سلام دوستان
بهتون توصیه می کنم اصلا سراغ سرویس های هاست: تهران وب tehranweb.net نرید که تمام اطلاعات مارو مفت و مجانی از دست داد. توی این چند ماهی که مشترک شدم چندین بار سرور هاشون دچار مشکل شد و سایت های ما از دسترس خارج شد در هر صورت هر کی اطلاعاتش براش مهمه دورو یر این شرکت و سرویس هاستینگش نره.
پشتیبانیش و زمان پاسخگوییش افتضاحه. الان که سرورشون مورد حمله قرار گرفته که دیگه سایتشون باز نمی شه، تلفن هم جواب نمی دن در مواقع ضروری!
اگر کسی هم هاست ایران واقعا با کیفیت که هر روز IP عوض نکنه و قیمتش هم مناسب باشه و اگر امکانش بود سی پانل و اگر نبود همون دایرکت ادمین هم خوبه . فضا 1 گیگ . پهنا هم هرچی بیشتر بهتر !!!
دوستان حقیقت داره هاست روی رنک گوگل تاثیر داره ؟من باورم نمیشه ولی از یه طرف
یه نفر سراغ دارم 3 تا سایت زده در همون بدو ورود رنک +3 گرفته همشونم از یه هاستینگه و از یه طرف هم خودم عین خـ.....ر دارم جون می کنم سئو سایتمم بالاست ولی .....
از هرکجا می گیری فقط از پارس دیتا نگیر اگر سایت برات مهم بیچارت می کنه پشتیبانی افتزاح اصلا هیچ بخشی با بحش دیگه هماهنگ نیست فقط تبلیغات می کنه کیفیت صفر راحت سایت را می خوابانند کاری می کنند که چند میلیون بدی سرور اختصاصی بگیری اصلا براشون سایت طرف مهم نیست.من که خدا را شکر از دستشان راحت شدم رفتم با یک شرکت دیگه کار می کنم موفق باشید.
سلام یک هاست خوب که ازش استفاده کردید بهم معرفی کنید در ضمن مهر هاست خوبه اخه دیدم 700 تا سایت روش بود من وارز میخواستم لطفا کمک کنید
بچه ها فقط کسی از شاتل هاست چیزی نگیره بدبختمون کرد