پی

به نظرم اول آیفون 4اس و بعد هم اس 3

شما دارین 2 تا سیستم عامل پیشنهاد میدین نه گوشی ! بستگی داره که خریدار چه سیستم عاملی مد نظرشه (!)

Last edited:

Ali.faraj92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Htc One x در حد آک خیلی تمیز 32 G مشکی
1,200
مشخصات گوشیو ببین
پخ کن اگه خواستی

بالا